Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boşanırken

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

kaynanamın konuştuğu kişi en samimi arkadaşımdı.e sonra arkadaşım ben insan değilmiyim her zamanda ilgili olamamki.şu süreçte ilgisiz olmam normal değil mi

Yorum

of hatalardan ders alsakta bazı şeyleri düzeltememek çok ağır geliyor.başarısızlığı ilk defa tattım.bir süre sonra düzenimi kurup çocuklarımla ilgilenirim.ama bu süreçte kötüyüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tre@sureBack
        eskı toprak dedelerımız nınelerımız ne guzel yasamıslar
        sevgı dolu...
        saygı dolu...
        Eski toprak ninelerine bir sor bakayım, ayrılmak gibi bir kelime biliyorlarmıydı ? Kendi maddi özgürlükleri varmıydı ? Boşanmadan haberdarlarmıydı ? Bir şekilde evden ayrılırlarsa babalarının evine tekrar gidebiliyorlarmıydı ? Kısaca kendi ayaklarının üstünde durma gibi bir şansları varmıydı ?...

İmkanlar değişti o kadar...

Yorum

Bir adam başkasını seviyorsa , siz onu aşık olduğu kadından ayırıp onunla birleşe biliyorsanız yani gururunuzu ayaklar altına alabiliyorsanız gerçekten seviyorsunuz . Ya da bu hastalıklı bir sevgi.
          Zaten başından belliydi boşanacağız . Aklı başkasındayken sizinle mutlu olmasını nasıl bekleyebilirsiniz ?
          Çocuklarınızı sahiplenmemeniz ayrı bir konu.
          İnsan 4 aylık bebeğini nasıl bırakabilir . Sizde hiç anne duygusu yok mu ?
          4 aylık onun size ihtiyacı var . Sütünüze ihtiyacı var . Sevgiye ve şefkate.
          Tam olarak bir şey söyleyemiyorum çünkü sorununuzu yüzeysel olarak biliyorum . İç kısımlarında ne yaşanmıştır bilemem.
          Çocuğunuzu alabiliyorsanız , onu geri alın .
          Benden bu kadar...
          Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

Dusunen her insan yorum yapabilir, ve bunu buraya yazabilir, ama karsimizda bu oalyi yasamis biri varken, lutfen empati yapin, empati yaparak karsidaki insanin duygularini anlayip once olayi analiz edersiniz. Daha sonra sorunu yasyaan insandan daha temiz ve saglikli dusunebileceginiz icin faydali olabilirsiniz, tabi sizde saglikli bir insan oldugunuzu dusunuyorsaniz, sen ne yaptin cocugunu nasi lveririsi ngibi yorumlarla karsidaki insanin o girdaptan cikmasina yardimci olacaginiz idusunuyorsaniz yaniliyorsunuz...Saygilarimla...

Yorum

İşleniyor...
            X