Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Önemli bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Önemli bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Öyle biriki özellikle dul, yardıma muhtaç, birazda göze gelir bir bayan görünce anında uygunsuz ahlaksızca teklif edebilecek kadar adi insanlıktan çıkmış bir kişi. Sorum muhtar nereye şikayet edilir? Böyle adi bir insan ordada durmamalı, ne yapmalıyız, kaçıncı duyuşum bu. İğrenç yaratık, zavallı insanları kullanmaya çalışıyor, geri zekalı. Kusura bakmayın çok sert yazdım ama o adam fazlasıyla haketti bunu. Bana kesin bir yöntem lazım, isim duyulmayacak gibi. Bu benim arakdaşıma yapılmış ayrıca. Çok sinirlendim duyunca, insan nasıl bu kadar zavallı karaktersiz olabilir anlamıyorum.
    Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Orjinal yazı sahibi: sevde_ View Post
    Öyle biriki özellikle dul, yardıma muhtaç, birazda göze gelir bir bayan görünce anında uygunsuz ahlaksızca teklif edebilecek kadar adi insanlıktan çıkmış bir kişi. Sorum muhtar nereye şikayet edilir? Böyle adi bir insan ordada durmamalı, ne yapmalıyız, kaçıncı duyuşum bu. İğrenç yaratık, zavallı insanları kullanmaya çalışıyor, geri zekalı. Kusura bakmayın çok sert yazdım ama o adam fazlasıyla haketti bunu. Bana kesin bir yöntem lazım, isim duyulmayacak gibi. Bu benim arakdaşıma yapılmış ayrıca. Çok sinirlendim duyunca, insan nasıl bu kadar zavallı karaktersiz olabilir anlamıyorum.
    sevde bence bir avukata danışsan daha iyi olur kardeşim...yada savcılıga gidip şuç duyurusunda bulunabilirsin bu bir çeşit taciz ve hatta daha ileri öncelikle sakin ol,mantıkla hareket et.....

Yorum

Ahlaksız insanmı bitmiş bu ülkede bence Vallilik veya ilcelerde Kaymakamlıgada şikayet edebilirsn ancak mahkemede varda ispat etmek gerekiyor yinede avukatla görüşmekte fayda var aslında buralarda olsa temiz bir dayagıda hak etmiş
      Last edited by iyimser; 11-12-2009, 10:03 AM.
      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

sevde, sen hangi ilçedeysen bağlı olduğun Kaymakamlığın web sitesine gir, orada bilgi edinme diye bir link vardır oraya herşeyi yaz, muhakkak ilgilenirler.
        Ben geçenlerde trafik lambalarında arabaların camlarını zorla silip para isteyen, para vermezsen cama köpük fırlatan çocukları emniyetin sitesine girip şikayet etmiştim.
        O kadar çok ilgilendiler ki, hem çocuklar artık yok hem de bana cevap yazdılar.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Emniyet ve savcılık bu konuda size yardımcı olucaktır.
          ama önce şikayette bulunmanız gerekiyor.
          kendinize engel olmayın, merak edin, çalışmayı sevin, moralinizi bozmayın, kendinize ödül verin ve istekli, azimli olun.. yarın çok geç olabilir.

Yorum

İyimser P... harfini niye kaldırdın
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

...bu tip bir durumda elinizde şahit ve yeterli delil yoksa, durumu tersine çevirebilirler. bu da sanırım daha yıpratıcı olur. bence daha soğuk kanlı düşünüp planlı ve programlı gidilmeli. sonuçta bahsettiğimiz ülke Türkiye. kanunun, hukukun, adaletin sadece isimde olduğu bir ülke.
              küçük dere, denize ulaşınca; şaşırır işte...

Yorum

Sevde yazdıklarından çıkardığım kadarı ile ortada bir ‘ahlaksız teklif ‘ olduğunu iddia ediyorsun..Ortada bir mağdure var arkadaşınız… Şimdi , bildiğim kadarı ile t.c.k da ahlaksız teklif ile ilgili bir düzenleme yok.Ancak olaya uyan tek suç cinsel tacizdir( cinsel taciz için suçu için cinsel amaç ile bir takım sözler sarfetmek gerekmektedir)görüldüğü gibi vuku bulan olay bir cinsel tacizdir ve suçtur diyebiliriz.Bu durumda arkadaşınız savcılığa bizzat giderek şiyatci olabilir ve mağdurenin şikayeti üzerine eylemi gerçekleştiren kişi t.c.k nın 105. maddesine göre üç aydan iki yıla kadar hapis cezasına çarptırılabir ve ya ceza adli para cezasına cevirilebilir.

Dip not : Forumları takip ettiğim kadarı ile aramıza bir avukat arkadaşımız katılmış bulunmakta.Bu konu hakkında en doğru cvb verecek yada yönlendirmeyi yapacak kişinin avukat hanım olduğuna inanıyorum.Sanırım başlığı görmemiştir konuyu okuduğunda bilgilerini paylaşacaktır.

Saygılar.
                Düşlemek bilmekten daha önemlidir.

Yorum

dogrudan polise gidebilirsin...

Yorum

Tacizi yaşayan arkadaşın yada bir yakını gidip şikayette bulunmalı karakola yada cumhuriyet savcılığına. Sonrasında bu yaşadığı tacizin kendisini psikolojik anlamda etkilediği ispatlamak için onu hastaneye gönderiyorlar. Çünkü dava açılması için ilçede ki hastanede bir psikolog yada psikiyatrdan rapor almak zorunda. ancak bu şikayetini,tacizi yaşadığı 6 ay içinde gerçekleştirirse iyi olur. Yoksa şikayet etme hakkı ortadan kalkıyor. Hastanede ki uzman yaşadığı tacizin psikolojik durumunu bozduğunu belirtirse ancak ondan sonra dava açılabilir.
                    Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???

Yorum

İşleniyor...
                    X