Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ayrılık atesi...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

walla aptal gibi bişey oldum. doğru söylüyorsun, herseyin farkındayım ama içime söz geciremiyorum.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

ayrılık acısı gerçekten çok zor..ama kendini üzmemeye kendini oyalamaya çalış akadaşım..inşallah zaman yaranı bir an önce iyileştirir..
      :10:

Yorum

Bende bi zamanlar böyleydim hatta buradaki bazı kişiler olmasaydı Şimdiye kadar diğer tarafı boylamıştım Gerçekten Zaman geçince Değmediğini anlıyosun bende çok ağladm kendimi öldürmeye kalktım hatta her şeyi yaptm ama giden geri gelmiyo işte .s ne yapsak
        boş Kendine zaman ayır onu hatırlatıcak şeylerden uzak durmaya çalış Ne bileyim duygusal müzik dinleme ... Onu yavaş yavaş çıkarmaya çalış aklından..
        Sadece insanlık.

Yorum

hayata bir kaç defa geleceğine inanıyorsan...!! tamam devam et acını dibine kadar yaşa...

Uyan artık hayat devam ediyor..Bırakta senin etrafında dönsün bu melankoliler falan boş işler...

bişii anlamadan 20 ye geliyon 40 da olay bitiyo... 20 yıl yaşıcan yarısı uyusan kalır 10 yıl...

hayırlısı böylemiş demekki... her şeyin bir nedeni vardır..

Mutlu olmak istiyorsan akıllı ol..!

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nikneyime View Post
            hayata bir kaç defa geleceğine inanıyorsan...!! tamam devam et acını dibine kadar yaşa...

Uyan artık hayat devam ediyor..Bırakta senin etrafında dönsün bu melankoliler falan boş işler...

bişii anlamadan 20 ye geliyon 40 da olay bitiyo... 20 yıl yaşıcan yarısı uyusan kalır 10 yıl...

ne güzel dedin be kardeş. gerçekten sonsuza kadar acı çeken kimseyi gördün mü sen? burdaki bütün arkadaşlarımız hepimiz belli zamanlarda acı çektik. ama bütün acılar unutuluyor sen de bunu aklından çıkarma. ve öyle bi zaman geliyo ki onlar
            için yaptıgın her şey sana komik geliyo. hatırana geldiğinde ne salakmışım diyosun. çünkü büyüyosun. çünkü insanlar acı çekerek büyür olgunlaşır. ama olgunlaştıkça da acıdan uzak durmasını öğrenir. bu kadar insan hepimiz bir olsak seni iyileştirmek için sen inat etsen
            hayır ben onu unutamıyorum hayır ben her gece aglıyorum hayır ben hep onu hatırlatan şarkılar dinliyorum dersen hiç birimiz sana yardım edemeyiz. sen kendini acıdan kurtarmak için bi yerden başlıcaksın. adımlar atcaksın. ilk adımın melankolik şarkılardan uzak durman olcak. sonraki adımın kendin için bi şey yapmak. ne biliyim gider bi spor yaparsın. sakalının şeklini değiştirirsin. seni mutlu etcek ufak bi şey yap. sonra geceye kadar aylak aylak oturmıcaksın ki gece uykun gelsin ve uyuyasın. eğer bi şeylerle meşgul olursan sen de anlıcaksın büyüdüğünü, değiştiğini. hiç durma başla bence.

Yorum

Ben de ayrılık acısı çekiyorum,zaman zaman hafifliyor geçti gibi oluyor ama geçmiyor öyle biran geliyor ki tüm dünya benim düşmanım sanki.İçimden sessiz çığlıklar atıyorum,tüm hayatım ayrılık anları gözlerimden kayıp geçiyor.Ya o napıyor elinden geldiğince kendini şımartıyor,sosyalleşiyor hiç mi aramıyor benim boşluğum hiç mi olmadı,bazen ben dayanamıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nikneyime View Post

hersey doğru ama insan içine söz geçiremiyor.
                keske elimde olsa. onu hiç düşünmesem. ama cok zor.
                mutlu olmak için neden aramak bile istemiyorum kendime.
                en cok hiç geömezse diye korkuyorum.
                Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yazgülü View Post
                  Ben de ayrılık acısı çekiyorum,zaman zaman hafifliyor geçti gibi oluyor ama geçmiyor öyle biran geliyor ki tüm dünya benim düşmanım sanki.İçimden sessiz çığlıklar atıyorum,tüm hayatım ayrılık anları gözlerimden kayıp geçiyor.Ya o napıyor elinden geldiğince kendini şımartıyor,sosyalleşiyor hiç mi aramıyor benim boşluğum hiç mi olmadı,bazen ben dayanamıyorum.
                  senin şu sözlerin sanki beni anlatıyor. seni çok iyi anlıyorum. hiç mi düşünmez mi? özlemez mi diye düşünmek. bu acı ne zaman geçecek demek. beni yok ediyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Tuğbaa View Post
                    Bende bi zamanlar böyleydim hatta buradaki bazı kişiler olmasaydı Şimdiye kadar diğer tarafı boylamıştım Gerçekten Zaman geçince Değmediğini anlıyosun bende çok ağladm kendimi öldürmeye kalktım hatta her şeyi yaptm ama giden geri gelmiyo işte .s ne yapsak
                    boş Kendine zaman ayır onu hatırlatıcak şeylerden uzak durmaya çalış Ne bileyim duygusal müzik dinleme ... Onu yavaş yavaş çıkarmaya çalış aklından..
                    ne zaman geçer nasıl geçer bilmiyorum ama sanki hep içimde kalıcak. onunla yaşadıgım hersey tek tek aklıma geliyor sürekli. müzik dinlemiyorum acım artmasın diye, tabi yeme içme de yok. sürekli kilo kaybediyorum. 15 kilodan fazla verdim. daha da olucak gibi. ne yapacam bilmiyorum aslında, hep ya hiç geçmezse ya ömrüm onun adı ile biterse. hep yanlız tek başıma onu yaşarım korkusu içindeyim. onu unutamacam gibi geliyor sürekli.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
                      Ve yine sen yoksun. Beni bir kadın olduğum için değil ben olduğum için seven tek adam ilk adam son adam. Hiç unutmadım. Hep benimle yaşayacaksın. Sevdiğim tek adam ilk adam son adam. Seni seviyorum. Seni seviyorum. Seni seviyorum...ALINTIDIR

( bu sözleri söyleyebiliceğim bi adamla tanışsam onu asla bırakmazdım )
                      öyle bir adam yok. evlilik birlikteklim tek kişi olmaktır. sen o olursun o da sen. sonucta iki insan bir olur. ben diye hangi taraf yaşarsa o zaman hiç bişey olmaz. işte.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
                        ayrılık acısı gerçekten çok zor..ama kendini üzmemeye kendini oyalamaya çalış akadaşım..inşallah zaman yaranı bir an önce iyileştirir..
                        herseyi ama herseyi deniyorum. onu düşümemek için ama ne yaparsam yapayım aklımdan cıkmıyor bir türlü.

Yorum

keşke hiç ayrılıklar olmasaydı. herkes sevdiği insanla bir ömür mutlu olsaydı. onsuz ne yaparım demeseydi.

Yorum

İşleniyor...
                          X