Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insanlar çokmu ucuzladı sizce

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

müzik dinlemek sizide rahatlatıyomu..

iyiki bizden öncekiler icad etmiş müziği.. yoksa ne renksiz olurdu..hayatımız...kitaplar birde..beni rahatlatan şeyler sizcede.. öylemi..
    müziğin pozitif bi etkisi var değilmi...rahatlatıyo sanki... :lol:

Yorum

Bir insanın değeri bu dünya üzerinde hiçbirşeyle ölçülemez bence ,canlıların en üstünü olarak yaratılan insan tanrının bir parçasıdır bence cennetten her çıkan ruhunda her birisinde yüce yaradanın,izi vardır insanlar kendisine böyle değer biçmeli,karşısındaki her insanada aynı özeni göstermeli ama şunu söylemeliyim dünyada kendini kirleten nefsinin peşinde koşarak yaşayan öyle kirlenmiş ruh varki bu sözlerimi çoğu anlamıycaktır NEYSE

Yorum

seni anlıyorum ve sana katılıyorum delimavi

Yorum

kendini mahvetmenin en güzel yolu

anlaşamayacağın biriyle evlenmek kendini mahvetmenin...en işkence çektiren yoludur doğrumu...

Yorum

Beni anladığınıza sevindim sayın patiser,ama ben burda bir genelleme yapmıştım yani dünyanın gidişatı,ve üzerinde yaşayan insanların durumu hakkında bunu anlamak için haberleri izlemek yeterli geliyor evet bu konudada haklısın bu keşmekeş evinde en yakınında yaşanıyorsa tabiki insan mutlu olamıyor

Yorum

İnsanlık kan kaybından ölmüş arkadaşım

Haklısın artık adam gibi adam kolay kolay çıkmıyor insanın karşısına yeme içme maddiyat olmuş çoğu şey yedirip içirince iyisin pohpohlanırsın ama bir düşmeye gör işte o zaman o yanında bulunanları işte o tökezleyip düştüğünde göremezsin
              Eğer elinden tutan varsa o esnada yanındaysa seni anlayabiliyorsa...

işte o gerçek dosttur ve böyle zamanlarda yanınızda birileri varsa gerçekten çok şanslı kişilerden birisiniz demektir...
              [/b]

Yorum

..

dostsuzluktan, samimiyetsizlikten yakınan bu kadar çok insanın olması.... yine de gerçek dostların az olması, zor bulunması ya da hiç olmaması.... böyle de bir çelişki sözkonusu!!!!... :roll:

Yorum

Dikkat ettiyseniz toplumumuz ahlaki bi çoküntünün içinde. Ahlakı beş para etmez bir insanın insanlığı kaç para eder ki. İnsanın insan olması bedenle değil ruhla alakalı bi konu biliyosunuz ve şimdilerde insanların çoğu ruhunu gözardı edip bedenini doyurmaya çalışıyo. Ve dahada beteri ruhunu köreltmek için uyuşturucu yada alkolle ruhunu uyuşturmaya çalışıyo...

Yorum

Evet insanlar çok ucuzladı. Saçma sapan şeylere değer veriyolar saçma şeylere özeniyorlar. Kendilerini ve duygularını tanımıyorlar artık. Hele iş hayatı yalan dolan yalakalık üstüne. İki çift derin sohpet edebileceğin insan yok. İnsanların yarısından çoğu "öküz" geri kalanların çoğu psikopat. Karşısındakinin lafını dinleyen bile yok. Herkes agresif herkes haklı. Acunun 50 centi getirdiği programdaki gençleri utanarak izledim fakat onlar utanmıyor. İstiklale cıkıyorum saçmasapan tipler. Gençler bırkamışlar kendilerini dünya umurlarında değil zaten. Bu nedenle iki koyun güdemeyecek adamlar bizleri yönetiyor. Geçim sıkıntısı bir yandan... İnsanlar birbirini kesip doğruyor. Saçma sapan bir toplum olduk. Adam akıllı, insan gibi insan göremiyorum. Mahallemde gördüğüm birine "merhaba" dediğimde sanki çantasını çalcakmışım gibi bakıyor bana. çevremde 3 5 tane insan gibi insan var onlarıda kaybetmekten korkuyorum.

Yorum

İnsanların kökten değiştiğini sanmıyorum. Nedir yani artık uyumuyorlar mı? sevişmiyorlar mı? yemek yemiyorlar mı?

Kötülük, hasetlik vs.. her zaman vardı ve olacak da. Belki teknolojinin ilerlemesi bu davranışların fazlalaşmasını sağladı ama bir de farklı açıyla bakmak lazım.

Sürekli iyilik yapanlar bu iyiliklerinin karşılıklarını bulamadığını düşünüyorlar. Karşılık bulamayınca artık iyi olmaktan vazgeçiyorlar çünkü hayatta hep kötülerin kazandığını görüyorlar.

Masal devri bitti ne de olsa.

Yorum

evet malesef

Yorum

İşleniyor...
                        X