Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Facebook'a eski sevgilinin resimlerinin yerleştirilmesi normal mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Facebook'a eski sevgilinin resimlerinin yerleştirilmesi normal mi?

Birisiyle yeni görüşmeye başladım, ciddi değil, birbirimizi tanıma ve arkadaşlık aşamasında. Fakat o eski sevgilisini facebookta kaydetmiş. Sorduğumda geçmişte kaldığını, normal arkadaş olarak gördüğünü, rahatsız olmadğını söyledi. Birsüre sonra yeniden birleşmelerini isteyen arkadaşları bunların sarılmış fotoğraflarını facebook'ta yayınladılar. O da alıp kendi sayfasında yayınladı. O kişiye karşı kesinlikle birşey hissetmediğine bende eminim fakat arkadaşlarına karşı 'rahatsız olmuyorumçok rahatım ' tavırlarına giriyor bence. Ben çok rahatsız oluyorum sonuçta bende görüyorum.Bana saygısızlık yaplyormuş gibi hissediyorum ve ayrılmayı düşünüyorum. Siz olsaydınız ne yapardınız? Lütfen yardım edin Ben mi büyütüyorum.

Facebook'a eski sevgilinin resimlerinin yerleştirilmesi normal mi?

Orjinal yazı sahibi: düttürü dünya (generation)
    neyi gözünüzde büyüttüğünüze bağlı resimleri facebookta yayınlamasınnımı yoksa yoksa arkadaşlığınızımı ama anladığım kadarıyla resimleri yayınlamasınından bahsediyorsunuz şu açıdan fazla büyüttüğünüzü söyleyebilirim birincisi herşey daha çok yeni ve arkadaşlık aşamasında ikincisi siz onun için fazla bişey ifade etmiyorsunuz son olarak söyleyeceklerim şunlar onu sadece bir arkadaş olarak görün kesinlikle kıskanmayın ta ki herşey sizin lehinize dönene kadar çünkü kıskanıyor tavırlarını devam ettiriseniz o bunu kötü bir koz olarak aleyhinize kullanabilir o kişi bellki onu yedekte tutuyor kesinlikle o kıza karşı birşey hissetmediğinize emin olmayın valla bu devirde insan en yakınından bile emin olamazken siz sadece resimlerinden tanıdığınız birkaç muhabbet ettiğiniz o kişiden nasıl emin olabiliyorsunuz anlamak güç alakayı kesin demiyorum ama oldukça dikkatli olmanızı öneririm
    galiba yanlış anlamışsınız ben görüştüğü kişiyi resimlerden tanımıyorum, aynı mahallede oturuyoruz aynı ortamlarda bulunuyoruz birbirimizi tanıyoruz. o beni daha çok tanımak istediğini söyledi öyle başladı. Yalnız sık sık görüşme imkanımız olmadığı için çok konuşamıyoruz. 2yıla yakın süredir görüşüyoruz. O evlilik konusunu açtı. Ben biraz daha tanımak istedim. Bende kıskanıyorum sanmasın diye ses çıkarmıyorum ama farklı düşündüğünü söylerken biryandan da böyle yapması çok canımı acıtıyo, o kız onu zamanında terk etmiş o kız için 'çok soğudum ve güvenmiyorum' diyo. arkadaşlarındanda öyle duyduğum için ona inandım.

Yorum

Bence hoş birşey degil paylaşılan şeyleri deşifre etmek çok yanlış
      BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ozturan21 View Post
        Bence hoş birşey degil paylaşılan şeyleri deşifre etmek çok yanlış
        benim anlatmam mı yanlış , onun fotoğraf olayımı? anlayamadım bana yapılandan rahatsız olduğum ve karar veremediğim için yazdım ben.

