biz yaklaşk 10 aydr birlkyeyz.çok güzel bi ilşkmzz var ama o üniversiedn mezun oldu ve evine gitti yurtdışına.kendisi kardeş milletten 6 ay burda olmicak mastera hazrlanıo sonra türkiyeye gelck.bu 6 ay içinde ara ara gelicek sınava faln ve ben şimdiden çok tartşma çıkarıorm sonra da çok utanıorm bugün ayrılalm dedm saçma bi sebeptn ortada bi nedn bile yok onu da üzdm hep tersliorm aglıorm bana huysuzluk çıkarıosun dio. ama göremiorm ve bazen benle az ilgilenio öfkeleniorm.çünkü biz çok bağlıydk sürekli görüşüodk gidince herşy farklı oluo ben nasl dayanıcm bilmiorm okadr süree benm gibi sevgilisi çok uzaklrda olanlr varsa tavsiyelernze ihtiyacm var sabırlı olamıorm ve çok kırıorm ilşki konsnda çok acımasz oluorm bazen ama görmemk tahamülümü azaltıo (
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
erkek arkadaşım sürekli huysuzluk çıkarıyosun diyo :(
Collapse
X
-
Bir erkek çok bağlı olsa da; sen söylüyorsun, sen istiyorsun diye sana yaklaşmaz... bırak kendisi istesin... bak mevlana ne demiş; sen benim içimdeysen; yemende de olsan yanımdasın... ama sen benim içimde değilsen; yanımda da olsan yemendesin aslında tek istediğimiz; aşkın kafamızı karıştıran neşesi öyle değil mi hiçbir şeyi kontrol altında tutmaya çalışma... bırak sana rağmen aksın hayatta aşk da') aşk böceği gibi oldum bende yaa
Yorum
-
Bence elı yanmıs dıye oh ıyı olmus demenın sınırden oldugunu bılıyordur sevgılın. yanı bahsettıgın kadar baglı bır ılıskı surdurduysenız o kadar zaman bunu bılmesı lazım.senın onu ozledıgın belkı de kıskandıgın ıcın bu hırcınlıgı yaptıgını anlamıyıp ofke anında soylenen bazı seylerı gercek gıbı algılıyorsa zaten o ılıskı olmamıs demektır. Ama bunlar fasa fıso bence. Asıl sorun senın bır kısıye bu kadar bagımlı olman ve ondan uzaklasınca bu denlı hırcınlasman. 6 aylıgına gıttı dıyorsun sımdı hayatını onun donecegı gune endekslemıs beklıyorsundur emınım. dıyelım kı dondu . bu cocuk su an ogrencı ve ogrencılık bıttıgınde ıs hayatına atılacak. ve gununun tamamı ıs ıle ve ıs yerındekı kısılerle gecıcek. ozaman sana sımdıkınden de az vakıt ayırabılecek. Bu durumda ne yapacaksın ? benımle eskısı gıbı ılgılenmıyor arayıp sormuyor vs.. dıye daha da hırcınlasıp sorunlar yasıyacaksın. ama sunu unutma kı, ılıskıler aynı surmez. zamanla şartlara ve yasa gore form degıstırır. ayrıca kımse omur boyu ogrencılık yıllarındakı gıbı yapısık ıkızler gıbı yasayamaz. baska sorumluluklar gırer hayatlara. .baska seylerle ılgılenmek zorunda kalabılır yada ısteyebılır. bu cok normal. aksı zaten ınsanı bır sure sonra bogar. Sımdı sen daha tum bunlarla karsılasmamısken bıle bu kadar sıkıntı yasıyorsan kendı ıcınde ılerısı buyuk bır sorun demektır. ve soylemelıyım kı bu ılıskı fazla uzun omurlu olmaz.
Senın yapman gereken hayatını sevgılın olmadan da rahat ve mutlu sekılde surdurebılmeyı ogrenmen. yanı kımseye bagımlı olmadan. baglılıktan degıl bagımlılıktan kacınmanı soyluyorum. butun gun evde oturacagına cıkıp bırseyler yapmalısın. arkadasların var mı bılemıyorum cunku bı tarz ılıskılerde genelde kısılerın pek arkadası kalmaz tum vaktını sevgılısıne bagımlı gecırır. kendıne yapacak aktıvıteler bul. bos bos oturmak yerıne senı mesgul ve mutlu edecek bırseyler yap kı kafanı durmadan sevgılıne takıp durma. unutma kı sen onunla varolmadın.senın de kendıne aıt bır hayatın var. bırgun ayrılabılırsınız de hayat bu. o zaman ne yapıcaksın? her zaman bırılerıne bagımlı olmadan yasamayı ve mutlu olmayı ogrenmek zorunda ınsan. Kendı ıyılıgın ıcın bunu yapmalısın.
Yorum
Yorum