Duyuru

Collapse
No announcement yet.

delinin biri kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

aslında inandığım bir ihtimal var ama söyleyince insanların morali bozuluyor.yaşadığımız olaylar yetiştiğimiz çevre ve bunun gibi unsurlar hayatımızın gidişatını belirliyor sağlıklı insanlarda kişilik olumlu olaylara göre bir değişimn geçiriyor bizim gibi sıkıntılı insanlarda ise kişiliğimiz olumsuz olaylara göre şekilleniyor söylemek istediğim şu biz değişiyoruz buda iki yolla oluyor sağlıklı olanlar normal değişim geçiriyor olumlu duygular ve düşüncelerle biz ise anormal bir değişim geçiriyoruz olumsuz duygular ve düşüncelerle
    sonuç hasta bir kişilik mutsuz bir insan
    beynimizin kimyası bozuluyor ve kimyasal değişimlerin geri dönüşü söz konusu değil o yüzden ben düzelicem eskisi gibi olucam falan diye boşuna hayal kurmaya gerek yok bu şekilde daha iyi nasıl yaşarız diye düşünmek lazım yani kısacası adaptasyon olayı bu.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkn30 View Post
      aslında inandığım bir ihtimal var ama söyleyince insanların morali bozuluyor.yaşadığımız olaylar yetiştiğimiz çevre ve bunun gibi unsurlar hayatımızın gidişatını belirliyor sağlıklı insanlarda kişilik olumlu olaylara göre bir değişimn geçiriyor bizim gibi sıkıntılı insanlarda ise kişiliğimiz olumsuz olaylara göre şekilleniyor söylemek istediğim şu biz değişiyoruz buda iki yolla oluyor sağlıklı olanlar normal değişim geçiriyor olumlu duygular ve düşüncelerle biz ise anormal bir değişim geçiriyoruz olumsuz duygular ve düşüncelerle
      sonuç hasta bir kişilik mutsuz bir insan
      beynimizin kimyası bozuluyor ve kimyasal değişimlerin geri dönüşü söz konusu değil o yüzden ben düzelicem eskisi gibi olucam falan diye boşuna hayal kurmaya gerek yok bu şekilde daha iyi nasıl yaşarız diye düşünmek lazım yani kısacası adaptasyon olayı bu.
      kısmen doğru kısmen katılıyorum!ama ben değişimin düzelişin ihtimali varsa da bunun ilaçlarla v.s. olacağına inanmıyorum,aynı nasıl bızı bozan aıle cevre ortam dedıysen yıne onlar duzeltebılır...ama bu cok zor...salt ortamı yaratmak ve olumluya yonlenebılmek..belkı de karakterı komple resetlemekle mumkun..onun aksı malesef dedıgın gıbı bu dert bızle mezara kadar kalacaktır...
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

desperado işimiz zor bunu biliyorum sadece

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hkn30 View Post
          desperado işimiz zor bunu biliyorum sadece
          katılıyorum hkn,yapacak bişey yok...
          herşeyden önce,İŞİMİZ var..o bile yeter..zor olmasa bile VAR yani...
          "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

İşleniyor...
          X