Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanlardan korkmak,yalnızlık

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

derim ki bi sorun varsa ona sende olumsuz bakma ve moral bozmak için yazma çünkü hepimiz moral almak için konuşmuyormuyuz burda herkesin öyle yada boyle sornları var burda. buna olmsuz yorm yapmak mantıksız sadece çözüm gerekıyor ve yol gösterecek yardımcı olacak sözler o yüzdn moral bozmak ve sorunu daha derne indirmek yerine yardımcı olacak seyler yazalım ricamdr

Yorum

Orjinal yazı sahibi: telepatist View Post
      derim ki bi sorun varsa ona sende olumsuz bakma ve moral bozmak için yazma çünkü hepimiz moral almak için konuşmuyormuyuz burda herkesin öyle yada boyle sornları var burda. buna olmsuz yorm yapmak mantıksız sadece çözüm gerekıyor ve yol gösterecek yardımcı olacak sözler o yüzdn moral bozmak ve sorunu daha derne indirmek yerine yardımcı olacak seyler yazalım ricamdr
      Çok teşekkürler gerçekten olumsuz bakmamaya çalısıyorum. Sayenizde kafamda soruların birazını çözdüm bende bildiğim konularda diğer üyelere yardımcı olmaya çalışacam herkeze çok teşekkürler

Yorum

bence burda sıkı dostluklar kurabilirsin sadece kendıne güvenn ve cesaretn eksik olmasın nasıl yaşa biliyon mu kımse yokmuş gibi mesela bunu yaparsam bunlar ne der nasıl bakar beni dışlarlar mı bunları düşünme bırakta onlar düşünsn ilk zamnlar zorlansanda zamnla alışırsn ve çevrendekilerde buna alışır hastalığın yada sıkıntın için üzüldm umarm bunu üstesinden gelirsn ve istersen gerçekten gelebillirsn . sadece isyanetmek yerine savaşmayı ve mücadele etmeyı bırakma . arkadaşlarn mı yok bence yanılıyorsn bak işte senn için kafa yorup sıkıntılarn için yazanlar var sen farkında olmasan da biz seni arkadaş olarak kabulettk bile ne zamn bi sorunun varsa burdayız bunu eminim sadece ben demiyorm burdaki bütün arkadaşlar diyordr. iste ve yap

Yorum

teşekkürler arkadaşlar o zaman gayret ediyorum

Yorum

başka yardımcı olabilecek fikrini paylaşacak birisi var mı?

Yorum

Yardımcı olucak fikrini paylaşacak var mı?

Yorum

Yardımcı olucak fikrini paylaşacak var mı?

Yorum

İşleniyor...
                X