Duyuru

Collapse
No announcement yet.

silip atmakda çok zorlanıorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• silip atmakda çok zorlanıorum

Merhaba .. ben 1.5 sene önce kendi mahallemizdenbir esnafla tanıştım ve flört etmeye başladık.. ilk 1-2 ay çok güzel gidiyordu. daha sonra ben onun telefonunda ortak kız arkadaşımızın sudyenle çekilmiş fotoğraflarını yakaladım.. bunada bir kılıf uydurdular ve beni az da olsa ikna etmeyi başardılar,kavgalar bu andan itibaren başladı suçunu bastırmaya çalışıyordu adeta.. bana karşı yaptığı aşırı kıskançlıklar bakkala dahi izinsiz gitmememi istemeleri,her giydiğim kıyafete bahane bulması,azarlaması,arkadaşlarımın yanında rencine etmesi yüzünden sık sık tartışıyorduk, ben seviyorum diye katlandım çok bağlanmıştım bi kere. en son annemle tanıştırdım annesi geldi tanışmaya eve annem pek beğenmedi annesini.. sonra ben seviyorum diye bizde gidelim dedi haber gönderdik müsait değiliz biz müsait olunca davet ederiz dediler annemde ayrıl bu adamdan hayır gelmez dedi .. en son ailemle birlikte çarşıya alış verişe gittik o da biliyordu bunu müsait olamadığımı da ama sürekli arıyor mesaj atıyor bende yanımda ailem var diye konuşamıyordum en son eve yaklaşınca açtım telefonu bana küfretti ve eve çık dedi. eve çıktım tekrar aradı bende kim oluyorsun sen de küfrediyorsun dedim o arada annem aldı elimden telefonu.. sen bana böylemi söz verdin oğlum ben sana demedimmi benim kızım hassas onu üzme demedimmi dedi.. anneme sen karışma teyze dedi annemde ben onun annesiyim elbette karışacağım dedi o da anneme kızın benimle neler yaptı neler..benden önce çıktıkları olmuştur onlarla da yapmıştır diyerek çamur attı ve kapattı telefonu .. annem onun bana aldığı hediyeleri ertesi gün dükkanına götürüp yüzüne fırlatmış.. aradan 1 ay geçtikten sonra bu halen beni aramaya başladı çok özür dilerim aptallık ettim ben değiştim zamana bırakalım ben seni seviyorum düzeleceğim diyip kafamı kurcalamaya çalışıyor .. tabi ailem artık kesinlikle istemiyor bu kişiyi sence bir insan değişirmi ya? bir türlü beynimden çıkmıyor bu yaşananlar acayip derecede depresyona girdim yıkıldım sankii...

Ben çok mu salağım bilmiyorum her seferinde arayıp beni düşünüyormuş gibi davranıyor şimdi sevdiğini pişman olduğunu söylüyor ben ne yapayım nasıl unuturum nasıl silerim onu

Yorum

insanları değiştiren yıkımlar ve doğumlardır..Bence bunlar dışında insanlar değişmez..

Yorum

İnsan yedisinde neyse yetmişinde de odur.
        Bu kadar diyorum gerisi sana kalmış.
        Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF

Yorum

çok doğru söylüyorsunuz bende böyle düşünüyorum sizce bir psikiyatriye gitmelimiyim

Yorum

Böyle şeyler söyleyen birisinden sana hayır gelmez Öfke anında erkekler gerçek fikirlerine paralel şeyler söylerler Bu laflar öyle işkembeden sallanmış türden değil Seni zor durumda bırakmak istemiş İftira bile olsa sallamışsa bile;bunu yapma niyetine bakın...Buradan anlayın yani
            Orjinal yazı sahibi: maverick23 View Post
            anneme sen karışma teyze dedi annemde ben onun annesiyim elbette karışacağım dedi o da anneme kızın benimle neler yaptı neler..benden önce çıktıkları olmuştur onlarla da yapmıştır diyerek çamur attı ve kapattı telefonu ..

Yorum

evet amacı ebni ailemle ters düşürmekti zaten telefonu kapattıktan sonrada uzun bir mesaj atmıştı inş. mutlu olamazsın.. inşallah kocanın yanında beni düşünürsün hep 3 kişi olacağız bunu unutma gibi sözler kullanmıştı...

Yorum

Ailen çok haklı canım, o kişiden sana hiç bir şey olmaz. Devamlı sana bağıran, saygısı olmayan birinden bahsediyorsun. Onun değişmesini sakın bekleme değişmez. Senin yapman gereken tek şey onunla hiç görüşmemek, eğerki devam edersen şuanki halinden bin kat daha kötü olacağın belli..Ne demişler, görünen köy, klavuz istemez..üzgünüm..
                Evli ve mutlu,çocuklu....sigpic

Yorum

merhaba canım ..
                  sorununu buraya yazarak çok iyi yapmışsın ..
                  benim kusuruma bakmamışsındır işallah ..
                  gelellim meselelye ..
                  olduki ..beyninde bir yerlerde hala bu çocuk var kiiii..
                  oldu hadi barıştın ..
                  annen ile araları nasıl olacak dersin ..
                  insanları kırmak çok kolaydır ..
                  her şey iki dudağın arsında biter ..
                  evlendiniz veya birlikte olmaya başladınız ..
                  annen ve ailen ona karşı mutlak ki olaylardan dolayıo sorunlu bakacaklar ..
                  ee sen bir şey yaşasan kendin ettin diyecekler ..
                  annen m,iyoksa seni jkolay kırabilen birisinimi tercih edersin ..
                  annenler kabullenmeyecekler dir ..
                  ama istiyorsan annenlerle konuş bir şanş daha ver istersen ..
                  ama üzülmeyşide göze al derim ..
                  sevgiyle ..
                  bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

İnanın bana hergün bunları düşünüyorum, ailem benim içim çok değerli onları asla üzmek istemiyorum, bende üzülmek istemiyorum.. hep mutlu olan arkadaşlarımın evlilikleri gibi bir evlilik hayatım olsun istiyorum bu kişiye bağlanmamın tek nedeni annem rahatsızlandığında kendimi bir boşlukta hissettim ve sevgiye,aşka ihtiyaç duydum o da benim için tutunacak bir dal oldu diyelim, zamanla sahiplenme başladı... kalbimin bir yanı çookkk kırgın diğer yanı seviyor tabi... ama mantığım asla ve asla diyor çıkamıyorum işin içinden bu da içimi daraltıyor..

Yorum

İşleniyor...
                    X