Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Zor seçim

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Zor seçim

Yeni Zelandalı baba, suya düşen eşi ve çocuğu arasında seçim yapmak zorunda kaldı. Sonuçta eşinin hayatını kurtardı.
    Hiç bir ebeveynin yanıtlamak dahi istemediği bir durumla karşı karşıya kalan Stacy Horton, şimdi kurtardığı eşi ve küçük kızıyla ölen oğlunun yasını tutuyor.
    Yeni Zelanda’da karısı ve oğlu otomobilde giderken, bir nehre düşen adam, ikisini de kurtaramayacağını anlayınca karısını tercih etti. Vanessa Horton ve oğlu Silva Horton geçen cumartesi günü evlerine dönerken bilinmeyen bir nedenle şarampole yuvarlandı. Anne oğul araçlarıyla birlikte nehre uçtu. Evlerine yüz metre kala gerçekleşen kazayı karısının çığlıklarıyla duyan Stacy Horton, hemen olay yerine geldi. Karısını suyun üzerinde, oğlunu da otomobilin içinde suya batıp çıkarken buldu. İkisinden birini tercih etmek zorundaydı çünkü ikisini de karaya çıkaracak zaman yoktu. Bunun üzerine adam, karısına doğru yüzdü ve onu karaya çıkardı. Geri döndüğünde oğlu Silva araç ile birlikte suyun dibini boylamıştı. Olaydan sonra gazetecilere konuşan Stacy Horton “Herşeyi denedim ama olmadı. Neden karıma doğru yüzdüm onu da hatırlamıyorum. Ama çok korkmuştum” diye konuştu.

Alıntı

Böyle bir durumla karşılaşsanız siz ne yaparsınız diye soruyorlar vatandaşlara dün akşam TV de, bazıları hanım her zaman bulunur çocuğumu kurtarırdım diyor, bazıları eşimi diyor. Hanım her zaman bulunur cümlesi hiç hoşuma gitmedi...
    Allah böyle bir durumla kimseyi karşılaştırmasın, düşünmek bile istemiyorum. İnsan kimseyi ölüme terkedemez tabi. Eğer oğlunun ömrü olsaydı bir şekilde o da kurtulurdu belki
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

hiçkimsenin yeri bence dolmaz dolamaz, eş bulunur ama aynı eş bulunmaz.. belki daha iyisi belki daha kötüsü ama aynısı değil..
    eşi bulunca çocuğuda yaparsın yada diğer taraftan eşi kurtardın tekrar çocuk yaparsın ama çocuk mu?? ya kız olursa, evet evladın ayırdı olmaz ama ona benzeme şansı var mı? ne kadar onu yaşatabilir.
    İkisininde yeri ayrı hiçbiri doldurulamaz. bu soruya yanıt vermek gerçekten de zor.
    Ama evlat bir yerde sanki daha ağır basıyor, ben bir anneyim ve düşünemiyorum o durumu.. Allah kimsenin başına vrmesin.
    kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

ben heralde çocuklarımı tercıh ederdıum ıyımserim kızma

http://elifnazmmislina.blogcu.com/

Yorum

Yok canım ne kızıcam inadınagülümsecim zor bir durum aslında o an birini seçerim diye düşünmezsin birine koşarsın sonra ötekine
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

o an ki psikoloji neyi gerektirir bilinmez ama zannediyorum ki eşe yönelmek daha yüksek bi ihtimal

Yorum

İşleniyor...
          X