Duyuru

Collapse
No announcement yet.

düşüncelerinizi önemsiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• düşüncelerinizi önemsiyorum

mrb lar ben 22 yaşında genc bir bayanm inanın böyle bir siteyi buldum ya daha ne isterim neyse bu mesajımı okuyan herkesten cevap bekliyorum ben 5ay önce nişanlandım başlara hersey çok güzeldi tabi benim açımdan nişanlımı 15 yıldır tanıyordum eski komşumuzun oglu ama toplasan 15 cümle kouşmamıştık ben nerden bileyim demi onunla nişanlanacağımı yoksa sık sık sohbet eder onu tanımaya calışırdım uzaktan böyle sessiz sakin çok konuşmayan yakışıklı karizma görgülü birseye benziyordu annesi zaman zaman görücü usulü kız baka gelir bze anlatırdı neyse sonra işte bize geldi bende iyi aile diye evet dedim tabi ailemin destegi vardı. neyse biz sözlendik sonra nişan falan bey efendi kendini naza çekmeye basladı bana ilgi göstermiyor araryınca ben görevim old. için arıyorum falan diyor birgün açıkça karşıma aldım konuştum sevmiyorsan niye bana geldin diye yok efendim sadece hoşlanıyormuş sevmesi çok zormuş öyle ilgili olamaz aşkm hayatım diyemezmiş falan filan bende kendi kendime söz verdim onun yüzüne bakarak ama içimden seni kendime aşık edeceğim sonra sürüneceksin diye ve şimdi size SORUYORUM erkekler nasıl aşık edilir lütfen bana yardım edin

tebrik ederim şimdiye kadar bu forumda gördüğüm en kreatif soruydu

cevabına gelince bunun kesinlikle tek bir cevabı yok

benim bu konuda bir erkek olarak söyleyebileceklerim ise şunlar.

öncelikle seni bu konuda çok hırslı gördüm. hırs sadece sana zarar verir ve seni yorar. hırslarından kurtul ve mantıklı bir şekilde oyununu oynamaya başla (neler diyorum ben töbe yarabbi ) işe ilk olarak kendin olmakla başlayabilirsin. erkekler genellikle kadının doğal saf haline aşık olurlar. Bu yüzden tam olarak kendin olman çok önemli. Aşık edicem diye uğraştıkça sen yıpranırsın ve eline hiçbir şey geçmez hatta ters bile tepebiir. bu yüzden onun senin gerçek benliğini görmesine izin ver ve ona hayran kalsın doğallığına hayran kalsın.

şimdi işim var daha sonra tekrar yazarım

ama unutmadan bu konuda sana önemli bir kaynak önereceğim ilhan uçkan ablamız bu konuda oldukça detaylı bir kitap yazmıştır. Kitabın adı:

Erkekleri kullanma kılavuzu

herhangi birkitapçıdan veya internetten kargo ile sipariş verip okumaya başlayabilirsin

kitap hakkında özet bilgi için:

http://www.ilhanuckan.com/content/view/28/42/

son olarak sana benden küçük bir dost tavsiyesi:

Kendi doğanın en derininde, her kimsen mutlak bir kabullenişle yaşa. Kendini başkalarının fikirleri doğrultusunda maniple etme. Sadece kendin ol, sadece kendi hakiki doğanı yaşa ve coşkunun ortaya çıkması kaçınılmazdır; o senin içinden fışkırır

gaza geldim bir tane daha:

Her zaman saklanmaya çalışan kadın olur ve maço olan erkek arar. Aramak onun için bir meydan okumadır. Kadın ne kadar saklanırsa, onu arayan o kadar heyecanlanır

bol şans 8)
    GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

bence değmez biri... sırf hırs için böyle bir şeye kalkışma.. onu sevdiğin için mi aşık etmek istiyorsun yoksa gururumdan mı? buna karar ver ve ona göre davran...

Yorum

hırsların kullanılması gereken yerler ayrıdır bence. :arrow: bu tür konularda zorla güzellik olmaz. :!: kendini daha fazla yıpratmadan onun peşini bırak ve yeni denizlere yelken aç.
        :arrow: değerden anlamıyan ,kıymetini bilmeyenle neden boşuna uğraşıyorsun :?:
        Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

Ne diye uğraşıyorsun ki?

Onu geçtim daha bilmediğin, tanımadığın bir adamla niye nişanlanıyorsun? Aşk dediğimiz duygu hırsla, inatla olacak şey değil. Böylesi sadece sana zarar verir.

Sen sevmiyorsan, ilgi duymuyorsan en kısa zamanda bağını kopar derim. Bu nişanlılığın sonunda kimseye hayır yok gibi.

Yorum

erkekler nasıl aşık edilir ?? buna erkekler cvp versin de,

ben süründürme kısmını anlamadım, siz bu adamla evlenmeyecek misiniz ?nasıl sürünücek ?? ..önce aşık olup sorna evlenmek ...ödül gibi bir yerde..

benim fikrim, görev gereği (olması gereken bu olduğu için,kendi istediği için değil ) seni arayıp soran birini yol yakınken bırak gitsin, ille birini aşık edicem diye efor sarfediceksen ,bari buna değen biri olsun..

Bu arada ritalin, en yardımsever erkek seçildi.. alkışşş..

