Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İkinci üniversitemi okumak istiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İkinci üniversitemi okumak istiyorum

25 yaşındayım bu sene okulum bitecek fakat bölümümden memnun değilim ikinci üniversitemi okumak istiyorum maddi durumum iyi değil yani bir geçim kaynağım yok okul bittikten sonra. Bununla nasıl başa çıkabilirim artıları ve eksileriyle riskleriyle, yararlarıyla, zararlarıyla sizin görüşlerinizi de almak istiyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Bu deneyimi yaşayan arkadaşlarım da yazarsa çok sevinirim. Bu arada otel işletmeciliği okudum şimdi psikoloji okumak istiyorum.

En başta istediğin bölümü kazanman gerekiyor. Kazandığını düşünürsek yaşın engel değil okumana, maddi yönden seni mutlaka zorlar ama boş vakitlerinde işe girerek maddi sıkıntını azaltabilirsin..
    Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

Sana şöyle bir öneride bulunayım ; psikologluk önü açık bir meslek , ama ingilizce okumanı tavsiye etmem. Zaten bölümünü başarıyla bitirir birazda kendini geliştirirsen biraz açıkgöz olursan , bırak ingilizceyi türkçeyi doğru dürüst konuşamasan bile bir yerlerde iş bulursun

ι ωαηт тσ яє¢ση¢ιlє тнє νισlєη¢є ιη уσυя нєαят ؟
      ι ωαηт тσ яє¢σgηιzє уσυя вєαυту ιѕ ησт נυѕт α мαѕк ؟
      ι ωαηт тσ ѕαтιѕƒу тнє υη∂ιѕ¢lσѕє∂ ∂єѕιяєѕ ιη уσυя нєαят ؟
      уσυ мαу вє α ѕιηηєя вυт уσυя ιηησ¢єη¢є ιѕ мιηє !

Yorum

ben bu deneyimi yaşadım. ikinci üniversite bitiminde yaşın 29 olacak. şu an 25 olduğunu söylemişsin. maddi destek almadan 2. bir bölümde zorlanırsın. eline meslek alıp para kazanmaya başladığın zaman ikinci öğretim şeklinde bir bölümü kazanabilir ve okuyabilirsin. hem para kazandığın için kendine yetebilirsin. ben destekle bitirdim çok zorlandım. aile bir noktadan sonra desteğini çekiyor. yardım arayışlarına giriyorsun.
        ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilksen
          eğer okunuz bu sene bitiyorsa açık öğretim fakültesinin "psikoloji" bölümüne sınava girmeksizin kayıt yaptırabilir, okuyabilirsiniz..
          açık öğretimde psikoloji bölümü var mı?
          ... ve ruhunun ilhamını dinledi insan. Sonuçlara razı olmak şartı ile istediğini seçmekte ve şeçtiğini yapmakta özgürsün....

Yorum

İşleniyor...
          X