Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben sf den asla kurtulamayacam

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben sf den asla kurtulamayacam

kanıma işlemiş ya ilaçlarımı bugünlerde bıraktım doktoruda bıkratım fln ama ilgisi oldunu sanmıyorum kndini zorla diyosunuz ama olmuyo ya olmuyo kücük muabetler bile kuramıom biri bana tanımadım biri özellikle bi şakasına bişi dese zoruma gidiyor.bakkala gittim ekmek ve makarna aldım ekmek secerken benden büyük biri sakasınadır herhalde ekmegin önünü işgal ettime benzer bişi söyledi malın biri benden yasca cok büyük bide bi tanıda ras geldim aynı binadan neyse herhalde tanıdıktan utandım galiba kızla iki muabet kuramadım nebilim ya kuramıoom bişiler soramıom diyemiom of grup msninde biri bana düsünme yap demişti ama olmuo işte olmuo bir kurtulus olması lazım sf den kesin bi kurtulus

denerim ama dedim gibi daha böyle beni itecek çözümler lazım kendimi ne kadar itsemde bsarısız oluom biraz sonra bi daha deneycem kendiimi ketcap alma bahanesiyle muabet tarzı konuscam

Yorum

tmm alırım en kısa zamandada benim sorunum asktan cok sf orda asktan bahsedio

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
        murat058, ilknokta.com sitesinde Neil Strauss'un Oyun adlı kitabı var. Bu kitabı okumanı tavsiye ediyorum. Mutlaka oku. Kendinde müthiş gelişmeler farkedeceksin.

ewet ben yeni aldım o kitabı... çok bahsediolar... çok meşhur bir kitap... zor buldum zaten... çok iyi diyorlar... bakalım..

Yorum

ölümden başka herşeye çare vardır amin

Yorum

murat058 tanıdığım bir sürü sosyal fobili arkadaş var Başka bir sitede yazışıp görüşüyoruz İstanbul'daysan irtibata geçelim Seni de onlarla tanıştırmak isterim Rahatlarsın
            Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
            kanıma işlemiş ya ilaçlarımı bugünlerde bıraktım doktoruda bıkratım fln ama ilgisi oldunu sanmıyorum kndini zorla diyosunuz ama olmuyo ya olmuyo kücük muabetler bile kuramıom biri bana tanımadım biri özellikle bi şakasına bişi dese zoruma gidiyor.bakkala gittim ekmek ve makarna aldım ekmek secerken benden büyük biri sakasınadır herhalde ekmegin önünü işgal ettime benzer bişi söyledi malın biri benden yasca cok büyük bide bi tanıda ras geldim aynı binadan neyse herhalde tanıdıktan utandım galiba kızla iki muabet kuramadım nebilim ya kuramıoom bişiler soramıom diyemiom of grup msninde biri bana düsünme yap demişti ama olmuo işte olmuo bir kurtulus olması lazım sf den kesin bi kurtulus

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lonely_hearth View Post
              murat058 tanıdığım bir sürü sosyal fobili arkadaş var Başka bir sitede yazışıp görüşüyoruz İstanbul'daysan irtibata geçelim Seni de onlarla tanıştırmak isterim Rahatlarsın

hangi site söle bakalım bnm sitem mi

Yorum

kadın tavlama sanatı )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maverick23 View Post
                  kadın tavlama sanatı )

ewet o kitap işte okudun mu yoksa

Yorum

sertralin biraz daha açık konus nasıl oldun damamı kötü oldun düsünce olarak biraz somut anlatırsan bende dielim okudum kitabı daha kötü bunalıma girmeyim kitapladi olumsuz seylerden vs

Yorum

Orjinal yazı sahibi: giovanni View Post
                      hangi site söle bakalım bnm sitem mi
                      Senin siten hangisi ?

Yorum

İşleniyor...
                      X