Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ben artık yeniden ben olmak istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ben artık yeniden ben olmak istiyorum

çoğunuz biliyordur.Ben dahil herkes dengesiz tavırlarımdan bu gelgitli durumdan çok bunalmış durumda.Artık iyi olmak istiyorum.Yeniden insan olmak.Sevmek saymak ve onurluca yaşayıp değerlere sahip çıkmak.Kendimle ilgili yapmam dediğim her şeyi yaptım.Dün ölüme en yakın olduğum anları yaşadım belki de.Bir insan kendine zarar verince pişman olur ama bende tam tersi acayip bir duygu.o kadar da demiştim doktorlarıma dinlemiyorlar.Mantıklı konuşuyorum diye beni normal mi sanıyorlar anlamıyorum ki.Yalnız kaldığımda kendime verebileceğim zararları asla tahmin edemem.Şu an zor yazıorum hala kendime gelmiş değilim.Artık kimseyi düşünmek kimseyi sevmek de istemiyorum.İyileşip ruhumun yaralarını sarmak ve bir on önce hayatın keşmekeşliğinden kurtulmak istiyorum.Yeter diye çok isyan ediyorum ama bir duyan ya da o anda anlayan olmuyor.Hayata dair çok fazla hata yaptım.Çoğunun da bedelini çok ağır ödeyeceğimi çok fazla iyi biliyorum.Yeter artık ben iyileşip eskisi gibi huzurlu,sağlıklı biri olmak istiyorum.Bir çıkış yolu aramaktan yoruldum ben artık.Aslında en kolayı kaçmak ben gücümü yitirdim savaşarak.Kaçmak da nereye?Hayattan bezmek bu sanırım malesef ki pişmalıklarla dolu bu hayatı ben istemedim.
    Last edited by hayat_işte; 15-11-2009, 07:05 PM.
    Bu gün daha çok sardı sensizlik
    daha çok hissettim yokluğunu
    sabah uyandığımda odamda kokun vardı
    sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
    dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
    çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
    sıcak kucağını özledim be meleğim
    yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Cevap içinde biryerde.. Aradığın en ücra köşelerde değil. Öyle ortada öyle bildik bir yerdeki... Ne ölüm çıkmazında... Ne ruhunu içine soktuğun acı bataklığında... Ne de kendini kapattığın saplantı dolu karanlık odada... Cevabı herkes söylediği için bu kadar zor değil mi görmek. Bir kaç tecrübeyi tüm dünya tüm hayat sandığın "Gözümle gördüm" dediğin şeye inandığın için değil mi kendini belkide içine zorla soktuğun ve sevmediğin bu hayat. Sanmaki güçsüzsün sanmaki bezdin sanmaki sonu gelmez bitmez hiçbirşey diye kendini kandırdığın hayat burada bitiyor. Kaçmak mı en iyi şekilde yaşamaya çalışmak ömrün yettikçe? Yoksa kaçmak mı bi odaya kendini tıkıp karanlıkta gecelerce ağlamak? Cevap kendinsin öylece duruyor. Gerçekten istediğinde seni hep zaten orada beklediğini farkedeceksin.
    Bir dünyayı görmek kum tanesinde
    Ve yaban çiçeğinde semayı
    Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
    Ve tüm zamanı bir saatin içinde...

Yorum

iki yaralı ruhun sevgisinden bir doğru çıkar mı?Belki de bunca zaman bunca acıyı çekişimin nedeni bu oldu.Sonuçlarına katlanamayacağım çıkışı lmayan bir yol gibi bu.Vazgeçmek istemiyorum onca emeğin sonucunda.Okuduğum okul yaşadığım hayat ya da yapılan ne varsa hiç bir şey şu an mutluluk vermiyor.Son iki gecedir annem uyandırıyor gece haykırarak ağladığım ya da bağırdığımdan dolayı.Ruhum yara aldı benim.Kocaman bir yara.Aslında onda suç bulmamak lazım neden mi zaten ondan önce de vardı.Ama tek istediğim artık dışarda yaşamamak.Sevmiyorum insanları,kalabalıkları.Bindiğim toplu taşıma araçları eğer kalabalıksa sıkılıyorum sanki içim feryat ediyor.Yeter artık normal olmak daha az hayatı ciddiye alıp yaşamak neden bu kadar fazla zor ki?

Yorum

İstersen yeniden ''Sen'' olabilirsin. Bunun için kendini zorlaman gerekecek. Kötü tecrübelerin genele yansımadığını bilmelisin. Herkes bir şeyler yaşıyor ancak kötü kadar iyi de var bu hayatta unutma.

Yorum

Hayat işte lütfen bana özelden ulaşır mısın...
          Bir dünyayı görmek kum tanesinde
          Ve yaban çiçeğinde semayı
          Avucunda tutabilmek sonsuzluğu
          Ve tüm zamanı bir saatin içinde...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: firedance View Post
            İstersen yeniden ''Sen'' olabilirsin. Bunun için kendini zorlaman gerekecek. Kötü tecrübelerin genele yansımadığını bilmelisin. Herkes bir şeyler yaşıyor ancak kötü kadar iyi de var bu hayatta unutma.

Ben olmak istiyorum.Hayatımda olmadığım kadar dağılmış durumdayım.SAnki içimde milyonlarca insan var ve hepsi aynı anda benim içimden çıkıp öyle davranmamı istiyor gibi.Sanırım kafayı iyice yemeye başladım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gravity View Post
              Hayat işte lütfen bana özelden ulaşır mısın...
              size yazmayı denedim ama özel mesaj kabul etmiyormuşsunuz.Ayrıca söyleyeceğiniz her neyse söyleyin buradan.

Yorum

yarın olsun istemiyorum neden mi korkuyorum.İlk defa kendimle yüzleşirken bu kadar savunmasız olduğum için.Hastaneye gidip tedavi olmak istiyorum çünkü önümüzdeki hafta bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde olacağım.Bu hezeyanlarla orada bulunmak benim durumumu daha da kötü yapacak bilemiyorum.Belki de özel bir şey olacak bilmiyorum.Tek istediğim artık uyumak korkmadan ve sakince.Düşünmeden.

Yorum

ve okb,sosyal fobi den sonra ağır depresyon yeni teşhisimiz en azından bu da bir gelişme

Yorum

İşleniyor...
                  X