Duyuru

Collapse
No announcement yet.

problemim ne ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• problemim ne ?

Arkadaşlar ben üni 2. sınıf öğrencisiyim.
    Normalde herzaman neşeli görünen, cok gülen ve arkadaş cevresi cok geniş birisiyim. Benim sorunum çok cabuk sinirleniyorum, bir anda sinirleniyorum ve beni kızdıran nesneyi o an parcalamak istiyorum. Bazen de sebebini bilmediğim sebeblerden dolayı geceleri 2 - 3 saat uyuyamadğım oluyo ama kendime zarar verdiğim zaman geciyor ve uyuyabiliyorum.
    Alkol de kullanıyorum. Alkol aldıktan sonra yine anti-sosyal davranışlarım oluyo (kendimi jiletlemek, duvar yumruklamak, aşırı kavga etme hissi ve karşıda insanı nasıl darp edeceğim gibi)
    Kendimden artık şüpelenmeye başladım lütfen bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi ?

Sana en güzel teşhisi doktor koyacaktır mutlaka. Hani derler ya delikanlı bir çağındasın. Kanının deli aktığı bir dönem. Bu dönemde duygularını kontrol altına alınamadığı, sinirlerin ani parlamaların yoğun olduğu bir dönemdir.Kendine zarar vermen bir nevi dikkat çekme veya karşıdakine gösteremediğin öfkeni bir yerlerden çıkarma olabilir. Öfkene ve sinirlerine hakim olmayı öğrenmelisin. Özellikle alkol alımını aza indirmeni ve bir pskologdan yardım almanı öneririm.
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Evet çok doğru söylüyorsunuz ama (

Yorum

hayatında yolunda gitmeyen birşeyler var ve sen bunları bastırmışşın. sabır gücünü bunlar tahrip etmiş başka şeylere sinirlenmende bu yüzden diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
        X