Merhaba arkadaşlar, bir sorunum var Annem 55 yaşında bir bayan 2 sene önce böbrek ultrasonu çektirdiğinde mesanesinde tümör olduğu ortaya çıktı ve ilk doktorun sen kanser olmuşsun demesi annemi derinden etkiledi. bunun üzerine araştırma hastanesinde her 3 ayda bir annemden parça alıp tahlile gönderdiler sonuç hep aynı çıkıyor ama ilerlemiyor da anneme ne kansersin nede değilsin diyorlar bu zaten annemi çok üzüyor tam bununla uğraşırken bu seferde kadın hastalığında şikayetleri başladı ve ondan aldıkları parçada olumlu değil bu da 2. darbe oldu sürekli ölmekten bahsediyor ister istemez benimde sinirlerim yıpranıyor .. malesef babamlada diyologları pek iyi değil annemin babamın şu aralar çok ihtiyacı var ama göstermiyor anlamıyorum sizce ne yapmam gerekli nasıl davranmalıyım anneme.çok üzülüyor bende öyle tabi..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Nasıl davranmam gerekli? yardım edin
Collapse
X
-
Acil şifalar...
Annen sürekli ölmekten bahsediyormuş tedavilerin yanında psikolojik destek alırsa iyi olacaktır.
Kendini motive etmelisin her zaman sen iyi düşüneceksin ki iyi düşündürebilesin.
Doktorlar zaten tedaviye devam ediyormuş anladığım kadarıyla şu an doktorların dediklerini yapmaktan başka bir şey gelmez elden.
Verinlen ilaçlara,tedaviye ayak uydurursa iyileşeceğini umuyorum kanser olsa bile çünkü artık tıp çok ilerlemiş bulunmakta en iyi teknolojik aletler en iyi doktorlar en iyi araştırmacılar vs. vs. ilerlediğimizi göstermektedir.
En kısa zaman da iyi olması dileğiyle...Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF
Yorum
-
anneni çok sevdiğini ve her nolursa onun yanında olacağını söyle.hastalıkların en etkili ilacı moraldır.kanseri yenen binlerce insan var.insan umudunu yitirdiği an herşey biter.birde sana acizane annene kendini hasta gibi davranma.çünkü hasta birine yapılacak en büyük kötülük ona acıyan gözlerle bakmak üzerine titremek.eskiden nasılsa öyle davran.geçmiş olsun dileklerimle...
Yorum
Yorum