Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizin olmayan parayı kaybettiğinizde üzülür müsünüz?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizin olmayan parayı kaybettiğinizde üzülür müsünüz?

"Var mısın yok musun" yarışmasını bilirsiniz. Arada gözüme çarpıyor. İnsanlar, kendileri olmayan parayı kaybettiklerinde çok fazla üzülüyorlar. Hadi yarışmacıyı bırak, diğer insanlar da çok üzülüyor. Bana çok saçma geliyor. Utanç verici adeta. Hadi bunu da geçtim, yarışmacılar birbirlerine övgü dolu sözler söylüyorlar. Melek gibi bir insansın, sokaktaki insan bile seni seviyor. Çok komik sözler, o insanı ne kadar tanıyorsun da bunları söyleyebiliyorsun... Ekran karşısında zaten herkes melek. Neredeyse yarışmayı bırakıp hayat hikâyelerini anlatacaklar. Maksat belli gerçi izlenmesi için...
    Bilmiyorum siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
    0
    a:2:{i:1012;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1012;s:6:"nodeid";s:6:"522226";s:5:"title";s:4:"Evet";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1013;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1013;s:6:"nodeid";s:6:"522226";s:5:"title";s:5:"Hayır";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0
    Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Arrrslan, ben de en çok olayın bu noktasına şaşırıyorum. İnsanlar kendilerine ait olmayan bir para için ağlıyorlar! Sonra da bazıları arkadaşlarından ayrılacağı için üzüldüğünden ağladığını söylüyor. Ne kadar paraya ihtiyacı olursa olsun, bir insan bu duruma düşmemeli. Yani sana katılıyorum

Yorum

Bir de enerji toplayıp o kutudan daha düşük para çıkarıyorlar ya, o daha da ilginç :lol:

Yorum

İnsanlar kendilerinin olmayan parayı kaybettiğinde üzülürler. Bu gayet doğal. Saçma gibi geliyor ama normal bir şey. İnsanlar orada umutlarının boşa çıktığını görüyor çünkü. Para kazanma hayallerinin boş olduğunu görüyorlar çünkü. Aslında kaybettikleri şey para değil, hayalleri. Bu açıdan normal karşılıyorum. Ha bana sorarsanız böyle yarışmalara katılır mısın tabiki hayır derim.

sevgiler

Yorum

Ya o bişey mi? Benim annemle babam tv başında üzülüyorlar yarışmacı kaybedince

Yorum

ya kardeşim bence oradaki üzülen, ağlayan, sevinen insanların çoğu samimi değilll!...

yani adam parayı almış keyfine bakacak oradaki diğer yarışmacı niye sevinsin

çok saçma geliyor yanii...
            İNADINA GULUMSE HER YENİ DOĞAN GUNE...

Yorum

mrb bende bu siteye yeni geldim ve açmış olduğunuz forma katılmak istedim
              gerçekten tvlar kişilerin hayatında öle bi hal aldı ki, oturan sanki hipnoz oluyo. :? bu durum gerçekten üzücü ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: keşiş
                Ya o bişey mi? Benim annemle babam tv başında üzülüyorlar yarışmacı kaybedince

Yorum

Bende başlığı ilk okuyunca yolda giderken emanet para çaldırdın sandım, neyse çok şükür yarışmalardan bahsediyormuşsun, ben o yarışmalara inanmıyorum, ama Şoray'ı tanıyorum, bir ona sorarım
                  <div>dohğuzbin dohğuzy&uuml;z dohğsan dohğuz</div><br />

Yorum

Bu insanların televizyon harikasına kendisini fazla kaptırması olayı. Bir ara bana garip gelen, her zaman mantık yüklü olarak gördüğüm ablamın BBG furyasını kendini kaptırmış olmasıydı. Ailemden uzakta yaşadığımdan bir tatilde eve gittiğimde ablamın BBG'deki bir adama haksızlık yapıldığına sinirlendiğini gördüğümde anlamıştım televizyonun insan üzerindeki etkileri..

Şimdi o parayı kaybeden adamın arkasından ağıt yakanların kimler olduğu burdan çıkmış oluyor.

