Y a dokturunuzu değiştirin herşeye en baştan başlayın yada açıkça söyleyin bunda bişey yok sonuçta bir dahiliye yada başka bir bölümde tedavi olmaya gitmemişsiniz psikolojik bir rahatsızlık bu, doktorunuz bunu anlayışla karşılayacaktır kendinize sıkıntı yapmanıza hiçç gerek yok diye düşünüyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Evet yalan söyledim!
Collapse
X
-
arkadaşlar doktoruma bi mektup yazmaya karar verdim..önce sizin fikrinizi öğrenmek istiyorum..
Yaklaşık 5 yıl önce başladı her şey.hayattan hiç bi beklentim yoktu.problemli bir ergenlik geçirmiştim,babamı özlüyordum,annemle aramda hep bir mesafe vardı,dayımın yurtdışına gitmesini kabullenememiştim,anneannem ve dedemle yaşamaya çalışmak çok zordu..ve o dönemlerde kafam karışmaya başladı.kafamın içinden geçen bir sürü düşünce birbirine karışmaya başladı.acaba düşüncelerim gerçekmi diye sorgulamaya başladım.herşeyden deli gibi korkuyordum.bir gün tüm bu korkularımın adını hayali dostlar olarak belirledim.gözlerimi kapatınca bu karakterler zihnimde canlanıyor ama sadece gözlerim kapalıyken var bunlar..yani hiç bilincim yerindeyken,gerçekte benim hayalim arkadasım olmadı..sanki bu karakterler yaşamımda olursa ben neden korktuğumu bilecektim.
bunca zaman sonra neden bunları söylediğimi biliyorum.aslında benim zamana ihtiyacım varmış!!geçen bu kadar zaman sonra tüm korkularımı kabullenmeye hazır olduğumu hissettim.artık bu ve benzeri karakterlere ihtiyaç duymadan,korkularımın sorumluluğunu üstleniyorum!!!bana iyi gelen en önemli ilaç zeldox,sonrada zaman oldu.zeldoxla zihnimi toparladığımı düşünüyorum.artık gözlerimi kapatınca bu karakterler yerine geleceğimi düşlüyorum.size hiç yalan söylemek istemedim,sadece kendimi gerçekten çok kötü hissettiğim günlerim oldu..
arkadaslar ben bunları yazdım..yorumlarınızı bekliyorum..sizce yeterince açıklamalı olmuş mu?Sizin önereceğiniz cümleler olursa ilave edebilirim..artık bu durumdan kurtulmak istiyorum,hemde herşeyden çok!
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: anadoluyakasi View PostBizim sözlerimiz birşey ifade etmez. Kendi düşüncelerini aktarman daha etkili ve "dürüst" olur. Amacın bundan sonra dürüst davranmaksa şayet. Bence güzel yazmışsın, yeterli.
Yorum
-
-
Gerçek er ya da geç ortaya çıkar. Eğer bunu burada demeseydin sadece sen bilseydin. Bu seninle mezara kadar giderdi. Ama şu an herkes biliyor. Emin ol sen doktoruna demesen de öğrenecek.
Doktorun öğrenmeden git kendin söyle, itiraf etDo I really want this
Sometimes I scare myself I just can't let it go
Can you believe it
Everything happens for reasons I just don't know
I don't care about anyone else but me
I don't care about anyone
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: objektif View PostGerçek er ya da geç ortaya çıkar. Eğer bunu burada demeseydin sadece sen bilseydin. Bu seninle mezara kadar giderdi. Ama şu an herkes biliyor. Emin ol sen doktoruna demesen de öğrenecek.
Doktorun öğrenmeden git kendin söyle, itiraf et
Yorum
-
Evet okudum. Ama biz eski çağda yaşamıyoruz ki, MEKTUPLA haberleşeceksin... Yaşadığımız bu çağda mektup yazmak korkakların işidir. Git doktorunla yüz yüze konuş. Her şeyi itiraf et. Ayrıca insanlar dürüst kişileri çok severler. Belki başta küçük çok küçücük bir yalan demiş olabilirsin ama sonra onu itiraf ediyorsun. Bunu öyle herkes yapmazDo I really want this
Can you believe it
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: objektif View PostEvet okudum. Ama biz eski çağda yaşamıyoruz ki, MEKTUPLA haberleşeceksin... Yaşadığımız bu çağda mektup yazmak korkakların işidir. Git doktorunla yüz yüze konuş. Her şeyi itiraf et. Ayrıca insanlar dürüst kişileri çok severler. Belki başta küçük çok küçücük bir yalan demiş olabilirsin ama sonra onu itiraf ediyorsun. Bunu öyle herkes yapmaz
Yorum
-
Siz bilirsiniz. Bakınız siz cesaretli değilsinmiz bence. Hala kafanızda "kaza" diye bir cümle kuruyorsunuz. "Hiç bir şey olmayacak, doktorum bana daha çok güvenecek. Hatta bu yalanı neden söylediğimi öğrenince beni daha iyi anlayacak" diyeceksin...Do I really want this
Can you believe it
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: objektif View PostSiz bilirsiniz. Bakınız siz cesaretli değilsinmiz bence. Hala kafanızda "kaza" diye bir cümle kuruyorsunuz. "Hiç bir şey olmayacak, doktorum bana daha çok güvenecek. Hatta bu yalanı neden söylediğimi öğrenince beni daha iyi anlayacak" diyeceksin...
Yorum
Yorum