Duyuru

Collapse
No announcement yet.

silbaştan..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• silbaştan..

herkese merhaba..bugünlerde kendimi oldukça iyi hissediyorum.ve umutsuzluklarımı olduğu kadar bu ruh halimide paylaşmak istedim sizlerle..
    hayata yeniden başlıycak kadar cesurum ve kendime çok güveniyorum.tutunacak dallar yarattım kendime..bu yıl okulum bitiyor,yıl sonunda yeniden üniversite sınavına girip istediğim bölümde okumak için çaba sarfetmeye başladım.hayatın bundan sonrası çok daha güsel ve anlamlı olacak,buna çok inanıyorum..hayatımdaki herkesi çok seviyorum..içim kıpır kıpır)
    şunuda biliyorum ki bu forum ve sizler benim en kötü anlarımdada en mutlu anlarımdada hep yanımdasınız,burda yanlız olmadığımı biliyorum.sevgiler..

Ne güzel Ceydaa..seni mutlu ve huzurlu görmek..İnşallah dahada iyi olacaksın.İyi haberlerini hep bekliyor olacağız.Hoşcakal..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

İyi olmanana çok sevindim inan daha iyi olur yeteki sen iste
      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ceydaa View Post
        herkese merhaba..bugünlerde kendimi oldukça iyi hissediyorum.ve umutsuzluklarımı olduğu kadar bu ruh halimide paylaşmak istedim sizlerle..
        hayata yeniden başlıycak kadar cesurum ve kendime çok güveniyorum.tutunacak dallar yarattım kendime..bu yıl okulum bitiyor,yıl sonunda yeniden üniversite sınavına girip istediğim bölümde okumak için çaba sarfetmeye başladım.hayatın bundan sonrası çok daha güsel ve anlamlı olacak,buna çok inanıyorum..hayatımdaki herkesi çok seviyorum..içim kıpır kıpır)
        şunuda biliyorum ki bu forum ve sizler benim en kötü anlarımdada en mutlu anlarımdada hep yanımdasınız,burda yanlız olmadığımı biliyorum.sevgiler..
        Sorunlar hayatın bir parçası. Önemli olan o kötü anlarımızda çok dibe vurmadan ayağa kalkabilmek. Unutma herşeyin bir çaresi vardır.
        Eğitim hayatında başarılar dilerim canım, içinin kıprtısı hiç bitmesin.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
          Ne güzel Ceydaa..seni mutlu ve huzurlu görmek..İnşallah dahada iyi olacaksın.İyi haberlerini hep bekliyor olacağız.Hoşcakal..
          teşekkür ederim sonbaharr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozturan21 View Post
            İyi olmanana çok sevindim inan daha iyi olur yeteki sen iste
            teşekkür ederim ozturan21..evet galiba iyi olmak birazda bizim elimizde..umarım daha iyi olur herşey hepimiz için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
              Sorunlar hayatın bir parçası. Önemli olan o kötü anlarımızda çok dibe vurmadan ayağa kalkabilmek. Unutma herşeyin bir çaresi vardır.
              Eğitim hayatında başarılar dilerim canım, içinin kıprtısı hiç bitmesin.
              teşekkür ederim iyimserhepimiz çok mutlu ve huzurlu oluruz inşallah..

Yorum

İİnşşallah bu güzel düşşünlerinde devamlıılıığğıı sağğlarsıın.
                İİnsanıın hayata tekrardan tutunmaya çalıışşmasıı gerçekten takdir edirlir bir durum.
                Yaşşadıığğıımıız ömür boyunca, muhakkak aksilikler, hatalar, yanlıışşlar olucaktıır ama önemli olan her defasıında yeniden doğğrulabilmek..
                umutlar hiç kaybolmasıın..
                kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: n_s_n View Post
                  İİnşşallah bu güzel düşşünlerinde devamlıılıığğıı sağğlarsıın.
                  İİnsanıın hayata tekrardan tutunmaya çalıışşmasıı gerçekten takdir edirlir bir durum.
                  Yaşşadıığğıımıız ömür boyunca, muhakkak aksilikler, hatalar, yanlıışşlar olucaktıır ama önemli olan her defasıında yeniden doğğrulabilmek..
                  umutlar hiç kaybolmasıın..
                  teşekkür ederim n_s_n.
                  inşallah hep bu duyguyla devam ederim..bu halimi seviyorum gerçekten..
                  bu portalda bulunan herkesin mutluluğu ve huzuru en çok hak eden insanlar olduğunu düşünüyorum.çok sıkıntılarımız oldu,çok yara aldık,çok düştük ve her defasında ayağa kalkabildik.umarım bundan sonrası umut dolu geçer..

Yorum

Umut ateşinin sönmemesi hayata dünyaya kendine dair sevgini hiç kaybetmemen dileğiyle. İlkbaharda bir sabah kuş cıvıltılarını duyarak çiçek açmış ağaçlardan gelen güzel kokuları ile uyanarak ve o sevinci hergün yaşamak gibi.Mevsim ne olursa olsun günlerden ne olursa olsun dün ne yaşadıysan alacağını alıp akıllıca geride bırakarak. Rol yapmadan umut ederek sevginden şüphe etmeden.
                    Last edited by Gravity; 15-11-2009, 02:37 PM.
                    Bir dünyayı görmek kum tanesinde
                    Ve yaban çiçeğinde semayı
                    Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
                    Ve tüm zamanı bir saatin içinde...

Yorum

Hayatta pozitif bakmak harika birşey allah neşeni bozmasın
                      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

İşleniyor...
                      X