Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimi en kötü Hissettiren Verimli olamamak.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimi en kötü Hissettiren Verimli olamamak.

[/b]bu günlerde kendimi toparlıyamıyorum.ne kadar tecrübeli de görünsem,bu işe yaramıyor bazen.
    hele sözümü tutamamak beni hepten yıkıyor.
    içmemeye söz vermiştim :!: :arrow: bilgilerime göre bu olgunun söz ,yemin ve benzeri şeylerle bertaraf etmek imkansız.
    Hani diyorum ya ,tek başıma ve habersiz yaşasam diye..
    :arrow: moral bozucu haberleri duymak beni fena yapıyor.Daha yıl başında :arrow:3 Üni. öğrencisi hayatını kaybetti. :!: :arrow: Ve şarlatan bi gazete bunu evirip çevirip kendine göre yorumlamış.
    Bu bana 99 depremini hatırlattı,O zamanda demişlerdi,Günahkarlar yüzünden Oldu deprem... :!: :!: :!:
    Böyle şeyler beni hiç olmadığı kadar Üzüyor......
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

:arrow: beni kötü hissettiren şeyi kısmen farkettim.
    Etkisiz eleman dedikleri şey bu :!: benim açımdan bakılınca yaşamda bir etkim henüz yok.nasıl bir etki :?: somut bir etki bu,genel açıdan da bakılabilinir,özelde.
    Özellikle bildiğim bir faydamın olmayışı,belkide bunu görmemiş olmamdandır.
    ama gerekli bence bu,hep bundan bahsetmemi belki yadırgıyorsunuz :!:
    malesef benim kanıksadığım prensibim bu.
    bazen düşünüyorum bu bana zarar veriyomu diye,mantığım gerekli olduğunu söylüyor.
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Sevgili gothica,sizin bazen yorumlarınızı okuyorum,birşeyler yapmak istiyorsunuz,fakat yapamıyorsunuz sizi anlıyorum hassasınız ama durup beklemek insanı hep rahatsız eder,sıvayın kollarınızı bulunduğunuz ortamda ve bulunduğunuz şartlarda en iyisini yapmaya çalışın

Yorum

:arrow: böyle konularda bişeyler yapabilmek için siyasete atılmak lazım. :arrow: bunu yapabilmek için de malesef para lazım.dünyanın bir ucunda başkanlık seçimi için obama bağış paralarıyla kazandı seçimi.

Yorum

İşleniyor...
        X