Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Anket

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Anket

Merak ettim :!:
    0
    a:4:{i:1172;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1172;s:6:"nodeid";s:6:"522270";s:5:"title";s:32:"Evet terk ettim ,iyiki de yaptım";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1173;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1173;s:6:"nodeid";s:6:"522270";s:5:"title";s:62:"Hayır,bir şekilde sorunlarımızı hallederiz.Kaçmak çözüm değil.";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1174;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1174;s:6:"nodeid";s:6:"522270";s:5:"title";s:27:"Evet terkettim,ama pişmanım";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}i:1175;a:5:{s:12:"polloptionid";i:1175;s:6:"nodeid";s:6:"522270";s:5:"title";s:42:"Yapan iyi yapıyor ama ben cesaret edemedim";s:5:"votes";i:0;s:6:"voters";a:0:{}}}
    0%
    0
    Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
    Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

iris,
    bana uyan hiçbir seçenek yok..kaçkere gittim geldim

Yorum

Hayır,bir şekilde sorunlarımızı hallederiz.Kaçmak çözüm değil..
      <div>Kimilerine sadece bir forum..ama bize AİLE..</div><br />

Yorum

Hayır,bir şekilde sorunlarımızı hallederiz.Kaçmak çözüm değil.

Hem kaçsak bile nereye kadar bire şekilde konuşmak gerekiyo bence Kaçmak çözüm değil.........

Yorum

Hayır,bir şekilde sorunlarımızı hallederiz.Kaçmak çözüm değil.

Yapan iyi yapıyor ama ben cesaret edemedim.

Bana her ikiside uydu.Genelde bir şekilde halledilse bile, gidebilmeyi isterdim, ama cesaret edemiyorum... :?
          Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Evet terkettim,ama pişmanım

Çünkü eve geri döndüğümde sorunlarımızın konuşarak bir şekilde çözüme ulaşılacağını gördüm...

Yorum

hayır, bir şekilde sorunlarımızı hallederiz, kaçmak çözüm değil

Yorum

insan bi şekilde sorununu halleder.tabi aileden aileye de fark oluo.benim öyle büyük çapta bi problemim olmuo.ama sonuçta aile bu atsan atılmaz,satsan satılmaz.

Yorum

aile bu ,atsan atılmaz satsan satılmaz..

güzel söyledin arkadaşım aynen böyle , yapcak bişey yok..gitsek de geliyoruz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: azemarenc
                    aile bu ,atsan atılmaz satsan satılmaz..

güzel söyledin arkadaşım aynen böyle , yapcak bişey yok..gitsek de geliyoruz

Yorum

eğer gitme imkanım olsaydı öyle bi cesaretim olsaydı yada en basitinden gidebileceğim bi yer olsaydı anında giderdim. çünkü benim bu aşırı ilgiden çok sıkıldımmmmm..
                      <div><strong><em>ruhumda acı vaaar!!!</em></strong></div><br />

Yorum

Aileye, o kişiye veya aradaki soruna göre değişir. Kimi zaman kaçmak çözüm olabilecekken kimi zaman da oturup konuşmak çözüm olur.

Yorum

Yapan demekki daha fazla kaldıramıyorki yapıyor ve evden kaçıyor. Ben kaçmıcam ama daha fazlada bu evde kalmıcam... :x

Yorum

bikaç saatliğine kaçtım

ama deniz kenarına gitmiştim ağlamaya annem aradı arama beni intihar etcem ben dedim (kararlıydım ) annem çok heycanlı konuştu canım sıkıldı geri döndüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sembolik_sizofreni
                              bikaç saatliğine kaçtım

ama deniz kenarına gitmiştim ağlamaya annem aradı arama beni intihar etcem ben dedim (kararlıydım ) annem çok heycanlı konuştu canım sıkıldı geri döndüm
                              Güzel fikir verdin bana...

Yorum

İşleniyor...
                              X