Böyle kendinizi tutmasanız ağlayacağınız anlarda ne yaparsınız ? Nasıl güç toplarsınız. Ağlamaktan bahsetmiyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kendinizi çok zayıf hissettiğiniz anlar
Collapse
X
-
Kendinizi çok zayıf hissettiğiniz anlar
..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
Bu itirafın anlamı yok...Etiketler: Yok
-
Gözlerinin kuruduğunu hisset ve elini yumruk yap asla ağlamayacağına emin olabilirsin.Dedem yoğun bakıma girmeden önce öyle yapmıştım etrafta duygusuz ,ruhsuz izlenimi yarattım herkesin içinde... fakat içim içimi yedi.Dedem öldü ve cenazede ağladım artık halim kalmamıştı.
Yorum
-
Üstüne gitmek kökten çözer olayı zaten ama bazen gidemezsin işte.
@özgee bence ağlamak acıyı sineye çeker, erteler ve bir gün katlanarak geri döner
profilinden konuşalım treasure...artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
Bu itirafın anlamı yok...
Yorum
-
ben ağlayamam babamın ölümümde yitirdiğimdede kilitlenmiştim. kimseyle konuşmam irtibat kurmam. başkaları yoksa yanımda yalnızsam ağlarım ancak. sonra zaten en güçlü görünen ben olduğum için kalkıp herkesi bir güzel toplamak bana düşer. herkes çıığlıkları ile rahatlarken ben sakinleştirmeye çalışırım. aslında benim çektiğim acıda aynıdır. ama bence ağlayın güçlü görünmek çok yoruyor hırpalıyor sonra acısı çıkıyor. ağlamak en güzeli güçlü olmayı boşverin...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurKnylı View PostAğlamanın bir başka versiyonudur yazmak
yazarak rahatlamak en iyidir...artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
Bu itirafın anlamı yok...
Yorum
Yorum