ben bu sitenin yeni halini hiç mi hiç sevmedim.böyle dedim diye belki bu başlığım da silinecek ama .sevmedim işte alışamadım.eski hali daha güzeldi.11 aydır üyeyim hiç sorun yaşamamıştım çok memnundum.ama uzun zaman sonra dün akşam ilk girdim.depresyonumla ilgili bişey paylaştım.yok yok yok.silinmiş .hayret bişey.bende girmem bi daha olur biter
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
11 aydır siteye üyeyim 1 kere başlığım silinmedi.ama dün yazdığım başlık silinmiş
Collapse
X
-
Merhaba,
Silinen forum ve mesajları kontrol için sizin bu mesajınızı okuduktan sonra diğer siteye baktım...siz ait silinen herhangi bir başlık ve mesajınız yok..
Bilgilerinizi rica ederim
Psk.Seyfettin TekinLast edited by PskSeyfettinTEKiN; 12-11-2009, 04:10 PM.
-
Site 30 gün kadar önce ilk kez vbulletina geçerken, sanırım son 100 günde cevap gelmeyen konular ve özel mesajlar silindi. Başka bir deyişle, 300 binden 100 bine düşen mesaj sayısı durumunu gözledik.
Ancak arkasından şikayetler üzerine 10 gün sonrasında yönetim eski mesajları geri getirip vbulletin forumu yaklaşık 2-3 günlük bakım ile tekrar kurdu. O arada 10-15 gün içinde yazılan her şey uçtu, yani silindi. Devamında o şişkin 300 binden fazla mesajı olan sistem veritabanı hatası yapmış, son mesajlar çok yavaş yükleniyormuş vb teknik sorunlar olmalı, yine değişmiş.
Dün baktım, bu sefer önce 30 gün öncesine, sonra da 10 gün sonrasına dönmüşüz. Yani son 20 günün mesajları otomatik temizlenmiş olmalı, çünkü mesaj sayısı yine 100 bin civarı.
Gözlediğim durum bu, tahminim kişiye özel bir mesaj silme durumu yoktur, ancak mesajı silinen doğal olarak hoşnut olmaz.Last edited by ptnt31m; 11-11-2009, 10:02 PM.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Postteşekkür cevabınız için.ama profilimden benim açtığım bütün başlıkları görebiliyorum onu göremiyorum.silindiğini düşündüğüm başlık şu: ilacı bırakmayı denedim ama yine başladım şeklindeydi.Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
Yorum