Yorum

galiba aşıksınız bu insana ....yoksa neden buraya yazıp cevap arayasanızki....
              insan aşıksa bişeyler için mücadele verir ....değilsede neden bu süründürmek...
              bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

Böyle şeyler eski türk filimlerinde kaldı....
                Köylü kızı beğenmeyen züppe esas delikanlıya kızın babası (babacan hulusi kentmen)Kızı allayıp pullayıp aşık ettiriyordu.... :P :P
                Tutunki böyle bir imkan formül herneyse var ..Aşık ettiniz ona kendinize...Bundan duyulacak haz bir ömür mutluluğa yetebilirmi....

Çağırın iki aileyi önemli birşey konuşacağım diye....
                Beyzadenin size davranışlarını anlatın..
                Zarif bir şekilde yüzüğü ortaya koyun....
                Ben deneme yanılma tahtası değilim deyin..
                Sizin Bir bakışınıza şiirler yazabilecek sizi gerçekden hakeden insalara fırsat verin....

Yorum

bazen sadece duygularla hareket etmek ıyı olmuyor mantıklı davramnak da onemlı bunu ıyıce dusun eger seviyorsan ve mantıgına da uyuyorsa mücadele et.

Yorum

Her zaman saklanmaya çalışan kadın olur ve maço olan erkek arar. Aramak onun için bir meydan okumadır. Kadın ne kadar saklanırsa, onu arayan o kadar heyecanlanır
                    ...ritanil..bu cümlenin çok benzerini ben bugün bi arkadaşımdan daha duydum...noluyor bu erkekelere :roll:

erkekler çok naz çekip usanmak istemiyormuş ama hemende dibinde biten,her aradığında bulabildiği,görebildiği kadın da istemiyormuş..biraz naz yaparsa iyi olurmuş

mnmn..siz müstakbel eşinizi kendinize aşık edip sonrada "bak öcümü aldım,seni kendime aşık ettim "deyip bırakıcakmısınız?..yoksa bu yolda kazandığınız zaferle evlenicekmisiniz?...ilk şıkkı yapanları çok duydum diye soruyorum...
                    yarın çok geç olabilir...

Yorum

çook teşekkür ederim

beni dinleyip cevaplar vermişsiniz arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim o mesajı yazdıktan sonra nişanlım geldi bize tabi mesajdan haberi yok o bana birseyler anlatırken ben onu taa en başından bugüne kadar ki onu düşündüm kendime sorular sordum seviyor musun diye ne yapıyorsun nereye gidiyorsun diye ve aldığım cevap şu evet ben onu seviyorum onun çocuklarımın babası olmasını istiyorum ve çooooook yakışıklı onlar bizim apartmrnda otururken dua ederdimbana çıkma teklif etsin diye o yüzden onun kocam olmasını istiyorum az önce sohbet ederken yine bu konuları açtım ve bitecekse bitsin dedim bana aynen şöyle dedi ben hemen aşık olamam şimdiye kadar kimseye ölüp bitecek kadar aşık olmadım bana zaman ver seni sevmeyi istiyorum ve sevdiğimi de hissediyorum ama bunun artması için sabret ben seni kaybetmek istemiyorum senin gibisini bulamam dedi ve güzel birkaç söz ekledi bunların yalan yada rol olmadığını biliyorum yoksa anlardım birde arkadaşlar biz küçük bir yerde yaşıyoruz burda nişanlıdan ayrılmak çok normal sayılmıyor malesef birde ben istemiyorum30 40 yıllık evlilikler hep sabrın ürünü onun iyi bir baba aile reisi olmayacağını kesin olarak bilsem hemen bırakırım ama olur işte tek kusuru bana biraz kaba davranması birde her tartışmada soğudum yapamıyorum sorumluluk alamıyorum demesi beni en çok bunlar üzüyor ve korkuyorum benden istediği zaman hiç bitmezse diye birgün ben sevemedim bitsin derse diye korkuyorum bunu aşmam için ne yapmam lazım nasıll hareket etmem lazım bilmiyorum

Yorum

seni kaybetmek istemiyorum...

bu sözü içtenlikle söylemişse bence fazla da endişelenme ve bırakmayı da düşünmeyin..
                        biraz oluruna bırakın,ayrılıktan bahsetme o halde..

bu mesajınız bir öncekine daha iyi..
                        ilkinde barut gibiydiniz..
                        allah tamamına erdirsin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: azemarenc
                          erkekler nasıl aşık edilir ?? buna erkekler cvp versin de,

ben süründürme kısmını anlamadım, siz bu adamla evlenmeyecek misiniz ?nasıl sürünücek ?? ..önce aşık olup sorna evlenmek ...ödül gibi bir yerde..

benim fikrim, görev gereği (olması gereken bu olduğu için,kendi istediği için değil ) seni arayıp soran birini yol yakınken bırak gitsin, ille birini aşık edicem diye efor sarfediceksen ,bari buna değen biri olsun..

Bu arada ritalin, en yardımsever erkek seçildi.. alkışşş..
                          evet tek oyla birinciyim ne mutlu bana
                          GüzelBakanGüzlGörürGüzlGörenGüzl Düşünür

Yorum

İşleniyor...
                          X