Dün gece uykum bölündü. Sersemlemiş bir halde sağa sola dönüp durdum yatakta. Gözlerim yarı açık yarı kapalıydı. Çok uykum vardı ama bir türlü dalamıyordum. Aklıma otohipnoz yapmak geldi. Zihnimde sağa sola sallanan bir saat olduğunu düşündüm. Gözlerim kapalıydı ama göz bebeklerimi hareket ettiriyordum. Bunu yaparken çok sersem bir haldeydim. Saati yaklaşık 15 kez oynattım ve şok edici birşey oldu. Birden beynimin adeta dalga frekanslarını duymaya başladım. Hani Bwgen isimli program varya... Aynı ondaki gibi. Ardından tüm vücudum kaskatı kesildi. Ve yoğun bir aydınlıkla beraber, sanki havalanmaya başlamışım gibi bir his oluştu. Ama o kadar korkmuştum ki hemen geri dönmek istedim. Lakin bu o kadar kolay olmadı. Beynime tam tersi telkin vermem zordu. Belki bir yanım bu korkutucu ama güzel şeyin devam etmesini istiyordu.
Sizce neydi bu? Kendi kendime hipnoz mu yaptım? Hipnozun en derin trans seviyesine mi girdim? Bir de derin trans hali nasıl oluşturuluyor?
Sizce neydi bu? Kendi kendime hipnoz mu yaptım? Hipnozun en derin trans seviyesine mi girdim? Bir de derin trans hali nasıl oluşturuluyor?
Yorum