merhaba arkadaşlar ben farklı birşey sorucam ama ne başlık koyucağımı da bilemedim. ben bir psikoloğa gidiyordum yanlış tanı konmuş daha da kötüleştim derken şimdi bir psikiyatriste gidiyorum ve terapilerim de olumlu sonuçlar veriyor. ancak ilginç bir şekilde psikolog bana fayda yerine zarar vermesine rağmen onu özlüyorum. yaşlıca bir bayandı kendisi acaba ebeveyn yerine mi koydum nasıl kurtulurum bilmiyorum. psikiyatristime de biraz bahsettim de o şimdi asıl ana rahatsızlığımı düzeltmemin peşinde. nasıl unuturum bir fikriniz varmı .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
yardımm
Collapse
X
-
valla musteba olabilir de hatırlamıyorum. sevgili sonbahar çok haklısın benim de kafam karışık sanırım ben o insanı bir ebeveyn yerine koydum ve bu duygudan kurtulamıyorum. şimdiki psikiyatırım iyi doğru teşhis koydu konusunda uzman ,durumu ona da anlattığımda ilginç dedi.
Yorum
-
Daha önceki psikologuna kişilik olarak yakın görmüşsündür kendine, belkide dediğin gibi bir ebevyn, bir anne şefkatini gördün. Her ne kadar senin istediğin tedaviyi sana vermesede, ona karşı, kişiliğine karşı bir sevgi besleyebilirsin, bu çok normal aslında..Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic
Yorum
-
bnce onu özlemizin sebebi ona güvenmenizdir . güvenmekde en güzel duygulardan biridir.. şimdiki doktorunuza da zaman verin göreceksiniz ona da güvenip ondan en ii şekilde faydalanacaksınız gecmiş olsun .... ( Ilacimi birakali dört gün oldu ve iki gündür bu sendromu yasiyorum. özellikle çarpilma hissi ve mide bulantisi çok rahatsiz edici. ilacima doktor tavsiyesiyle basladim ve yavas yavas biraktim.) yorumunuz bu pınar...
Yorum
-
ben bir yılı aşkın süredir psikolojik tedavi görüyorum. cipralex ve seraquel kullanıyorum. onun öncesinde tranko buskas kullandım. o bağımlılık yaptığı için bıraktım. bir ara cipralexi de bıraktığım bir dönemde ağlama krizi ve bulantı sorunu yaşadım. çok halsizdim tansiyonum düşüyordu falan. bu arada aynı zamanda sle hastasıyım ve doktorum gittiğimde durumumun biyolojik olmadığnı söyledi. sonrasında psikiyatırım da ağlama krizlerinin zamanla geçeceğini ancak bulantının psiko somatik olduğunu söyledi. ve gerçekten de dediği gibi oldu psikoterapiyle bulantım geçti. şu ara gerçi yine bir alevlenm dönemi geçirdiğimden ilaçlara maalesef tekrar başladım. size de çok geçmiş olsun
Yorum
Yorum