oniks ametist quatrz vs gibi taşların ne gibi yararları oluyo psikolijk hastalıklar için bilgisi olan yazsın lütfennnnnnnnn
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
şifalı taşlar psikoloji hastalıklarında yararlı mı
Collapse
X
-
bir maden mühendisi olarak bu taşları biliyorum hatta oniks ve quartz taşları şu an bende var. şifa dağıtacağına inanmıyorum. enerjinizi alıyor falan diyorlar, onun yerine toprak yada suya elini yüzünü tutarsan enerjini alır. abdest alsanda olur yani.
bu taşlar şifa dağıtıyor falan diyenlere inanmayın. hikaye ve sömürü.
oniks bir çeşit mermerdir.
-
Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Postbir maden mühendisi olarak bu taşları biliyorum hatta oniks ve quartz taşları şu an bende var. şifa dağıtacağına inanmıyorum. enerjinizi alıyor falan diyorlar, onun yerine toprak yada suya elini yüzünü tutarsan enerjini alır. abdest alsanda olur yani.
bu taşlar şifa dağıtıyor falan diyenlere inanmayın. hikaye ve sömürü.
oniks bir çeşit mermerdir.
bi de ametist çok kristalli yapıda olduğu için enerji çekermiş
daha sonra deniz suyuna tutunca enerji boşalırmış geri
ben elime aldım taşı sanki bişeyler aktı ya:S
ama sonra sıcaldı elimde bişey hissetmedim
soğukken bişeyler oluyo gibi:S
odaya pcnin yanında quartz koyulursa alırmış radyasyonu
bi de ALLAH hiçbşeyi boşa yaratmamıştır
bunları neiçin yarattı o zmaan
madende mi kullanılıyo
ametist quartz görnüş olarak da güzel ametist falan parlıyo hakkaten
hocalar gazeteciler de ayzıyo hep yalan mı bunlar ahmet maranki artık adam dünya çapında ne biliyim ben yaaaaaaaaaaaaa
Yorum
-
ahmet maranki lagman yapan vs. birisi. sanırım prof.
eline bir taş vermekle vücüdundan 1 enerji alınıyorsa,
elini topraga daldırmakla veya abdest almakla vücudundan 1 milyon enerji alınır. sakinleşirsin.
kuvars : saatlerin içinde olur, elektrik verildiginde periyordik ritim verir. çeşitli yerlerde sanayide kullanılır. seramik, sıhhi tesisat vs.
ametist. görüntüsü güzel olduğundan mücevher yapımında kullanılır
oniks. bir çeşit mermerdir ve duvar ve yer kaplamalarında kullanılır.
gördüğün gibi şifa dağıtmak degildir özellikleri. sifa bulacagina kesin inanıyorsan bir miktar sifa bulursun inandığın için. onun yerine topraga ellerini bastır. potansiyel enerjini topraga ver. evlerde bile topraklama hatti böyle yapılır. hatta imkanın varsa saksıya yada bahceye birkac bitki agac dik. ya da bir yakınının mezarına git ellerini topragina bastır ayrıca huzur bile bulursun.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Postahmet maranki yalan mı söylüyo o zaman
sen gördün mü?
bu foruma da yazdın, olsaydı birisi evet bana iyi geldi faydası var derdi.
yada marankiye sor, bilimsel gercekligi var mı ? varsa nedir diye?Last edited by tthunderboltt; 24-10-2009, 01:11 PM.
Yorum
-
yuh artık marankıye bıle laf soyluyosunuz adam prof ayol,hem tas hem sıfalı bıtkıler uzmanı tas tek basına ıyılestırır demıyokı zaten bunlar yardımcı faktorlerdır dıyo dunya capında yuzlerce semıner verıyo kıtapları yok satıyo cıktıgı proglamlar reytıng yapıyo ee bu adam da atıyosa artık ben hıç bırsey bılmıyorum herseye acık olmak lazım gerekır dıye dusunuyorum..Last edited by oslemm; 24-10-2009, 01:59 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selamsızBu zamanda, çıkıp "bitkisel", "tamamen doğal" gibi paravan kelimeler kullanıp, peşine de kelliğe, ülsere, şişmanlığa, iktidarsızlığa iyi gelir gibi "büyülü" cümleler kuran herkes, birden meşhur oluyor. Gölde sazan bolsa avcısı da bol olur.
ama eskiden de hastalıklar vardı ve ilaç falan yoktu
nasıl iyileştiler bitkilerle tabiki
aama işte bunların uygulması önemli
mesela şu otu 3 dakka kaynatmakla 5 dakka kaynatmak arasında çok büyük farek varmış
otun çıktığı yer
ya da özellikleri vs önemliymiş
ve dedikleri gibi bi bütünmüş bunlar
taş ot egzersiz bilmem ne
ve biz sanırım bilinçsiz yapıyoruz
yani hatalı falan yapıyoruz
ondan olmuyo ya da eksik yapıyoruz
aman ne bileyim be
her kafadan bi ses
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: oslemm View Postyuh artık marankıye bıle laf soyluyosunuz adam prof ayol,hem tas hem sıfalı bıtkıler uzmanı tas tek basına ıyılestırır demıyokı zaten bunlar yardımcı faktorlerdır dıyo dunya capında yuzlerce semıner verıyo kıtapları yok satıyo cıktıgı proglamlar reytıng yapıyo ee bu adam da atıyosa artık ben hıç bırsey bılmıyorum herseye acık olmak lazım gerekır dıye dusunuyorum..
şifalı taşlarla tedavi etmeye ende mi başlasam, iyi para var sanırım.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: selamsızEh o halde, otla çöple, taşla tedavi olabileceğini düşünmeye devam et. Eczacılık teknolojisi boşuna gelişiyor, kocakarı ilaçları her derde deva ne de olsa. Daha da uzatmayacağım, "ben haklıyım" yarışlarına hiç gelemem. İsteyen araştırır doğrusunu öğrenir. İsteyen kendini kandırır. Tatlı rüyalar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: tthunderboltt View Postbu adam atmıyorsa, herhangi bir taşın insanlara şifa verdigini kanıtlasın? Bilimsel bir çalışma varsa göstersin, yoksa bilimsel çalışmayı kendi göstersin. hikaye bunlar.
şifalı taşlarla tedavi etmeye ende mi başlasam, iyi para var sanırım.
bilmem taş taştır baş baştır
aradaki de salaştır:P
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: destiny89 View Postkocakarrı ilacıyla düzelen yok mu dedelerimiz ninelerimiz bazıları işe yarıyooo
bilmem taş taştır baş baştır
aradaki de salaştır:P
taşlar yutulmadığı için bir etkisinin olacagini sanmıyorum. bilimsel bir gercekligi de bugune kadar ispatlarayan bildigim kadariyle olmadi. el kadar taş tenine degse ne etki edecek. krem olsa derinin altina biraz girer vs.
Yorum
-
inanmayın bu tür şeylere psikiyatrik rahatsızlıkların iki tane tedavisi vardır ilaç ve terapi bazılarında sadece ilaç bazılarında sadece terapi bazılarında ise kombine bunlar şarlatanlar insanların duygularını sömürüyorlarBENİ ÖLDÜRMEYEN ACI DAHADA GÜÇLENDİRİR
Yorum
Yorum