Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Umut ve yaşam kaynağımıza taş koyanlar....

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Umut ve yaşam kaynağımıza taş koyanlar....

yinemi demenizi istemiyorum.çünki yine Umudumu çürüttüler. :!: :!:
    nasıl oluyor bilmiyorum :?: kendimi hep olumlu ,pozitif düşünmeye kanalize ediyorum.ama malesef yetmiyor :!: :!:
    nasıl kurtulucam bu illetten. :?: :?:
    bi çıkış yolu ararken başka bi foruma üye oldum.daha bi yanıt almadan hayat beni şah damarımdan vurdu bıktım ben bu devinimli gidişten :!: kendimi normale döndürememekten korkuyorum...
    Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Bak gotica ,

Beni aklına getir ,şu son bir ayda yaşadıklarımı .

ve hasta halimle .Ama hala ayaktayım ,babam var onun bana ihtiyacı var .

yoksa benimde aklımdan neler geçti .....Ama hep düşündüm ,

sen de olumlu düşün ,girme başka sitelerede

sevgiler

HANZADE

Yorum

ahh Hanzade Keşke bunları okumasaydın
      Elbette senin yaşadıklarını biliyorum..
      derin üzüntü içindesin,benim durumumu sakın örnek alma sakın.ben ne durumda olursam olayım sana destek olacağım :!: İnan bana benim durumum çok farklı. ben yaşam desteği sağlayacak bir arkadaş arıyorum.hayat arkadaşı bu.koşullar ne olursa olsun buna çok ihtiyacım var. sen benim olumsuz yazılarıma aldırmamaya çalış Lütfen olurmu :?:
      canım kardeşim sen bize ablamın emaneti sayılırsın.Pardon aslen Öylesin.
      sana ve kardeşine elimden gelen ne varsa yardıma hazırım ben.
      Ama işte terzi diyorum ya hep :!: :!: işte O misal kendime faydalı olamıyorum malesef.Tekrar söylüyorum ,evet üzgünüm ama sen benim yazılarıma bakıp ta Lütfen üzülme olur mu :?: ,yoksa daha çok Üzülürüm...
      Doğum yapan herşey dişidir. Kadınların ezelden beri bildiği kainatin dengelerini erkekler de anlamaya başladıkları zaman, dünya daha iyi bir dünya olmak üzere degişmeye baslamış olacaktır.

Yorum

gothica sen
        neyse

Yorum

Dolunay offf sende okudun ....
          Aslında ben kötümser biri değilim ,gerçekten ama bana bir ışık yakılması lazım.
          O ışık belkide benim hayatımı değiştircek.
          çok değişik sorunlarım var,yoluma bir yeşil ışık yandığı zaman ,hem kendime hem isteyen herkeze üstün faydalarım olur inanın bana.

Yorum

.............

Yorum

ben resim eklemeyi bilmiyorum bilseydim.yeşil ışık resmi ekleyecektim.
              yeşil ışıktan kastın ne bilmiyorum ama burda olman yeşil ışık demek değil mi?????

Yorum

Re: Umut ve yaşam kaynağımıza taş koyanlar....

Orjinal yazı sahibi: Clipper
                Böyle diyorsan elbette haklı nedenleri vardır fakat yine de pes etmemek lazım diye düşünüyorum. Zor olsa da yaşamak güzel. Umudunu kaybetme.

"Zaman akıp gidiyor;dur demek olmaz
                Sarılıp ta geçmişe avunmak olmaz
                Ne sen kalırsın ne de ben bu dünyada
                Umudu kaybedip pesetmek olmaz"

(Kıraç)

Orjinal yazı sahibi: gothica
                yinemi demenizi istemiyorum.çünki yine Umudumu çürüttüler. :!: :!:
                nasıl oluyor bilmiyorum :?: kendimi hep olumlu ,pozitif düşünmeye kanalize ediyorum.ama malesef yetmiyor :!: :!:
                nasıl kurtulucam bu illetten. :?: :?:
                bi çıkış yolu ararken başka bi foruma üye oldum.daha bi yanıt almadan hayat beni şah damarımdan vurdu bıktım ben bu devinimli gidişten :!: kendimi normale döndürememekten korkuyorum...
                Bak ne güzel yazmışsın :!: :!:
                Zaman hızla akıp gidiyor :!: :!: ben nasıl yakalıycam Zamanı :?: :?:
                yaşamın tüm Güzelliklerini tatmadıktan sona benim ne işime yarar..
                bunları hep cesurken yazabiliyorum.
                Acaba değilken ben neyim :?: :?: :?: :?:
                Demekki normalde ben çekingenim :!: :!:
                Demekki Benim normalim bu değil...
                Yapmamam lazım böyle çekingenlikler..
                ama kendim kendimi sınırlıyor .. nasıl oluyorsa bu.
                Belkide sizlerde bazen gerçek hislerinizi cesurca söyliyemiyorsunuz..

Yorum

.....

Yorum

İşleniyor...
                  X