Duyuru

Collapse
No announcement yet.

unutmak istiyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• unutmak istiyorum...

doktora her gittiğimde başka birşey söylüyor. ağır depresyon denilmişti en son gittiğimde ise travma sonrası akut stres bozukluğu denildi. sizlere bir sorum olacak. lütfen bilen varsa yardım etsin yoksa kendime zarar vermekten korkuyorum. ve çıkmazdayım. daha önce yaşadığım bir olay beni fena halde çıkmaza soktu. beynimi inanılmaz meşgul ediyor ve ben bittim. ne yapacağımı bilemez bir halde dolaşıyoum. ve bunu unutmak istiyorum. unutmanın yollarını bilen varmı. bedeli neyse ödemeye hazırım. ömür boyu ilaç kullanmakmı razıyım. bir odaya kapatılmakmı razıyım. delirmekmi razıyım. hafızamı kaybetmekmi razıyım. ama yeterki unutuyum ve hatırlamayım. beynimi söküp atmanın çare olduğunu bilsem söküp atacam. ama çaresizim. ya kendime zarar verecem sonunda yada başkalarına. çok rica ediyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın. çünkü çok fena bir durumdayım.

Seni bu kadar etkileyen ve çıkmaza sokan sorun ne?Ne olduğunu bilmeden kimse yardımcı olamaz sanırım

Yorum

majör depresyon ve PTSB(post travmatik stres bozukluğu) bu iki bozukluğun belirtileri birbirne çok benzemektedir. aralarındaki en büyük fark ise deprsyonun genelde kendiliğinden ortaya çıkması travmanın ise daha çok bir olaya bağlı olması. doktorunun sana farklı iki tanı söylmesi bu yüzden. ancak yaşadığın her neyse görünen o ki seni çok etkilemiş. ancak unutmak için direk bir çözüm yok. keşke böyle bir şey olsada istediğimiz şeyi hemen unutsak. sadece özellikle PTSB için verilen ilaçlar bu yaşadığın sıkıntıları hafifletmeye yönelik bu yüzden ilaçlarını düzenli kullandıkça sıkıntılarının azaldığını göreceksin. ancak sıkıntını bizimle paylaşırsan belki sana daha iyi bir şekilde yardımcı olabiliriz.
      Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

bazı şeyleri dile getirmek çok zordur. bunu içimde yaşıyorum ve bugüne kadar sadece doktoruma söyleyebildim. bu çok zor. içimde tutmakta. bununla birlikte yaşamkta. kimseye anlatamamakta. burada bu kadarını bile söylememin rahatlığı ise normal günlük hayatta sizleri tanımayışım ve sizleri görmeyişim. sizleri görebilseydim bu kadarını bile söyleyemezdim. bu inananın çok zor. ilaç olarak ise paxil 30 mg.(20 mg.tan günde 1.5 tane alıyorum) norodol damla kullanıyorum ama hiç faydasını görmedim. sadece ilacın bir çözüm olmadığını biliyorum ama yaptığım hiçbir şey beynimi meşgul etmeye yetmiyor. o düşünceye saplandım kaldım resmen. bu çok kötü.ama unutmanın bir yolu olmalı. çünkü ben nefes alamıyorum. yaşayan ölü gibiyim. ve şuan enkaz haldeyim. toparlanamıyorum.

Yorum

Bu kadar karamsar olma be arkadaş zaman ilacını kullan gecer yavaş yavaş Birde şu Siyahı degiştir
          BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

İşleniyor...
          X