Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizi yakınlarınız anlamıyorsa..???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizi yakınlarınız anlamıyorsa..???

gerçekten çevreniz , sizi gereğince anlamıyosa hatta alehinize etki ediyolarsa ,bu kişiler. ne yaparsınız.?????
    ben reel anlamda yanlızım .. her açıdan..ne doktorlar,nede çevrem bana çözüm bulamadı.
    Artık ne yapıcamı bilemiyorum.
    gereken şeylerin çoğunu kısmen de olsa yapıyorum.
    yinede faydası yok...
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

sınırları zorlardım rahatsız olmayanları rahatsız ederdim

Yorum

Kimse beni anlamadığı zamanlarda, bakıyorum eğer çoğunluksa beni anlamayanlar kendime dönüyorum ve kendimi anlamaya çalışıyorum.
      Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

İnsan takliti yaparım. Normal insan takliti. Nasıl oluyorsa :P

Yorum

Önemli olan kendinizi anlayabilmeniz, hayatta herkes yalnız, unutmayın dünyaya gelirkende yalnızız, ayrılırken de...

Yorum

Bende anlaşılmadığımı düşünüyorum bazen...ailem,arkadaşlarım ve diğerleri...ben mi kendimi ifade edemiyorum onlar mı anlamamak için özel bir çaba mı sarfediyor...suçlamak daha kolay geliyor bize,onlar anlamıyorlar deyip sıyrılıyoruz içinden.Denedim ve gördüm kendime güvendiğim zamanlar insanlara kendimi çok güzel ifade edebiliyorum.Sorun çevremizde değil bizde...
            ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

İşleniyor...
            X