Duyuru

Collapse
No announcement yet.

karma karışık düşüncelerim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• karma karışık düşüncelerim...

Evet hiç olmadığı kadar düşüncelerim karışık, aslında bakarsanız hayatımda öyle ama ben hayatımdan değil düşüncelerimden yakınıyorum.Hayatım bi şekilde düzene girer die umut ediyorum.
    Eksilerden yükselmek bana ağır bedeller ödetti, beni benden aldırttı. kendi hayatımı kazanmam için başkarının hayatlarını berbat ettim, mutlu olmak için birlerinin huzurunu çaldım. hastalığımın tedavisi için birilerinin hayatını sömürdüm. çaldım. Şimdi elimde kalan tek şey geriye pis bir karekter. kinci ve bir okadarda sevgisiz büyüyen acımasız bir yapı. iyileştirmeye çalıştım dindirmeye çalıştım ama olmadı bırakmadılar etrafımdakiler sürekli beni bir nesne olarak gördüler.İşlerine yarıyorsam ben harikayım ama yaramıyorsam bir hiç. Torpille birilerini işe soktum, bi çok şey yaptım ama şimdi vicdanım okadar rahatsız ediyor ki, bu olmamalıydı, birilerinin hakkına girmem lazımdı. ama girdim, zamanı geri saramam ya es geç ama yok. napcam hayatımı kazanmam için hayat mı almalıyım. birilerinin mutluluğu üstüne kendi mutluluğumu kuramam ki, karma karışığımm....
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !
İşleniyor...
X