Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ne olur yardım edin.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ne olur yardım edin.

arkadaşlar merhaba.önce kendimi tanıtayım:adım Gökhan.24yaşındayım.

sizinle bir şey paylaşmak ve size bir şey sormak istiyorum.
    son 3 haftadır içimde bir sııkıntı var.sokak ortasında bile ağladığım oluyor.hiçbir şeye odaklanamıyor ve dolayısıyla en mühim meselem olan kpss'ye hazırlanamıyorum.derste ve çeşitli yerlerde titrediğim oluyor ve dersi anlayamıyorum.son 24 saatimin tamamını uyuyarak geçirdim.hiçbir şeye karşı ilgim yok.ailemle ,şu halimin verdiği sinirlilikten ötürü çok kavga ediyorum.canım çok sıkkın.

bir de mahallede ve dersanede pek arkadaşım yok.havanın soğuk ve zaman zaman yağmurlu olmasından ve yalnız oluşumda ötürü canım pek dışarı çıkmak istemiyor ve şu anda çalıştığım bir iş yok.bunların da yukarıda yazdıklarıma sebebiyet verebileceğini zannediyorum.

arkadaşlar ne olur bana yardım edin.doktora gitmenin haricinde(çünkü yarın gideceğim)ne yapmalıyım?????
    http://img5.imageshack.us/img5/9366/...2alcopyfw2.jpg

gokhanhoca22 ilgilenecek hiçbir Konu yokmu ne Bileyim bnede evdeyim Sadece PC Uzerındeyım Burdada hava Soguk. Yapacak pek bişey yok
    Allahtan Okul war. Bence Uzaman birisinden Yardım Almalısınız .

Yorum

her gün düzenli olarak,dışarıda ilgilenebileceğim bir iş yok.haftasonları sadece dersanem var.kpss testlerini evde çözüyorum.

Yorum

en zor durumlardan biridir heralde bu arkadaşlar...bir düşünsenize yaş 28i geçince ailesi bir eş adayı düşünücekler...30da iş ilerliycek....

çok zor bi durum arkadaşım ama ya kendine ya topluma ayak uydurman gerekiyor..ikiside birbirinden zor...Allah yardımcın olsun.. ne diyim
        :roll:
        <br /><br /><br />kotuleri alkıslıyorum hayatları mahvetmek konusunda cok basarılılar!!!!

Yorum

slm gökhan kardeş senin yazdklarının benzerini ben yaşadım muhtemelen tabii ki en son kararı doktor verecek panik atak ve anksiyete teşhisi koyacak dostum bunun sebebi kpss yi acaba kazanır mıyırm kzanamazsam ne olacak tarzında oluşan beklentindir sana tavisyem düzenli bir kız arkadaş edin duygusal olarak bir şeyler paylaşa bilirsen içinde ki sıkıntı hafifler gerçkten yanında olan gerçek dostlar edin fazla sayıda olmasına gerek yok bir kişi bile yanında olması yeterli ben mesela mevsim değişiklerinden bile etkileniyordum vücudumu bir ateş basıyordu bunlar hep endişenin (aksiyete) çok yopun yaşanmasındadır kendine kpss dışında bi iş edin eğer çalışmıyorsa bir işte sabahları mutlaka erken kalk uykuya alışma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hakancan56
            slm gökhan kardeş senin yazdklarının benzerini ben yaşadım muhtemelen tabii ki en son kararı doktor verecek panik atak ve anksiyete teşhisi koyacak dostum bunun sebebi kpss yi acaba kazanır mıyırm kzanamazsam ne olacak tarzında oluşan beklentindir sana tavisyem düzenli bir kız arkadaş edin duygusal olarak bir şeyler paylaşa bilirsen içinde ki sıkıntı hafifler gerçkten yanında olan gerçek dostlar edin fazla sayıda olmasına gerek yok bir kişi bile yanında olması yeterli ben mesela mevsim değişiklerinden bile etkileniyordum vücudumu bir ateş basıyordu bunlar hep endişenin (aksiyete) çok yopun yaşanmasındadır kendine kpss dışında bi iş edin eğer çalışmıyorsa bir işte sabahları mutlaka erken kalk uykuya alışma
            ARKADAŞLAR BANA İNANIN İLK İSTEDİĞİM ŞEY SAĞLIĞIMA KAVUŞMAK VE İSTANBUL'DA BİR OKULA KADROLU ATANMAK.

hakancan56 KARDEŞİM PAYLAŞIMIN İÇİN SAĞOL.

