Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hiç kendinizi ödüllendirdiğiniz oluyor mu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hiç kendinizi ödüllendirdiğiniz oluyor mu?

Hiç kendinizi ödüllendirdiniz mi? yada nasıl ödüllendirirsiniz?
    Ya da kendinize nasıl vakit ayırıyorunuz ?
    kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Tabi ara sıra kendimi ödüllendiriyorum mesela Menzile gidiyorum bedenimi ruhumu ödüllendiriyorum bu arada zamanda ayırmış oluyorum
    BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Bir kere kendimi ödüllendirmiş, bir mağazaya girip alışveriş yapmıştım Bir mont, bir pantolon, kazak, iki de ayakkabı, öyle mutlu olmuştum ki.
      Genelde oğlumu ödüllendiririm.
      Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iyimser View Post
        Bir kere kendimi ödüllendirmiş, bir mağazaya girip alışveriş yapmıştım Bir mont, bir pantolon, kazak, iki de ayakkabı, öyle mutlu olmuştum ki.
        Genelde oğlumu ödüllendiririm.
        Bayanlar için en büyük ödüllendirme olsa gerek

Yorum

İyimsere katılıyorum...yalnız başına alışveriş merkezlerine takılıyorum,alışveriş yapıyorum birde orada yemek yiyorum özellikle kumpir..sonra alışverişe kaldığım yerden devam...epey ara vermişdim,yakın zamanda dönüyorum avm lerebekleyin beni geliyorum
          Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonbaharr View Post
            İyimsere katılıyorum...yalnız başına alışveriş merkezlerine takılıyorum,alışveriş yapıyorum birde orada yemek yiyorum özellikle kumpir..sonra alışverişe kaldığım yerden devam...epey ara vermişdim,yakın zamanda dönüyorum avm lerebekleyin beni geliyorum
            AQman hemen dön geç kalma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozturan21 View Post
              AQman hemen dön geç kalma
              Merak etme kalmam
              Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Yok canım merak etmedim geç kalmandan endişe ettim

Yorum

Alışveriş sadece bayanlara has değil, erkekler de çok sever

Bir de ben hemen karar verir alırım, öyle çok düşünmem.

Yalnız geçenlerde mobilyayı hemen karar verip aldım, sorun oldu, offf şu aceleceilik huyum olmasa.

Alışverişte öyle çok dolaşan kırk saat düşünenlere katlanamam, o yüzden kimseyle gitmem, tek giderim.

Ödüllendirme olarak alışverişin dışında bazen de çikolata alırım kendime, şöyle büyükçe
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Bende alışverişe tek gitmeye severim kafamı karıştıran kimse olmasın yanımda..
                    Biz bayanlar için alışveriş en büyük ödül herlalde )) büyük keyiff veriyo
                    kendime almasamda, eşime yada oğluma alsam o beni mutlu ediyo..
                    yada güzel bir manzarayı seyredip beyni dinlendirmek süper.. helede sıcak bir çay yada türk kahvesi varsa deyne keyfe..
                    kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

Tabiki erkekler de sever kazanç azalınca biraz zor oluyor bayanlara kolay çogu beyler verdigi için oh

Yorum

Gerçi konu kayıyor ama :
                        Kazanç azalınca zor tabii buna katılıyorum ama hayatım boyunca başkasının parasıyla alışveriş yapmadım. Hep çalıştım kazandım yedim.
                        Şimdi artık çalışmayan kadın yok, bu söylediğin eskidendi.

Bir de ödül deyince aklıma geldi, hep sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz ya bazen kendimi ödüllendirmek için pilav ya da makarna yapıyorum

Yorum

evet ödüllendirdiğim oluyor. kitaplar benim herşeyim. kendimi kitap alarak ödüllendiriyorum. birde yeğenimle ödüllendiriyorum. onunla ilgilenmek tüm stresi alıyor.

Yorum

Üniversitede okurken bir kafede çalışmıştım. ordan öğrendiklerime göre kendime kendi yarattıklarımla bir kahve yaparım. Yada sevdiğim bir mekanda gidip kahve içiyorum. O sırada sevdiğim bir dergiyi yada kitabı okuyorum. Ancak kendimi daha büyük bir şeyle ödüllendirmek istersem bende gidip alışveriş yapıyorum uzun zamandır beğenip de almadığım ne varsa onu gidip almayı tercih ediyorum
                            Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

İşleniyor...
                            X