deleted
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
deleted
Collapse
X
-
deleted
0a:2:{i:1042;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1042;s:6:"nodeid";s:6:"522235";s:5:"title";s:15:"Sakin bir hayat";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1043;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1043;s:6:"nodeid";s:6:"522235";s:5:"title";s:19:"hayatta iz bırakmak";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}0%0Etiketler: Yok
-
en guclunun bir siniri yoktur ulastiginiz her nokta daha ileri bir noktayi hedeflemeniz demektir. guclu olmak guzeldir fakat yikici yonde guc kullaniliyorsa yanlistir. yani bu guc baskalarini ezerek saglaniyorsa olmasa daha iyi.
ben hem sakin bir hayat hem de yaratici gucumu kullanarak bir eser birakmak isterim.
-
Re: Sakin bir hayat mı yoksa hayatta iz bırakmak mI?
Orjinal yazı sahibi: casuspySon zamanlarda düşünüyorum da ben ne için varım? nedir benim amacım?
ve iki yol karşıma çıktı..ya sakin bir hayat yolu ya da hayatta iz bırakacağm bir yol..Sakin bir hayat benim için uygun ama içimdeki ses ve isteklerim bunun tersini söylüyor..kabına sığamıyor..18 yaşındayım..en güçlü olmak istiyorum..yapabilirim..
size benim için bir karar verin demiyorum..zaten bunu yapmazsınız..benim istediğim sizin bu konuda ne düşündüğünüz..benim ufkumu açacaktır diye düşünüyorum..esenlikler dilerim..
Bana gelince, salı günü otuz üç yaşına girecek biri olarak sakinlik içinde yaşamak istiyorum. Okb ve sf gibi sıkıntılar beni çok yıprattı . Sakin ve kendimle barışık bir hayat sürmek istiyorum ömrümün geri kalanında.
Yorum
Yorum