Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hiç bu kadar basit hissetmemiştim kendimi

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hiç bu kadar basit hissetmemiştim kendimi

arkadaşlar inanın berbat durumdayım. çok sevdiğim sevgilim bir anda ayrıldı.hiçbir neden söylemeden.olmuyo diye ayrıldı.hiç birşey yokken.biraz önce aradım arama beni görüşmek istemiyorum dedi.ne kadar kötüyüm anlatamam. ve en kötüsü neden ayrıldığını hiç bir zaman öğrenemicem. ne yapıcam ben şuan. aklımı yitirmek üzereyim

evet hiç birşey eskisi gibi olmayacak.dönmeyecekte.
    peki aklımdaki neden sorusu gitmiyor.sanır def edicem.bir neden söyleseydi tamam.hiçbişey yok.şunu yaptı o yüzden bitti desin.ben onun bana yalanlar söylediğinde bile yanında oldum.insan yanlış yapar bunun farkına vardı seviyoruz birbirimizi devam edelim dedim.ama o ne yaptı.bumuydu benim yaptığımın karşılığı

Yorum

sana hiç bir açıklama yapmadan bırakıp giden sevgilin basitmiş. belki de seni haketmedi ama o tercihini yapmış sana da bunu kabullenmek kalıyor ne kadar zor olsa da.

Yorum

çok zor gerçekten. nasıl kabulleneceğim bilmiyorum.çok acımasızca

Yorum

kendi bilir sendne vazgeçmişse senin yapabileceğin birşey yoktur.kabullenmek zor ama zamanla unutacaksın

Yorum

hayat hep böylemidir. değer verdiğinde insanlar terk mi eder

Yorum

malesef öyle sanırım:/ benzerini yaşadım ilk zamanalar çok zor oluyor ama zaman geçtikçe alışıyorsun eskiden ondan başka derdim yoktu şu an umrumda değil

Yorum

bu zaman nasıl geçecek hiç bilmiyorum zamanın bunun üstesinden geldiğini biliyorum ama şuan o okadar zor geliyoki haliyle

Yorum

anlıyorum.düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol

Yorum

şuan çalışıyrum işlere bakıyorum aklım bazen gidip geliyo.
                    nevrotik senin başınada geldi sanırım

Yorum

evet benzerini yaşadım yazmıştım o yüzden seni çok iyi anlıyorum zamanla geçiyor o zamanın iyi geçmesi için de aklından uzaklaştrman lazım

Yorum

evet çok haklısın başka şeylerle meşgul olmaya çalışcam. neden sorusunu sormamaya çalışcam.ihtiyacım yok sanırım cevabını bilmeye

Yorum

evet o nedenini söylemeye bile tenezzül etmediyse sen hiç düşünme

Yorum

Sebep çokta önemli değil aslında. Yani isterse binlerce sebep sırayabilir sana.
                            Sebep yaratmaktan kolay ne var ki günümüz ilişkilerinde. 1 haftadır benzer
                            sıkıntılar çekiyor(dum). Gerçeği tüm çıplaklığı ile kabullen. Dönecek, arıyacak,
                            son kez konuşcaz gibisinden boş umutlarla kendini kandırma.
                            Seni nedensiz yere terkeden bir insanın, seni sevmesi için de bir nedeni yokmuş demekki...

Sonuçta hepimiz birbirimizin eski sevgilisi değil miyiz?
                            Hayat öylede böylede geçiyor. Biraz acı basar ilk günler. Sona yavaştan soğur.
                            Benim soğumaya başladı 2 gündür... Ha hiç özlemiyormuyum? Çok fazla özlüyorum.
                            Hiç düşünmüyormuyum? Her dakikamda o var.

Ama giden gidiyor. Hayatın oynadığı bir oyun biz insanlara.
                            Eski Kemal Sunal filmleri izle. Saçma gelebilir ama, ben faydasını gördüm.
                            Geçecek arkadaşım, herşekilde geçecek...
                            Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lothario View Post
                              arkadaşlar inanın berbat durumdayım. çok sevdiğim sevgilim bir anda ayrıldı.hiçbir neden söylemeden.olmuyo diye ayrıldı.hiç birşey yokken.biraz önce aradım arama beni görüşmek istemiyorum dedi.ne kadar kötüyüm anlatamam. ve en kötüsü neden ayrıldığını hiç bir zaman öğrenemicem. ne yapıcam ben şuan. aklımı yitirmek üzereyim
                              Bir süre kafanı dinle sonra yeni birini bul.

Yorum

İşleniyor...
                              X