Duyuru

Collapse
No announcement yet.

söyleme(seydin keşke)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• söyleme(seydin keşke)

Tanrının gücüne gitmesin..
    Hep isyanları oynuyorum..
    Kimse üstüne alınmasın..
    Kendime bir yol arıyorum..
    Kimseye yalan söylemem..
    Gerçekleri duymaya gelemem..
    Önce git sonra ben anlarım..
    Aklına gelince ayrılık........

Söyleme.........
    Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya..
    Yeniden yalnız, eski yitirmiş olmaya...
    Alıştım yalnızlığın soğuk makamına
    Üşümeyim yeter................

Nasıl dayanıcam Allahımmmmm......... Bu kadar güçsüz olduğumu bilmiyordum...
    Öyle bir düşe daldım bir baktım ki aa sahiden ben

olur arada böyle ataklar, bu senin güçsüz olduğunu göstermez ki :roll:

ama toparla kendini..

Yorum

güçsüzlük değil bence hissettiklerin ..

oldukça insancıl.. insansı hissel,tepkiler..

parmağının ucuna iğne batarsa, kanar..
      hissine dokunmuşlar senin.. acıyosun..
      geçicek ama..

Yorum

Zaman zaman gelip gidecek bu ataklrı anlaşılan..Babası hastaydı..Sen olmasan ben bu sıkıntılı dönemde depresyona girerim diyordu..söz veriyorum tüm zorlukları atlatıcam birlikte diyordu..Şairin dediği gibi "öyle beylik laflar etmeye gerek yok" muş..İçimde kalanları cvp beklemeyen bi şekilde yazıp mail yoluyla göndermeyi düşündüm vazgeçtim..Anladı aslında gelip gidemedikçe mahçup hissetti kendini..Eğitim farkı, ekonomi vs geleceğimizin olmayacağını anladı..Belkide üzülmeyeyim diye benim kendisine sinir olmamı istedi ayrılırken o yüzden böyle davrandı..Bir çok neden var..Ama anladım ki artık sonuç önemli..Sonucun ne öncesi ne de sonrası..Hiç biri önemli değil..Sadece sonuç önemli..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
          ................Belkide üzülmeyeyim diye benim kendisine sinir olmamı istedi ayrılırken o yüzden böyle davrandı................
          sakın bu hataya düşme, bunu yapabilecek insanoğlu pek yok güzelim..

dediğin gibi sonuç önemli.... :idea:

Yorum

İçimde derin bir yalnızlıkla bıraktın beni ve gittin..Öyle bir yalnızlık ki bu etrafında kaç kişi olursa olsun..Sesler, yüzler hiç biri fayda etmiyor..İçimdeki karanlığa gömdün beni ve gittin..
            Biliyor musun uyumaktan bile korkar oldum artık..Gece bana yalnızlığımı hissettiriyor..Herkes uyuyor bense geçmişi düşünüyorum o an..Evet uyku saatlerinin gelmesinden korkar oldum..Ben aşkta tedbirli davranırken niye çoğalttın kendini içimde..Niye izin verdin buna niye???Sen hep kaçtın derdin, ben bir adım atsam sen koşarak uzaklaşıyorsun derdin…Bu acıyı yaşamamak için kaçmıştım işte..Keşke koşarak uzaklaşmaya devam etseydim, arkama bakmasaydım keşke..Çok uğraştım senin için derdin..Ağzından güzel kelimeler duymak için çok uğraştım çok koştum demiştin..Niye çabaladın benim için neden??Cevabını alamayacağım milyonlarca soru belirecek içimde biliyorum…Artık her sabah göz yaşıyla başlıcam güne senin yüzünden..Sen benim karanlıktaki ışığımdın..Şimdi beni karanlığa çeken oldun..Saklamaya çalışıyorum üzüntümü herkesten…Baş edemiyorum kendi kendime bununla..Korkuyorum….Hayatta kimseye güvenmiyorum artık demiştim sana..Keşke sana da güvenmeseydim…Dost kazığı yedim başta..Şimdi de sevgilim dediğim insandan gördüm aynısını..
            Nefes almam güçleşti.…Korkuyorum…Ne çok bağlamışım ona kendimi..Ne aptalım…

Yorum

Ahh o aşk acıları yokmu çok güzel anlatmışsın bu dünya neden böyle
              <strong>DERTLERİMİ ZİNCİR YAPTIM BİRBİRİNE EKLİYORUM DONECEKSİN DİYE BİRGUN SENİ HALA BEKLİYORUM</strong><br />

