7 aydır rixper iki mg lık haplardan kullanıyorum başlamadan önce kendimdeydim ne yaptığımı biliyordum fakat bu ilaca basladım baslayılı etrafa bos bos bakar oldum beni iyi etme noktasında hiçbir yararı olmadı biraz konuşmam düzeldi daha dikkatli davrandım ama buseferde aklımı kullanamaz oldum kendimle beraber herşeyi unuttum insanlar yanıma gelince elim ayağım bir birine karışır oldu raht değildim bildiğim kadarıyla depresyon ilaçları 6 ay kadar bir zamandan etkisini gösterirken yanı durumu iyileştirirken ben dahaçok dibe vurdum nehaldeyim bilmiyorum artık kendimi tanıyamıyorum benim kullandığım ilacı araştırmak istedim googleda karşıma pek kullanan çıkmadı belkide bu ilaç işe yaramamıştır diyorum değiştirmek aklıma yatıyor sizinde görüsünüzü alıyım dedim.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İlacımı değiştirmeyi düşünüyorum
Collapse
X
-
mrblar bende yaklaşık 3 aydır kullanıyorum rixperi ben 2 gün önce içmemeyi denedim bi etkisi olacakmı diye tavanda gezen devasa örümcekler görmeye başladım ve yeniden kullanmaya devam ettim belkide yanında ek bi ilaç içmeniz gerekiyordur diğer şikayetleriniz için bi dr la görüşün en sağlıklı bilgiyi o verecektir..geçmiş olsun..sevgiler..
Yorum