Yorum

bence ilk başda bu durumdan rahatsız olduğunu anlat, tavırlarını değiştirmesi gerektiğinden falan bahset.her şeyden önce sana saygı duymması lazım böle bir durumda duvar olsa dile gelir. tamam arkdaş olabilirler ama sonuçta geçmişde yaşanmış bir şeyler var özellikle de senle birlikteyken böle yapmaması lazım...

Yorum

onun fotograf olayı yanlış arkadaşım anlatman gayet normal
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

Orjinal yazı sahibi: semihaaysun View Post
              galiba yanlış anlamışsınız ben görüştüğü kişiyi resimlerden tanımıyorum, aynı mahallede oturuyoruz aynı ortamlarda bulunuyoruz birbirimizi tanıyoruz. o beni daha çok tanımak istediğini söyledi öyle başladı. Yalnız sık sık görüşme imkanımız olmadığı için çok konuşamıyoruz. 2yıla yakın süredir görüşüyoruz. O evlilik konusunu açtı. Ben biraz daha tanımak istedim. Bende kıskanıyorum sanmasın diye ses çıkarmıyorum ama farklı düşündüğünü söylerken biryandan da böyle yapması çok canımı acıtıyo, o kız onu zamanında terk etmiş o kız için 'çok soğudum ve güvenmiyorum' diyo. arkadaşlarındanda öyle duyduğum için ona inandım.
              eski arkadaşını unutamamış, hatta onu kıskandırmak için bile sana evlilik teklifi yapmış olabilir.

Yorum

Öyle insanlardan uzak dur sakın inanmaa gerçekten seni çok sevseydi o kızın adını bile anmazdı ve o facebookta kayıtlı olması çok yanlış kesinlikle kendini kandırmasına izin verme kesinlikleeee!!!!
                Bırak yol ver gitsinn birde utanmadan fotolara koymak haaa büyük konuşmak istemiyorum ama terk ederdimm hiç arkasına bile bakmadan :@

Yorum

Aslında pek görüşme ihtimalimiz olmuyo bayramlarda tatillerde falan.Oyüzden ben başta çok ciddi olmamasını söylemiştim sonra ikimizde üzülmeyelim diye. Sınavı kazanıp başka yere gittiğimde daha rahat görüşürüz dedim. Yüz yüze olmadan çok ilerleme olmasın dedim. Kabul etti. Telefonla konuşmaya başladık. Yani ne çok ciddiyiz ne de normal arkadaş. ne olduğunu açıkçası bende anlamadım.Ama sürekli 'iyi anlaştığımızı düşündüğünü , daha çok görüşme imkanımız olunca daha iyi olucağını, sonunda evlilik olucağını düşündüğünü' söylerdi.Sürekli ailesinin benim için söylediklerini anlatıyo. Başlarda öyle söylediğim için facebookta eklemesine çok tepki veremedim. Acaba öyle dediğim için mi şuan bu kadar rahat davranıyo? Eğer bu yüzdense bile, bu kadarda olurmu sonuçta çok normal arkadaş da değiliz. Benim için ne düşündüğünü de anlayamadım. ne yapıcağımı da anlayamadım. Ona sordum. Benim için hoşlanıyorum hoşlanmıyorum bir cevap vermiyo. Sadece facebook konusunu abarttığımı söylüyo. o fotoğrafı oyollamamış arkadaşı etiketlemiş. Haberim yoktu diyo ama sonra gördüğündede silmedi ben söyleyince sadece etiketi kaldırdı, yine fotoğraf onda kayıtlı. Görüşmek istemediğimi söylediğimde de sürekli mesajlar atıyo.Uzun uzun açıklama yapıyo.Umrunda değilmiş gibi de davranmıyo. Çok ilgileniyo bu seferde ben ayrılamıyorum. Bazen benimle de görüşmek istiyo ama o kızdanda peşinden koşturarak öç almaya çalışıyo gibi geliyo bana. Ama bi taraftan da benim üzülüp üzülmiyceğimi gördüğümü düşünmüyo.

Yorum

İşleniyor...
                  X