Yorum

Ayrılırken hiç üzülmemiş gibi yaptım..Rol yaptım...Üzüldüğümü bilsin istiyorum...Mail atmak istiyorum ona içimdekileri döküp..Cevap gerektirmeyen sadece iç dökme gerektiren şeyler..Üzüldüğümü bilince ne olcak ki..Bilip o da üzülünce ne olacak..Babası hasta diyorum üzülmesin o...Hala onu düşünüyorum....Ne büyük acı taşıyormuş kalbim....Kalbimin bu kadaracıyacağını sanmıyordum hiç..Yıllarca kaçtım aşktan..Sırf acı çekmemek için istemedim kimseyi..İlkti o benim için..Bir ona direnemedim...Bir onu sevdim...Çok yanıyor canım çok...Yalnızım evde...Nefesim kesildi hala ağlıyorum..Çok doluyum...Depresyondan korkuyorum........

Yorum

İçinden geçen herşeyi dök ona.......Bilsin bunun küçük düşmekle yada üzmekle alakası yok ...Zaten o da üzülüyodur sevdiği için....Kimbilir senin içinden geçenlerde ona dokunur :? Ona güçlü göriniyim diye hislerini içine atacaksın o bilmeden bu ne işe yarar ki?????Bilsin düşüncelerini seviyosa zaten başlangıcın olur sevmezsede tepkisiz kalır bu durumdada sen yoluna devam edersin....En azından kafanda soru işareti kalmaz........Çok kötü bişe bu aşk dedikleri şey çook

Yorum

Başlangıcı olamaz bunun artık..Çok büyük fedakarlıklar gerekiyordu devam etmesi için..Kime anlatsam bitmesi en iyisi olmuş der..İçimi dökmek istemem onun bana dönmesi için değil, sadece bunu bilmesi içindi..Bilmiyorum üzüldüğümü bilip benim üzülmediğimi sanmasın diyorum..Belki onun da üzülmesini istiyorum sonra kıyamıyorum..Çok aptalca duygu karmaşaları işte..Yazmıcam hiç bişey..Her şey olduğu gibi kalacak..Bir süre "şimdi sen gidiyorsun ya herşey sana benzeyecek" modunda gezicem etrafta..Sonra geçecek..Umarım..

Yorum

Geçicek elbette zamanla.....

Yorum

Anlamıyorum, seni bir başkası var diye terk edip gitmiş hala bu kadar üzülüyorsun! Hayat devam ediyor, kendini toparlamalısın..

Yorum

Başkası olduğu için terk etmedi..Sorunların altından kalkamayacağı için gitti..Evet eski sevgilisi msj atmıştı ara ara rahatsız ediyordu..Facebookta da eklemeye çalışmıştı ama ona faceten msj yazıp artık rahatsız etme dediği msjını da o sayfanın resmini çekip göndermişti bana inanmam için..Yani bu hep reddeyirodu o rahatsız ediyordu..Gitme sebebinin bu olduğunu sanmıyorum..Birlikte olmamız geleceğimiz çok zordu..Ailem karşı çıkacaktı..Düzgün bir işi yoktu ve olacağı konusunda karamsardı..Maddi sıkıntılar yüzünden çok fazla gelip gidemiyordu yanıma ve bu yüzden kendini çok kötü hissediyordu..Hepsi birikti işte ya..İmkansızdı..mücadele edemedi, edemicektik de zaten..Sonu yoktu..

Yorum

Re: söyleme(seydin keşke)

Orjinal yazı sahibi: MaLTtTt
                            Tanrının gücüne gitmesin..
                            Hep isyanları oynuyorum..
                            Kimse üstüne alınmasın..
                            Kendime bir yol arıyorum..
                            Kimseye yalan söylemem..
                            Gerçekleri duymaya gelemem..
                            Önce git sonra ben anlarım..
                            Aklına gelince ayrılık........

Söyleme.........
                            Hiç gücüm yok karşında gerçeği duymaya..
                            Yeniden yalnız, eski yitirmiş olmaya...
                            Alıştım yalnızlığın soğuk makamına
                            Üşümeyim yeter................

Nasıl dayanıcam Allahımmmmm......... Bu kadar güçsüz olduğumu bilmiyordum...
                            Allah herşeyin hayırlısını versin malTtTt... Şuan için üzülmen çok normal ama sakın ümitsizliğe kapılma.
                            Hayat Dediğin, Allah İçin Değilse; Ne Çıkar Kainat Önünde Eğilse!...

Yorum

Hayırlısı olsun MaLTtTt. Zaman bir rüzgar gibi acını hafifletecek. Umudunu kesme hayattan , o devam ediyor

Yorum

İşleniyor...
                              X