DİĞER ARKADAŞLARIN ÖNERİLERİ VARSA ONLARIN DA ÖNERİLERİNİ SÖYLEMELERİNİ İSTİYORUM

Yorum

NE DEMEK KARDEŞİM ELİMİZDEN GELEN SANA DUA ETMEK YÜCE RABBİMİZ YAR VE YARDIMCIN OLSUN BURDAN DİN PROPAGANDASI YAPMAK İSTEMEM AMA İBADETTE YARDIMCI OLUR ODA HAKİKİ BİR DOSTTUR İNAN BUNA İLK GİTTİĞİM PSİKYATRİ BANA "NAS" "FELAK" VE "AYETEL KÜRSİ" SURELERİNİN BİDE ABDESTSİZ GEZMEMEMİN ÇOK YARARLI OLACAĞINI SÖYLEMİŞTİ TABİ TEDAVİ İÇİN GEREKLİ İLAÇLARIDA VEREREK BENCE ONLARIDA Bİ DE KAYBEDECEĞİN Bİ ŞEY OLMAZ OOO BİDE NAMAZ KILARSAN GÜÇLÜ BİR DESTEĞİN OLUR BU ACIMASIZ HAYAT KARŞISINDA KARDEŞİM...

Yorum

namaz, abdest, gusül abdesti, güzel söz söylemek, suyu sağ elinle içmek, hacca gitmek vs. bunlar artık sadece dinin tekelinde olmaktan çıkmıştır arkadaşlar.. Günümüzde "bioenerji" (kozmik bilim) adlı bir bilim dalı vardır ve artık canlı veya cansız her maddenin enerji seviyesi (menfi veya müspet) Rusların bulduğu bir teknikle (Kirlian tekniği) ölçülüp rakama dökülebiliniyor. Bu çok önemli bir gelişmedir.Zira Enerji gibi metafiziksel bir kavram bilimin sahasına girmiştir ve artık metafiziksel olmaktan çıkmıştır.

Bu da ne lan böyle diye bakabilirsiniz tabiki.. meraklı arkadaşlar "kirlian tekniği" "bioenerji" "kozmik bilim" veya "Ahmet Maranki" isimlerini google'da aratıp çeşitli kaynakalra göz atabilirler..

Bense konunun anlaşılması babında çok kısa bir örnek vermek istiyorum

Hepimiz biliriz "öfke şeytandandır" ibaresini.. ama bir anlam veremeyiz.. şeytansa kafamızda sinemalardaki ve çizgi romanlardaki şekliyle canlanır. şeytanın nasıl bir sistemle donatıldığını, nasıl bir varlık olduğunu bilemeyiz. neyse "öfke şeytandandır" hükmünün boyutu kozmik bilime göre öfkenin menfi (negatif) enerji boyutu olmasındandır. mesela:

***** Kozmik bilimde normal insan enerjisi 6(hz) ise, öfkelendiğinde 15(hz), öfke şiddetlendiğinde 20(hz), vuruş seviyesinde 30(hz)lere kadar çıkmaktadır. kızgınlık derecesine göre menfi enerji seviyesi de yükseliyor

***** Bu durumda hemen bir hadis aklımıza gveliyor 1500 yıl öncesinden "kızgınken abdest alınız" Hz. Muhammed(sav) neden böyle bir söz söylemişti? Evet o zaman herkes iman etti onun sözlerine ama günümüz insanı tatmin olmuyor neden diyor niçin diyor. Sebeplerini sorguluyor. Tabi Tanrı da insanların sorduğu bu sorulara kader dairesinde bizim aracılığımızla bilimi ilerletiyor ve sorularımıza cevaplar buluyoruz yavaş yavaş.

