ben bu siteyi çok seviyorum.bana çok yararı oluyor.1 aydır internetim yoktu.çok eksiklik hissettim.interntim bağlandı dün hemen portalı açtım.yenilendiğinden haberim vardı ama yenilendikten sonra hemen internetim gitti.ya iyi güzel ,herşeyde yenilik gerekir tamam yenilenmek değişim güzeldir ama birden bire ve çok fazla değişiklik insanı sarsıyor ki buraya hassas insanlar üye .ve bizim sitenin düzenleyicileri psikologlar sanırım.peki psikologlar bilmez mi değişimin yavaş yavaş yapılması gerektiğini.adım adım olması gerektiğini.ya dünden beri giriyorum hiçbişey anlamıyorum.ne kimin ne yazdığını anlıyorum.ne verilen cevapları yorumları anlıyorum.ya kimlerin onlıne olduğunu,iyi tarafları da var farkedebildiğim kadarıyla elbette daha çok olanak var ama birden yapılır mı böyle değişiklik ya.tanıdık birileri yok sanki sitde.sanki farklı bi siteye girdim.haklılar onlar da girince keyif alamıyorki girmez oldular.anasayfada neler var onu bile anlayamadım.bence sayfa düzenlemesi daha güzel olabilirdi.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sitenin yanlışı ne?
Collapse
X
-
sitenin yanlışı ne?
Last edited by psi_tweety; 11-11-2009, 09:14 PM. Reason: psikolog sözcüğünü yanlış yazmışım psikolg yazmışım<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />Etiketler: Yok
-
slm tweety bir yazını okudumda ne kadar çok isyan etmişsin öyle konu başlığı neden beni seven biri yoktu galiba çok açık sözlü ve canın nasıl isterse öyle konuşarak yazmışsın tebrik ederim hem biraz güldüm hem düşündüm bir erkek olarak bende zamanında çok hata yaptım ama sonunda terkedildim ve güvenim kalmadı kızlara nerdeyse paranoyak biri oldum her kıza aynı gözle bakıyorum beni terkedecek diye neyse lafı fazla uzatmayacağım bu siteye yeni girdim yabancısı olduğum için nasıl kullanılacağını bilmediğim için burdann yazıyorum yazın için ve cesaretin için tekrar tebrik ederim bir izmirli olarak
-
psitweety, yeniliklere alışmak zordur haklısın. Ben de eski düzeni arıyorum ama bu sistem değişikliği yavaş yavaş olamaz ki. Sistem eskisinden tamamen farklı. En iyisi biz yavaş yavaş alışalım başka çaresi yok.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Hoş geldin psitwety,yeni evine alışmışsındır umarım.Merak ettim hangi seçenekteki evi tuttunEpeydir sitede de sıkıntılar vardı,en son 2 gün felan kullanamadık,sayfa yenilemesi felan derken eski düzeni bir tutturamadılar.Sanırım zamanla düzelir..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View PostHoş geldin psitwety,yeni evine alışmışsındır umarım.Merak ettim hangi seçenekteki evi tuttunEpeydir sitede de sıkıntılar vardı,en son 2 gün felan kullanamadık,sayfa yenilemesi felan derken eski düzeni bir tutturamadılar.Sanırım zamanla düzelir..<div>kimse anlamaz biliyorum;canımı yaksa da hayat gülüyorum</div><br />
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Postyaaaa çok mutlu ettin şimdi beni. seçenekler mi.ya hangi seçeneğe hangi evi koymuştum hatırlamıyorum.ama ev şu :çarşıya uzak.ama yanından dolmuş geçiyor 300.ev sahibi uzakta .şehir manzarası var denizin ucu görünüyor azcıkEvli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: psi_tweety View Postben bu siteyi çok seviyorum.bana çok yararı oluyor.1 aydır internetim yoktu.çok eksiklik hissettim.interntim bağlandı dün hemen portalı açtım.yenilendiğinden haberim vardı ama yenilendikten sonra hemen internetim gitti.ya iyi güzel ,herşeyde yenilik gerekir tamam yenilenmek değişim güzeldir ama birden bire ve çok fazla değişiklik insanı sarsıyor ki buraya hassas insanlar üye .ve bizim sitenin düzenleyicileri psikologlar sanırım.peki psikologlar bilmez mi değişimin yavaş yavaş yapılması gerektiğini.adım adım olması gerektiğini.ya dünden beri giriyorum hiçbişey anlamıyorum.ne kimin ne yazdığını anlıyorum.ne verilen cevapları yorumları anlıyorum.ya kimlerin onlıne olduğunu,iyi tarafları da var farkedebildiğim kadarıyla elbette daha çok olanak var ama birden yapılır mı böyle değişiklik ya.tanıdık birileri yok sanki sitde.sanki farklı bi siteye girdim.haklılar onlar da girince keyif alamıyorki girmez oldular.anasayfada neler var onu bile anlayamadım.bence sayfa düzenlemesi daha güzel olabilirdi.
''herşeyde yenilik gerekir tamam yenilenmek değişim güzeldir ama birden bire ve çok fazla değişiklik insanı sarsıyor ''
bu konuda çok haklısın ama ne yazıkki farklı bir sisteme geçiş yavaş yavaş olmuyor ,ya yeniden bir site kurup insanları oraya davet ediceksin her iki siteye aynı anda girerek yavaş yavaş alışacak ;
(bunun ornegini kardeş sitemiz olan e -psikoloji nin 2.5 yıl once kuruldugunda yaşadık ,o zaman her iki sitede vardı ve genelde bir çok uye her ikisinede uye oldugundan bu sisteme geçiş bizler için sizin kadar yıpratıcı olmadı ve bu sitenin yeni sistemine çok rahat uyum sagladık )
fakat anladıgım kadarıyla böyle bir yontemi uygulamak teknik açıdan zor veya imkansız oldugundan adminimiz direkt böyle bir degişiime gitti .
''ya dünden beri giriyorum hiçbişey anlamıyorum.ne kimin ne yazdığını anlıyorum.ne verilen cevapları yorumları anlıyorum.''
şu anda sitede son yazılan mesajlar bolumu konmamış o yuzden kimin ne yazdıgı belli olmuyor ,bunu anlamak için ust kısımda yer alan yeni mesajlar a tıklayınca son 24 saat içinde yazılan tum mesaj ve cevapların hepsini gormeniz mumkun ,
''.ya kimlerin onlıne olduğunu'' anlamak için yapacagınız şey çok basit nikinizin yazdıgı hoş geldin .... nın altında yararlı linkler bölumu var oraya tıklayarak çıkan pencerede en alttaki kimler online bölumune tıklarsanız kimin nerede oldugunu rahatça gorebilirsiniz ,
bir kaç kere uyguladıgınızda aslında sistemin ne kadar basit oldugunu çok kolay anlayacaksınız .
herkese guzel paylaşımlar dilerim .ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .
Yorum
Yorum