Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hipnoterapi gören var mı?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hipnoterapi gören var mı?

arkadaşlar aranızda hipnoterapi görenler var mı?
    nasıl hastalıklarımızı yenmemize yardımcı olabiliyor mu?
    ve ücreti nasıldır?

ben anksiyete ve sosyal fobi hastasıyım. ilaç tedavisi görmekteyim ama ilaçlar bir nebze yardımcı oluyor ancak sıkıntılarımı büyük ölçüde azaltabilmiş değilim son çare olarak hipnoterapi yi denemek istiyorum.
    hayat, problemlerden ibaret değildir, bakabilene problem odaklı çözümlerden oluşan bir zihin haritasıdır aslında. (inevitable)
    :RpS_cool:

Ben hipnoterapi seanslarına katıldım geçen sene.. Geçmişinle yüzleştiğin ve büyük ihtimalle seans anında büyük bir ihtimalle ağlama ihtiyacı duyduğun seanslar haliyle bilinçaltını ve dolayısıyla seni yoruyor.. Seansları tam tamamlayamadığım için faydasını tam alamadım. İlk başta geçmişimle yüzleşerek başladık seanslara ama terapist geçmişimle yüzleşmenin yanında geleceği canlandırmam konusunda seanslara başlıyordu bıraktım. Belki bu zamanda tam kestiğim için işin meyvasını yiyemedim. Esasında etkili bir yöntem: geçmişinde (normalde belki hatırladığın ama umursamadığın) ufak saçma şeyler karşına geliyor ve o anda yaşadıklarınla yüzleşiyorsun (çünkü zamanında yüzleşmeyip bunu bilinçaltına atmışsın ve içinde kesilen bir yarayı yara olarak şimdiye kadar içinde saklamışsın).. Birçok konuyu bu şekilde tekrardan değerlendirdim ama benim durumumda babamın çocukluğumda beni sürekli kandırmalarının çoğuna çözüm aramak isteyemedim.. O yüzden geçmişle yüzleşmek çözümsüz kaldı.. ve bazı seanslarda da bilinçaltım alt üst olup seansı yarıda kesmek zorunda kaldık.

Ücreti bayağı bir vardı. Yanlış hatırlamıyorsam 200 TL filan ödüyordum... Bir iki verdikten sonra bu parayı: "Ulen sorunlarımla mutluyum ben" oluyorsun

Önerim şu: bu yararlı yöntemi hem para hem de psikolojik dayanıklılığına emin olduktan sonra almaya başla.. Terapistin iyiyse eğer tahminimce işin meyvasını alırsın..

Yorum

İşleniyor...
    X