Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu Neydi? Süper Bir Deneyimdi!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bu Neydi? Süper Bir Deneyimdi!

Dün gece uykum bölündü. Sersemlemiş bir halde sağa sola dönüp durdum yatakta. Gözlerim yarı açık yarı kapalıydı. Çok uykum vardı ama bir türlü dalamıyordum. Aklıma otohipnoz yapmak geldi. Zihnimde sağa sola sallanan bir saat olduğunu düşündüm. Gözlerim kapalıydı ama göz bebeklerimi hareket ettiriyordum. Bunu yaparken çok sersem bir haldeydim. Saati yaklaşık 15 kez oynattım ve şok edici birşey oldu. Birden beynimin adeta dalga frekanslarını duymaya başladım. Hani Bwgen isimli program varya... Aynı ondaki gibi. Ardından tüm vücudum kaskatı kesildi. Ve yoğun bir aydınlıkla beraber, sanki havalanmaya başlamışım gibi bir his oluştu. Ama o kadar korkmuştum ki hemen geri dönmek istedim. Lakin bu o kadar kolay olmadı. Beynime tam tersi telkin vermem zordu. Belki bir yanım bu korkutucu ama güzel şeyin devam etmesini istiyordu.

Sizce neydi bu? Kendi kendime hipnoz mu yaptım? Hipnozun en derin trans seviyesine mi girdim? Bir de derin trans hali nasıl oluşturuluyor?

Uyku felci, nam-ı diğer hasankarabasan, geçirmişsin. Geçmiş olsun. Vücudunu uyutmuşsun; ama zihinsel olarak uyuyamamışsın. Bana da olmuştu. Çok zevkli bi' şey; ama ben isteyerek yapmamıştım ve öldüğümü sanmıştım.

Yorum

Astral seyahatmiş, lotus dreammiş yok kendi kendini hipnozmuş bu işlere pek girmeyin, tehlikeli durumlar meydana gelebilir. Ben de ilgileniyordum bir ara sonra tırstım Aman diyeyim dikkat.

Yorum

Benim dediğim olayı yaşadıysa bu astral seyahat değil. Lotus Dream da değil. Dedim ya uyku felci diye. Halk arasında karabasan olarak bilinir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen
          Astral seyahatmiş, lotus dreammiş yok kendi kendini hipnozmuş bu işlere pek girmeyin, tehlikeli durumlar meydana gelebilir. Ben de ilgileniyordum bir ara sonra tırstım Aman diyeyim dikkat.
          Sizin deyiminizle cevap vereyim. "Ben de ilgileniyordum bir ara sonra tırstım " Astrali biliyordum ama lotus dream i şimdi sizden duydum. Bi araştırsam mı ne

Yorum

Araştır araştır. Fazla bilgi göz çıkarmaz.

Yorum

Araştırdım da lotus dream diye hiç bişey yok ki. Çiçek ve kolonyalar çıkıp duruyo Google'da Bi anlatın hele şunu Merak ettim

Yorum

Pardon, arkadaş yanlış yazmış ben de dalgınlığıma geldi. O lotus değil Lucid Dream olacak.

Ama hiç araştırmadım, denemedim.

Yorum

Ya öyle desene... Ben de ne bu çiçekler diyorum

Lusid Dream istediğin rüyayı görmeye, rüyada istediğini yapmaya yarayan saçma ve oldukça tehlikeli birşey. Bir süre sonra hayal ile gerçeği ayırt edemez hale geliyorsun. Beynin uykudayken dinlenmemiş oluyor. İstem dışı yaşamaya başlıyorsun ve en üzücüsü de haberci rüyalar, yani ötelerden gelen mesaj niteliğindeki rüyalar falan senden alınıyor. Günah yani. Cısss

Yorum

Aslında diyorum denesem mi? Yoldan geçen birine(yani bilinçaltıma) sorunlarımı söyler cevaplarını sorarım filan. Ya da Adriana Lima ile s*x deneyimi hiç fena olmazdı.

Yorum

Yapma yapma. Ben de bildiğim halde yapmıyorum. Cevabını çok merak ettiğin bir soru varsa istihareye yat Lusid gavur işi

Yorum

Yok zaten yemedi. Neyse uykum geldi, yatıyorum. İyi geceler.

Yorum

Sana da iyi geceler... Rüyanda Adriana Lima'yı görürsün inşallah

Yorum

evet lucid dreamdir doğrusu. Gereksiz işler. Bir kere astral seyahat denedim. Yataktan kalktım sonra dönüp uyuyan vücuduma bakmaya cesaret edemedim hemen geri yattım.Tehlikeleri çok.En basidinden başka boyutlardaki düşük frekanslı varlıklarla karşılasabiliyormussun okuduğum kadarıyla. Bu bana yetti zaten. Bilinç altı, üstü bunları kurcalamamak lazım. Yatın yatağa Allah ne nasip ettiyse onu görün.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emirsen
                              evet lucid dreamdir doğrusu. Gereksiz işler. Bir kere astral seyahat denedim. Yataktan kalktım sonra dönüp uyuyan vücuduma bakmaya cesaret edemedim hemen geri yattım.Tehlikeleri çok.En basidinden başka boyutlardaki düşük frekanslı varlıklarla karşılasabiliyormussun okuduğum kadarıyla. Bu bana yetti zaten. Bilinç altı, üstü bunları kurcalamamak lazım. Yatın yatağa Allah ne nasip ettiyse onu görün.
                              bypiso bu mesajı için emirsen isimli üyeye teşekkür etti

Teşekkür butonu yok idare et

Yorum

İşleniyor...
                              X