slm herkese...benim birkac yildir bi motivasyon eksikligim var...o kdr isteksizim ki bisey yaparken yani demek istedigim yapmak gereken biseyse ornegin ders calismak gibi...hic canim istemiyor oysa ki mezun olabilmem icin calismam lazim...napcam bilmiyorumm...sanki bide bi korku var icimde o sinavlara girmke istemiyorum off ya noldu bana...lisedeki o caliskan beni ozledim...universitede o kdr tembel haylaz oldumki 2.ci senemden snraa off...soyle beni gaza getircek beni bu uykumdan uyandiracak biseyler soyleseniz ne derseniz yapcam soz)tek basima denedim olmuyor degistiremiyorum arkadaslarimlada konustum kardesimlede sevgilimlede ama bir turlu olmuyor ya...bu uykudan kabustan uyanamiyorum...isteksiz olmak ck kotu bisey...normal olmak istiyorumm merakli cabalayan ayni zmnda eglenen biri olmak istiyorum...depresyonda oldugumu dusunuyorumm ama dogur mu bilmyiorum bu tespitim cunku bazen o kdr skilyiorumki hayattan sanki beni mutlu etmyior artk...ama zmn geliyor ck mutluyum..sanirim beni bole bezdiren sey aksilikler ve basarisiz olusum mezun olamicam diye odum patliyor ama yinede ck ders calismiyorum ya off...dusuncelerini fikirlerinizi duymak isterimm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
motivasyon eksikligi
Collapse
X
Yorum