Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bazı olumsuz olayların neden ardarda gelir ?siz yaşadınızmı?..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bazı olumsuz olayların neden ardarda gelir ?siz yaşadınızmı?..

bir aydır olumsuz bazı olaylar üstüste geldı..hala bitmiş deıl bu bı ımtıhanmı..sürekli yenı olumsuz bı durum oluyo ve cok yıprandım..sizdede böyle durumlar olldumu ne hissettınız nasıl atlatılır?
    gülsene

zamanla.. hepsi geçiyor..
    ..artık aşılacak engeller yok. Kötü ve şeytaniyim. Tüm sebep olduğum olayları ve onlara aldırmaz tavrımı artık geride bıraktım. Acım sürekli ve keskin. Hiç kimse için daha iyi bir dünya dilemiyorum. Hatta acımı başkalarına yüklemek istiyorum. Kimse kaçamasın istiyorum. Tüm bunları itiraf ettikten sonra bile kötülükten arınamıyorum. Cezalandırılmaya devam ediyorum. Kendimle ilgili daha derin bir bilgi edinemiyorum. Anlattıklarımdan elde edilecek yeni bir anlam yok.
    Bu itirafın anlamı yok...

Yorum

bu kadarmı..sen hiç yaşadınmı pekı böyle durumlar...bıraz paylaşırmısın ..böle olunca ne yaptın.:.
      gülsene

Yorum

ALLAHA sor dermisim ya gelir ust uste zmanla gercektne duzeliyo her karanliktan sonra isik gorunur

Yorum

evet haklısın ama
          bışey yapamıyomuyuz böyle zamanlarda..yaşanıp kendılıgınden mı gecmesı ...tek caresı kendılıgınden gıtmesımı...siz böyle olaylar yasadınızmı üstüste.. .nasıl geciridiniz..bi düşünün..hatırlarsanız yazın..
          gülsene

Yorum

mrb cekım yasasının anlatıldıgı secret yanı sır kıtabını okudum yanı olumsuzl düşünerek olumsuzlukları benmı kendıme cektım...bıde tanrı kavramını aklından cıkardıgında hayatında ne oldu? şımdı pekı tanrıya ınanıyomusun neler deıştı tecrübelerını anlatabılırmısın....
            gülsene

Yorum

ya bende de öyle oluyo her şey o kadar üst üste geliyo ki artık dayanamıyorum ve 'pes yani bu kadar olmaz bütün bu yaşadıklarım şaka mı 'diyorum kendime

Yorum

ayen bende su an bu durumun aynını yasıyorum ...sen hatırlıyomusun yasadıgın zaman nasıl atlattın bi süreçmi bu...
                gülsene

Yorum

İşleniyor...
                X