Parayı kaybeden adam ise (yazık ona :lol: ) bana fake (sahte) -CY tabiriyle- geliyor.

Bir ara öğrencilik yıllarımda film çekimlerinde yardımcı oyunculuk yapmıştım. Film setinde tanıştığım bir çocuk bana bir programda, o parayı kaybeden adam tadında bir rolde görev aldığını söylemişti.

Şahsen o programa ben çıksam seyredenler çok sıkılır. Fazla uzatmam ne yapacaksam. O yüzden beni koymazlar oraya rol yapabilen birilerini koyarlar.. Diye düşünüyorum

Yorum

Bir anlamda yarışmacı ile özdeşleşme yapıyoruz.

Orjinal yazı sahibi: unver
                      İnsanlar kendilerinin olmayan parayı kaybettiğinde üzülürler. Bu gayet doğal. Saçma gibi geliyor ama normal bir şey. İnsanlar orada umutlarının boşa çıktığını görüyor çünkü. Para kazanma hayallerinin boş olduğunu görüyorlar çünkü. Aslında kaybettikleri şey para değil, hayalleri. Bu açıdan normal karşılıyorum. Ha bana sorarsanız böyle yarışmalara katılır mısın tabiki hayır derim.

sevgiler

Yorum

Sevgili arkadaşlar o yarışmalarda olan her şeyin bir rol bir senaryo olduğunu biliyor olmanız lazım..Lütfen sanki gerçek hayatmış gibi şaşırmaya, eleştirmeye, sinirlenmeye..vs kalkmayın..Daha çok reyting daha çok para demekse, reytingi arttırmak için her şey yapılır..Kazandıran denklem. TV dünyasına bu gözle bakarsanız aslında her şeyin ne kadar mantıklı ilerlediğini göreceksiniz..Geçen Acun Ntv'de "Haydi Gel Bizimle Ol" programındaydı..Aynen kendi sözleriyle aktarıyorum. Özellikle Acun Firarda programıyla artık yıllar içinde kimden ne reyting çıkar 100 metreden anladığını söyledi. Sunduğu yarışmada son günlerde çıkan o "anneanne" için de aynı şekilde konuştu: "Orda onlarca insan var ama ben anneannenin üzerine gidiyorum çünkü ilginç bi kişilik reyting yapıyor" tarzında konuştu. Bunları ciddiye almayın..Orası hayali bir dünya..İşin saçmalığı şurdan bile belli: Kutuya karar verdikten sonra başına toplanıp enerji topluyorlar Çok gülünç sanki karar verdikten sonra içindeki rakam değişecekmiş gibi..)

Yorum

Evet, ben de insanların sahip olmadıkları parayı kaybedince üzülmelerine şaşırıyorum. Daha çok para çıkar diye gelen teklifleri kabul etmeyip, riske girmelerine de şaşıyorum. Sonuçta çalışmadan, emek vermeden kazanılan bir para . Bunun için üzülmeye, daha çok alırım diye daha da riske girmeye gerek yok.

Ben olsam bankanın teklifini kabul ederdim

Yorum

slm

hiç izlemedim izlememde
                            bi gün teyzemlerdeyimo izliyor ve dua ediyor kadın çok para aslınd iye allahım yaa dedim salakmısın teyze dedim sanane bende gıcıklığına o tahminde bulnuyor işte şu kutuda 250,00 vardır diye bende hayır inşallah 250 ytl vardır diyorum sinir oluyordu bana ama çok saçma geliyor banada insnaların beynini uyuşturuyorlar böle saçma ve aptalca programlar ntv ve cnntürkte çok seviyeli pproramlar oluyor beyazın yada okan bayülgenin yada can dündarın nednini tavsiye ederim

Yorum

günlük hayattaki samimiyetsizliklerin arasından, sade bir örnek ..o kadar çok var ki, bu ve benzerlerinden ..yanıbaşındaki insana sahte gülümsemelerde bulunanlar, kaldı ki; alakasız bir insana üzülücekler ...gösteriş,

Yorum

İşleniyor...
                              X