Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kaçar oldum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kaçar oldum...

nedenini bilmiyorum ama uzun suredir insanlardan asırı sekilde sogudum,kaçar oldum...bilmiyorum neden?tek bildigim bazen cok banel geliyorlar onların içine karişamiyorum,soyutluyorum kendimi... sanki ben farkli bişeyim gibi geliyor... sizce bu nedir??korkar oldum kendımden...

depresyona davetiye çıkarıyorsun yeni mi başladı bu sorun?

Yorum

Depresif bir şeyler seziliyor.

Yeni başladıysa bu duygulara neden olan olayları biraz kurcalamalısın. Durup dururken olacak bir şey değil bu.

Yorum

Önemseme pek ....
        İnsanların yapdıklarını tasvip etmediğinde veya hayalkırıklıkları yaşadığında olur böyle şeyler....
        Birde leb demeden leblebiyi anlıyorsan ...Kıvırmakdan hoşlanmıyorsan..Karşındakileri çok çabuk anlayabiliyorsan da olur böyle şeyler....
        Ufak tefek hiçbirşeyi kafana takma...Şüphelere sokma kendini..Herşeyi derinden ve inceden sorgulama ..Basit yaşamayı seç....
        Hiç bir problem kalmaz....

Yorum

cok uzun zamandır var bu firedance...simdiye kadar hep anlık mutluluklarla o ani yasamaya calişiyordum sadece ama simdi onuda yapamiyorum bazen cok kotu seyler dusunebiliyorum ve durumum beni korkututyor aslında...

Yorum

İşleniyor...
          X