Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Bir kere kendimi ödüllendirmiş, bir mağazaya girip alışveriş yapmıştım Bir mont, bir pantolon, kazak, iki de ayakkabı, öyle mutlu olmuştum ki.
Genelde oğlumu ödüllendiririm.
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Bir kere kendimi ödüllendirmiş, bir mağazaya girip alışveriş yapmıştım Bir mont, bir pantolon, kazak, iki de ayakkabı, öyle mutlu olmuştum ki.
Genelde oğlumu ödüllendiririm.
İyimsere katılıyorum...yalnız başına alışveriş merkezlerine takılıyorum,alışveriş yapıyorum birde orada yemek yiyorum özellikle kumpir..sonra alışverişe kaldığım yerden devam...epey ara vermişdim,yakın zamanda dönüyorum avm lerebekleyin beni geliyorum
İyimsere katılıyorum...yalnız başına alışveriş merkezlerine takılıyorum,alışveriş yapıyorum birde orada yemek yiyorum özellikle kumpir..sonra alışverişe kaldığım yerden devam...epey ara vermişdim,yakın zamanda dönüyorum avm lerebekleyin beni geliyorum
Bende alışverişe tek gitmeye severim kafamı karıştıran kimse olmasın yanımda..
Biz bayanlar için alışveriş en büyük ödül herlalde )) büyük keyiff veriyo
kendime almasamda, eşime yada oğluma alsam o beni mutlu ediyo..
yada güzel bir manzarayı seyredip beyni dinlendirmek süper.. helede sıcak bir çay yada türk kahvesi varsa deyne keyfe..
kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.
Gerçi konu kayıyor ama : Kazanç azalınca zor tabii buna katılıyorum ama hayatım boyunca başkasının parasıyla alışveriş yapmadım. Hep çalıştım kazandım yedim. Şimdi artık çalışmayan kadın yok, bu söylediğin eskidendi.
Bir de ödül deyince aklıma geldi, hep sağlıklı beslenmeye özen gösteriyoruz ya bazen kendimi ödüllendirmek için pilav ya da makarna yapıyorum
Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
evet ödüllendirdiğim oluyor. kitaplar benim herşeyim. kendimi kitap alarak ödüllendiriyorum. birde yeğenimle ödüllendiriyorum. onunla ilgilenmek tüm stresi alıyor.
Üniversitede okurken bir kafede çalışmıştım. ordan öğrendiklerime göre kendime kendi yarattıklarımla bir kahve yaparım. Yada sevdiğim bir mekanda gidip kahve içiyorum. O sırada sevdiğim bir dergiyi yada kitabı okuyorum. Ancak kendimi daha büyük bir şeyle ödüllendirmek istersem bende gidip alışveriş yapıyorum uzun zamandır beğenip de almadığım ne varsa onu gidip almayı tercih ediyorum
Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
Yorum