selam ben farkettim ki boyle olmaz yani baskalarina yardim ederek falan insan kendini degerli hissediyor son iki saattir netten arastiriyorum ama bu gonulluk projeleriyle ilgili hic bir sey bulamadim...sizin bildiginiz bir seyler var mi??ankarada yasiyorum ben ve ne bileyim yaa bizim yasimizdaki alkol-madde bagimlisi genclere yardim edebilecegimiz projeler var mi???bu konuda bilgisi olan varsa cok sevinirim...adsiz alkoliklere mail attim az once bakalim onlardan ses cikar mi acaba...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
gönüllü projelerı var mı?
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: iyimser View PostHiç bilmiyorum, bilen yazar sanırım.
Bravo sana, birşeyler yapmak istemen takdire şayan.
Dışarıda kafede falan buluşabiliyorsun evine getirmene gerek yok.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: lillit View Postselam ben farkettim ki boyle olmaz yani baskalarina yardim ederek falan insan kendini degerli hissediyor son iki saattir netten arastiriyorum ama bu gonulluk projeleriyle ilgili hic bir sey bulamadim...sizin bildiginiz bir seyler var mi??ankarada yasiyorum ben ve ne bileyim yaa bizim yasimizdaki alkol-madde bagimlisi genclere yardim edebilecegimiz projeler var mi???bu konuda bilgisi olan varsa cok sevinirim...adsiz alkoliklere mail attim az once bakalim onlardan ses cikar mi acaba...Bahar geldiğinde mi ben böyle olurum,yoksa böyle olduğumda mı gelir bahar???
Yorum
Yorum