Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok mutluyum ailem yani sizle paylaşmak istedim(hayatım değişti)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok mutluyum ailem yani sizle paylaşmak istedim(hayatım değişti)

Uzun süreçler içinde hep mutsuzluklarımdan üzüntülerimden bahsettim.Çoğu zaman beniönemseyen arkadaşlarımı bile dinlemedim.Ama insanların gerçek yüzleri zamanla öyle bir çıkıyor ki.Hayatımı 3 yıldır zehir eden kangren ilişkimi bitirdim hemde beynimde değil kalbimde hemde öyle bir anda bitti ve gitti.Artık ondan daha önemli şeyler var hayatımda bana ait.
    ***Çalışmaya başladım.Artık mezun oldum ve ameliyathanede çalışıyrum.12 saat boyunca ayakta olduğum için kafama takmaya halim bile olmuyor ...Çok büyük değişimler oldu hayatımda mesela cuma günü doktora son kez gideceğim ve şunu anladım tamamen hayat bunlar değil.
    +++Kendimi üzüp ne yaptım sağlığımdan oldum.Aam artık ailem hariç kimse üzemez beni.

Sizler için de tek dileğim.Umarım hep beraber sonsuz mutlu oluruz.Sizi çok seviyorum ikinci ailem...
    Bu gün daha çok sardı sensizlik
    daha çok hissettim yokluğunu
    sabah uyandığımda odamda kokun vardı
    sanki o pamuk ellerin uyandırmıştı beni
    dünyaya adım atmam için bana uzanan eller
    çok mu özledim seni çok mu olsu sen gideli
    sıcak kucağını özledim be meleğim
    yollarımı gözleyen yeşil gözlerini. canım babanneme...

Ne mutlu.Umarım her şey sizin için mutluluğa aracı olur.
    http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Yorum

mutluluğun daim olsun
      IşIk VER BANA !

Yorum

mutluluk haberi duymak nekadar güzel .Hep yağmur yağacak değil ya arkasından güneş de açar...
        Hep mutlu ol hayat-işte....
        Hayat bir uykudur, ölünce uyanır insan,
        Sen erken davran, ölmeden önce uyan...

Yorum

Tüm bunların farkına varabilmeniz gerçkten çok güzel. çünkü insan böyle zamanlarda başka seylerin değerini bilemiyor,anlayamıyor, adeta kör oluyor..Ben de yaşamıştım böyle bir ilişki anlıyorum sizi..İnanın insan sanki uzun süredir nefesini vermiş te bekliyor hissine kapılıyor,o büyüden kurtulunca tekrar derin bir nefes almanın tadı ayrı inanın.. Ama sizin gözleriniz açılmaya başlamış..yakında her seyi,hayatın güzelliklerini çok daha net görüceksiniz.. ne mutlu size..
          CEHENNEMİN ORTASINDA,TEK GÜLÜŞLÜK CENNETİMSİN!..

Yorum

Senin mutlulugun bizlerin mutlulugu adına çok sevindim hep böyle kal
            BİN KERE MAZLUM OLSANDA BİR KERE ZALİM OLMA

Yorum

ya şu mutlu haberi gördüm nasıl içimi bir mutluluk kaplayıverdi, şu hayatta herşey boş gerçekten, birçok değer kaybedilince anlaşılıyor, hani uzun süre görmediğiniz yüzünü zor anımsadığınız birini gördüğünüzde ne kadar özlediğiniz geliyor aklınıza,mutlulukta böyle olmuş sanki bizim için,görünce hatırlıyoruz ne denli özlediğimizi.
              ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

çok güzel yeni yeni mutluluklar hep sizinle olsun...

Yorum

Sevgili hayatişte, aldığımız bu güzel haber bizi de mutlu etti ancak hayat dümdüz değil, bir gün mutlu isek öbür gün bizi üzen şeyler olabiliyor. Önemli olan bu üzüntülere ve zorluklara göğüs gerebilmek ve ufak şeylerden mutlu olabilmek.
                  Unutma beterin beteri var.
                  Mutlu olmak için hep kendimizden daha zor durumda olanları düşünelim.
                  Umarım hayata hep böyle pozitif bakarsın.
                  Sevgiler.
                  Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hayat_işte View Post
                    Uzun süreçler içinde hep mutsuzluklarımdan üzüntülerimden bahsettim.Çoğu zaman beniönemseyen arkadaşlarımı bile dinlemedim.Ama insanların gerçek yüzleri zamanla öyle bir çıkıyor ki.Hayatımı 3 yıldır zehir eden kangren ilişkimi bitirdim hemde beynimde değil kalbimde hemde öyle bir anda bitti ve gitti.Artık ondan daha önemli şeyler var hayatımda bana ait.
                    ***Çalışmaya başladım.Artık mezun oldum ve ameliyathanede çalışıyrum.12 saat boyunca ayakta olduğum için kafama takmaya halim bile olmuyor ...Çok büyük değişimler oldu hayatımda mesela cuma günü doktora son kez gideceğim ve şunu anladım tamamen hayat bunlar değil.
                    +++Kendimi üzüp ne yaptım sağlığımdan oldum.Aam artık ailem hariç kimse üzemez beni.

Sizler için de tek dileğim.Umarım hep beraber sonsuz mutlu oluruz.Sizi çok seviyorum ikinci ailem...
                    merhaba hayat İşte..senin adına çok sevindim ) böyle bir haber duymak ne kadar güzel...Allah bundan sonraki hayatında herşeyi gönlüne göre versin inşallah )

buarada sakıncası yoksa nekadar süre doktora gittiğini,yani nekadar süre tedavi olduğunu sorabilir miyim?
                    :10:

Yorum

evet bende çok sevindim sizin adınıza ...

bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl büyür ...
                      mutluluğunuz daim olsun ..
                      bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İşleniyor...
                      X