Duyuru

Collapse
No announcement yet.

herseyi abartıyorum çok karamsarım yardım.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• herseyi abartıyorum çok karamsarım yardım.

herseyi abartıyorum,herseyi takıntı haline getiriyorum.bu huyumdan vazgecmeki stiyorum ama bunu tek basıma yapamıyorum.aileme defalarca söyledim psikologa götürün beni diye..bişeyin yok rahat batıyor abartıyosun felan deyip basından atıyorlar beni..takıntılarım gün güne artmaya baslıyor örnek vermek gerekirse su aralar sacım dökülmeye basladı öyle çokta değil ama ben bunu takıntı haline getirdimya kel kalırsam ya dökülme devam ederse basımda acılmamı olmuş ya acılırsa,yüzümde kızarıklıkmı oldu ya kızarıklık kalırsa ya hiç gecmesse ya söyle olursa ya böyle olursa..sürekli bu sorular içinde geciyor günüm ve hergün kafama takıcak bişeyler bulabiliyorum..herseye en olumsuzundan en kötüsünden bakıyorum..basıma bişey geldimi en kötüsünü düşünüyorum ve o en kötü sey basıma gelmiş gibi davranıp kendimi üzüyorum..eskiden böyle değildim son 1,2 yıl içinde böyle oldu.psikologa gitmeden bunları nasıl asıcam lütfen yardım edin bişeyler söyleyin..kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var...

Merhaba, geçmiş olsun.Öncelikle yaşınızı merak ettim, yani dr birilerinin refaketinde gidecek yaşta mısınız?

Yorum

yasım 18,doktora kendim gidebilirim ama bunu yapamıyorum tek basıma gitmeye korkuyorum..yanımda birileri olsun istiyorum benimle birlikte.tek basıma asamıyorum bunu..ama ailem hiç tınlamıyor bile beni...

Yorum

Bence bunu tek başına yapabilirsin..

Öncelikle gitmen gereken bölüm psikiyatri, gerekli görüldüğü takdirde psikiyatr seni terapi için psikoloğa yönlendirir.Endişelenmene gerek yok diyeceğim lakin zaten senin sorunun endişe.Ailen destek olmuyorsa, en yakın arkadaşından rica edebilirsin ama ben bunu tek başına yapabileceğin kanaatindeyim.

Sevgiler

Yorum

evet doğru kelime bu endise..bunu tek basıma yapmaktan korkuyorum ilk adımı atsam biliyorum devamı gelicek ama yapamıyorum.arkadaslarıma bu durumumdan hiç bahsetmedim bahsedemiyorumda cünkü cevremde beni gercekten anlıyacak arkadaslarım olduguna inanmıyorum..bu durumu anlatsam dalga gecicekler biliyorum..
          tek basıma çok zor yapmak hastanenin o kapısından iceri girmek durumumu anlatmak bana öyle zor geliyorki..sadece pskiyatriye gitmek de değil mesele herhangi bi doktora grip için bile giderken ellerim titrer soğuk terler atarım neredeyse bayılacak duruma gelirim..bu yüzden pskiyatrise tek basıma nasıl gidicem bilemiyorum...

Yorum

Güneş geç kardeşim,sen doktorun odasına gir yeterki.
            gerisi çorap söküğü gibi gelir.
            ayrıcada kimseye söylemek zorunda değilsin.
            git kendi başına,korksanda git.doktor sana yardımcı olur merak etme.
            bize güven ,bende bu korkuları yaşadım evvelden.yaşın gereği stresli dönemdesin.yardım almaktan çekinme.
            Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Re: herseyi abartıyorum çok karamsarım yardım.

Orjinal yazı sahibi: gunesss
              herseyi abartıyorum,herseyi takıntı haline getiriyorum.bu huyumdan vazgecmeki stiyorum ama bunu tek basıma yapamıyorum.aileme defalarca söyledim psikologa götürün beni diye..bişeyin yok rahat batıyor abartıyosun felan deyip basından atıyorlar beni..takıntılarım gün güne artmaya baslıyor örnek vermek gerekirse su aralar sacım dökülmeye basladı öyle çokta değil ama ben bunu takıntı haline getirdimya kel kalırsam ya dökülme devam ederse basımda acılmamı olmuş ya acılırsa,yüzümde kızarıklıkmı oldu ya kızarıklık kalırsa ya hiç gecmesse ya söyle olursa ya böyle olursa..sürekli bu sorular içinde geciyor günüm ve hergün kafama takıcak bişeyler bulabiliyorum..herseye en olumsuzundan en kötüsünden bakıyorum..basıma bişey geldimi en kötüsünü düşünüyorum ve o en kötü sey basıma gelmiş gibi davranıp kendimi üzüyorum..eskiden böyle değildim son 1,2 yıl içinde böyle oldu.psikologa gitmeden bunları nasıl asıcam lütfen yardım edin bişeyler söyleyin..kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var...
              Canım benim;kader arkadaşım... ben de aynı sebeplerle yani takıntılarım dolayısıyla geçen sene bayrampaşa devlet hastanesine psikoloğa gittim ve şu an takıntılarım dinmiş sayılır.ama şunu da söyleyeyim:UZMANDAN TERAPİ DE ALMAK ZORUNDASIN AYNI ZAMANDA EĞER TAKINTILARINDAN ARINMAK İSTİYORSAN.
              http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

Yorum

İşleniyor...
              X