***** "Kızgınken abdest alınız"

***** Neden?

***** Günümüzün ilerleyen teknolojisi gösteriyor ki menfi enerji seviyesi yüksek olan bir canlı (hatta bu taşlar için de geçerlidir) su ile kendini nötrlediğinde yani abdest aldığında (veya gusül abdesti) menfi enerji seviyesi ciddi derecede düşmektedir. Bu işlem öfkeli birinin menfi enerji boyutunu normal insan enerji boyutu olan 6(Hz)ye kadar indirmektedir.

Yine uzun oldu birazcık ama bu konu çok kompleks bir konu.. isteyenler araştırıp bilgi sahibi olabilirler

sevgiler
                GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

KOSMİK BİLİMMİ? çok güldüm.. arkadaşlar düşünce gücü diye bir şey yok. yani şu açıdan yok. işte ben bunun böyle olmasını istedim olumsuz düşündüm öyle oldu. yok böle bişi. eğer düşünce gücü gerçek olsaydı şuan dünyada ev araba alımlarında patlama olurdu herhalde ama böyle bir şey yok. tabi olumlu düşünmek insanı telkin eder kendi kendine yardımcı olmasını sağlar ama bioenerjik güç çok komik..
                  bu arada gökhan,madem bu kadar bunaldın ozaman silkelenip kendine gel. sadece şuan yoğun bir çalışma dönemindesin bu yüzden 10 dakikada olsa kendini dışarı at. yağmuru hissedebilmenin keyfine var. şeker değilsin ya erimezsin merak et. öncelikle o oturduğun koltukta bezmiş gibi oturmayı bırak omuzlarını kaldır ve anlamsızda gelse sana yüzüne bir gülmseme kondur. hadi dene biliyorum sana komik gelecek ama bu durumu atlatman için yardımcı olabilecek bir şey inan bana
                  gercekci ol, imkansızı iste...

Yorum

sıcakçikolata düşünce gücü diye bir şey yok derken bir yerde haklısın.. sadece düşünerek elimize hiçbir şey geçmez lakin kendi kendimize yaptığım telkinlerle çok farklı ruh hallerine girebiliriz buna kimse itiraz edemez heralde düşünce gücü bu manada vardır

ama bir şey anlamadım ben yukarıda düşünce gücüyle ilgili herhangi bir şey yazmadım. kozmik bilimden ve kirlian tekniği ile enerji seviyelerinin ölçümünden bahsettim. kaldı ki bunlar o bilim bilim diye taptığımız bilimsel verilerdir. bütün dünyada 100lerce bioenerji laboratuvarları kurulup ar-ge çalışmaları yürütülürken bizim ülkemizde ne yazık ki kozmik bilimin değeri henüz anlaşılamamıştır.

Buna şaşmamak gerekir. Avrupa postmodernizme geçişi yaşarken bizim değerli! hocalarımız hala 19. ve 20. y.y.'ın modernizm etkilerini yaşamakta. Amerikada Noam Chomsky'nin ağzından çıkan her cümlesi kayıt altına laınırken bizim hocalarımız hala Karl Marx'a ve proleteryanın devrimine kafayı takmıştır. Dünyada günümüz itibari ile ateizmin ve darwinizmin en güçlü ve en önemli savunucusu Richard Dawkins 2008 itibari ile evrimi savunmaktan vazgeçmişken, bizim akademisyenlerimiz ve kültürlü diye geçinen entelektüel insanlarımız evrime değil bir teori, bilimsel bir gerçekten öte bir din gibi inanmaktadırlar..

konuşacak çok şey var ama zaman her şeyin ilacıdır..
                    GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

İşleniyor...
                    X