Duyuru

Collapse
No announcement yet.

baş ağrısı problemi ve çözümü NE YAPMAM GEREK ???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• baş ağrısı problemi ve çözümü NE YAPMAM GEREK ???

merhaba.sınıf öğretmeni adayıım ve bu yıl atanacağım.okb hastasıyım ve faverin 100'den 3 tane kullanıyorum.problemim şu:yapcak çok fazla şeyim olmadığından dolayı evdeyim ne yazık ki.ailemin olumsuz hareketlerine maruz kalmam ve ailemn ekonomik problemlerinin çözümü konusunda evde muhattap alınan tek kişi olmam istemeden günlük tv programlarındaki rezilliklere,haberlerdeki kısır tartışmalara ,forumlarda ve sokaktaki insanların Türkçe'ye özen konusundaki olumsuz tutumuna,özensizliğine,cahil profesörlerin söylemlerine,gelişim döneminin normal özelliklerini gösteren 3 yaşındaki çocuğuna annesinin dayak atışına istemeden tanık olmam,bu yıl malumunuz kpss skandalı da patlak verdi(10 temmuz ve 31 ekimdeki sınavlara girdim),elimdeki imkanlardan faydalanarak her tarafa,tvlere raddyolarra,gazetelere e-postalar attım (hatta ntv'de sadık gültekin 16 temmuz'da canlı yayında e-postamı okudu.) ve nihayetinde ünal yarımağan'ı koltuğundan edenlerden biri oldum.bu olaylar sonucu üzüntü yaşamamla beraber başımda hemen hemen her gün ağrı hissediyorum.tek kaçış yerimk itaplar ancak hazırlık esnasında bıkkınlık getirecek derecede kitap okumak durumunda kaldığımdan dolayı kitap okumak da istemiyorum.çıkıp hava alsam dükkanların ingilizce isimleri ve dükkan önü yazılarındaki anlatım bozuklukları yine dokunuyor.tanık olduğum diğer olaylar da cabası !...
    başım ağrıyor,titreme geliyor ve her gün 2-3 tane minoset(ağrı kesici )almak zorunda kalıyorum.feleğimi şaşırmış urumdayım NE YAPMAM GEREK ???
    http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

düşük kan şekeri ve yüksek tansiyon da baş ağrısı yapabilir. kan şekeri ve tansiyon ölçümü yaptırınız.
    baş ağrısı için transandantal meditasyon denemenizi tavsiye ederim:
    www.maharishi.org.tr
    ben başım ağrıdığı zaman yapıyorum ve hemen geçiyor.

Yorum

diğer arkadaşlar ne diyor ???
      http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Yorum

Çok fazla şeyi kafanıza takıyorsunuz. Bunlar da gerilmenize neden oluyor. Biraz rahatlayıp tevekkül edin...
        Haberlerden, koşuşturmalardan, gürültülerden uzaklaşıp biraz kendi iç aleminizi dinleyin.
        Fırsat buldukça derin derin soluyup kanınızdaki oksijenin artmasını sağlayın.
        Günlük rutin yürüyüşler, doğal beslenme, düzenli bir uyku ve ibadet de gevşemenizi ve rahatlamanızı sağlar.

Ayrıca baş ağrısına iyi gelen bazı bitkilerden de faydalanabilirsiniz; zencefil, krizantem, acı kırmızı biber, ginkgo biloba...

Vücudunuzu dengeli yönetirseniz zamanla bu problem ortadan kalkar... Yeterince çalışıp yeterince dinlenin ...
        bişnev...

Yorum

biberiye çayını da deneyebilirsiniz..

Yorum

İşleniyor...
          X