Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖzeL BiR DuRuM

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• evren3
    adlı üyemiz ÖzeL BiR DuRuM konusunu başlattı

ÖzeL BiR DuRuM

selamlar bu sefer başka sormak istediklerim. işe girmek için kan sayım testi istediler benden ailemde herkesin kanı annem, babam ve kardeşlerimin 0RH+ olduğu halde benimki 0RH- çıktı. bu durumda ben kendimi gerçek evlatları olmadığını düşünmeye başladım. onlara karşı hiç sevgi ve bağlılık görmüyorum arkadaşım gibi geliyorlar bana bazen hiç sevesim gelmiyor ben, dışlıyorlar. babam şaşkına döndü annem ben ne ettiğimi biliyorum diyor. ama benim onlara karşı bakış açımı doğrularcasına çıkması üzücü oldu. napmam lazım.

sevgilerle

• evren3
    replied
    her sey için teşekkürler

Leave a comment:

• hazel_
    replied
    aslında sorun kardeşine farklı ilgi gösterilmesi ,yada size öyle gelmesi, sanki onların evladı olmamak istiyorsunuz ,bu işle ilgilenen bir doktor ,uzman neyse sorun , ikna olmuyorsanız DNA diye bir şey var o şüpelerinize cevap verir, bence siz o anne babanın evladı sınız.

Leave a comment:

• NurKnylı
    replied
    Kafanda ki soru işaretlerine cevap bulman için bir DNA testi yaptırman iyi olur.

Leave a comment:

• evren3
    replied
    Orjinal yazı sahibi: schweik View Post
    ilginç bir ailede yaşıyormuşsun tadını çıkar benimkiler çok sıkıcı.

hastanede yenidoğan ünitesinde bir karışıklık olup da bebekler karıştıysa bilemem ama şaşırmam burası türkiye.üstteki ihtimalleri elersek ya annen seni başka sonuç: büyük ihtimalle onlar senin gerçek anne baban ne yazıkki
    güzel demişin bende şüphe ediyorum. evde diğer kardeşlerime can göz oluyor bana üvey evlat muamelesi yapıyorlar bişi istedim mi yok para kazan (baba parası yiyom 28 yaşına geldim) annem sanki beni düşman doğurmuş gibi misafir geldiğinde öldürürcesine kovuyor evden bebeklerin karışması olayı aklıma gelmeye başlıyor 1982 hemde ihtilal döneminde doğmak ilişkilişkilendiriyor.

Leave a comment:

• recsen
    replied
    meraktan şu andaki anne ve babanın gerçek anne baban olmadığını öğrenmek ne yi değiştiricek ki?

Leave a comment:

• schweik
    replied
    ilginç bir ailede yaşıyormuşsun tadını çıkar benimkiler çok sıkıcı.

şimdi baban şaşkına döndüğüne göre seni kendi oğlu sandığına göre evlatlık değilsin. en azından %50si yani annenin kim olduğu belli. ha annen seni gidip bi yerden çaldıysa ya da hastanede yenidoğan ünitesinde bir karışıklık olup da bebekler karıştıysa bilemem ama şaşırmam burası türkiye.bu durumda tabi annende babanda onlar olmamış oluyor.

üstteki ihtimalleri elersek ya annen seni başka birinden yaptı ya da tesadüf eseri kan grubun negatif çıktı. kan grubu pozitif anne babanın çocuğu negatif olabilir. daha nadir de olsa mümkün yani böyle bişey.

kan grubun nadir bulunan 0 olduğuna göre eğer baban gerçek baban değilse annen yine 0 kan grubuna sahip babandan başka biriyle ilişki kurmuş demektir. bu da çok düşük bi ihtimaldir. anne ve baban 0 kan grubuna sahip olup sen b grubuna sahip olsaydın o zaman işkillenebilirdin işte.

sonuç: büyük ihtimalle onlar senin gerçek anne baban ne yazıkki
    Last edited by schweik; 03-10-2010, 05:13 PM.

Leave a comment:

• hezarfen
    replied
    Orjinal yazı sahibi: evren3 View Post
    selamlar bu sefer başka sormak istediklerim. işe girmek için kan sayım testi istediler benden ailemde herkesin kanı annem, babam ve kardeşlerimin 0RH+ olduğu halde benimki 0RH- çıktı. bu durumda ben kendimi gerçek evlatları olmadığını düşünmeye başladım. onlara karşı hiç sevgi ve bağlılık görmüyorum arkadaşım gibi geliyorlar bana bazen hiç sevesim gelmiyor ben, dışlıyorlar. babam şaşkına döndü annem ben ne ettiğimi biliyorum diyor. ama benim onlara karşı bakış açımı doğrularcasına çıkması üzücü oldu. napmam lazım.

sevgilerle
    ayrıntılı bilmiyorum ama kan gruplarında ve tüm genetik yapımızda bir baskın gen vardır bir çekinik gen vardır, anne babanın belkide baskın olmayan genlerini aldın nerden biliyorsun. bu bilimsel bir konu bence bir uzmanla görüştükten sonra bu konu hakkında düşünmeye başlasan daha sağlıklı olur bence. ben sadece liseden hatırladığım bilgilerler yorum yapıyorum yanlış biliyorda olabilirim son olarak şunu diyebilirim bir uzmanla görüş, sonra böyle konuları irdele.

Leave a comment:

İşleniyor...
X