Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vicdan azabı bakın lütfen

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vicdan azabı bakın lütfen

annemle konuştum işten çıkma konusunu,bana hak veriyor ama yinede dişini sık diyor.maaşın yatıyor sigortan var diyor.
    işe gelince ne derdim oldunu cogunuz biliyosunuz.onun dışında işten cok erken saatlerde çıkmam da var.ama kafama göre çıkmıyorum mesela bugün sofor bana sen çık git eve dedi.bende çıktım.kız yoktu.gelmemişti.sonra bide yanında çalıstım kız yarın yani pazar günüde gelmem gerektini söyledi.şöför napacan boşver sen gelme diyor.kafam ruhum bulanık ne yapacamı bilmiyorum.bi taraftan belki şeytana uyuyorum.diğer taraftan kendime engel olamıyor çabuk gaza geliyor.belkide vicdan azabıda cekiyorum.
    veriyim dilekçeyi ayrılıyım diyom annem istemior.
    orda kalıyım diyorum bi halta yaramıyorum.çünkü başından beri salla başını al maaşını,kimsenin karıştıgı yok.bende duruma ayak uydurmaya çalışıyorum.kız bazen kızıyor mesela haber vermeden bişi yapma diyor fln.yada temizlik konusunda kızıor fln.
    kızı sevmiyorum iş konusundada kişilik konusundada.buda herşey gibi beni rahatsız ediyor.içten içe ama deişemiyorumda.
    benim hayalimde şu vardır hep adam gibi bir iş şöyle temiz,çay,elektirik su ısınma gibi sorunları olmayan,aksama kadar işini yapıp aksam evine rahatlıkla gidebilecegin bi iş,hem temiz ve düzenli herşeyi sana yılıkmamış hemde birazcık disiplinli.böyle bi yer varmı var.devlet daireleri veyA baska iş yerleri.ben bu şirkette gördüm herşeyi sana dayadıklarını ısınma,su elektirik,kırtasiye ve temizlik malzemesi gibi.şimdi bunlarla ben ilgileniyormuyum yok.ama yine diyorum adam gibi bir işim de yok.anlatabiliyormuyum bilmiyorum.adam gibi bir görev istiyorum ben kardeşim.götümüz donuyo aksama kadar orda.lütfen konuyu ayrıntılı inceleyin ve ayrıntılı görüşler bildirin

murat işten çık kpss ye çalış adam gibi devlet işine geç engelli kadroları zaten iyi oluyor devlette,şurada ömss ye kaç ay kaldı ne zaman çalışıcan
    içindeki öküz e oha de.

Yorum

çalışıyorum biraz biraz ama konuya dönsen birazda annem işten cıkma calıstın kadar calıs,sınavlardan sonra cıkan,sınavı kazanamassan açıkta kalın para biriktirmiş oluyon diyo.
      Last edited by murat058; 03-03-2012, 04:44 PM.

Yorum

kafayı yiyecem :S ayrılıyım da bulurum herhalde adam gibi bir iş ya.bunalımdayim yine.annem istemiyor o diyil

Yorum

bence orada ki kadını ortadan kaldırırsak bu iş çözülür murat...

KuzuZade
          Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
          BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
          Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

sorun sadece onlarda diyil sorunun kaynagı bende

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
              sorun sadece onlarda diyil sorunun kaynagı bende
              sorun sendeyse memurda olsan evde de otursan hep kendine bir sebep yaratacaksın murat. hayat böyle yakınmakla geçmez bir psikoloğa bir psikiyatriste çık en kısa zamanda . takip ediyorum açtığın başlıklarda sebep hep aynı aile kpss ve işyerinde ki o kadın üçgeninde yol alıyorsun ... şu karamsarlıktan kurtulmaya bak bir kere hayattan ne istiyorsun kpss yemi hazırlanacan yeni bir işmi bulacan yoksa evdemi oturacan bi karar ver sen herkesin aklına uyuyorsun ortada senin aklın yok aklını onlara mı pay ettin ? yanlış anlama biraz sert olmuş olabilir ama en kötü karar kararsızlıktan iyidir. önünü göremiyorsan çık işten bi sene evde yatıcam de.

KuzuZade
              Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
              BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
              Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

murat söylenenleri değerlendirmiyorsun ki o zmn senin kafanda vermiş olduğun bir karar var,, duymak istediğin cümleyimi arıyorsun
                Sussak ölüm, konuşsak intihar...

Yorum

benim istedim şey ömss ye daha fazla çalısıp,devlet memuru olmak veya daha iyi bir yerde iş bulmak.kendimi deiştirmek.ben sizden yorum istiyorum sadece ben birazda korkagım cıksam kötümü olur kalsam kötümü olur düşüncesindeyim.

Yorum

ben kendi adıma şunu söyleyebilirim, iş kolay bulunmuyor bu ülkede, çoğu insan bu konuda mutsuz kaç kişi istediği mesleği yapıyor ki hergün bir sürü insan senin anlattığın olaylara ve daha fazlasına katlanmak zorunda kalıyor, dediğin sınava calış ama işi bırakıp çalışırsan, kazanacağın garantileşmiyor elindekinden de olursan hem üzüleceksin hemde ailenin sana söylemiştik demelerine katlanacaksın. İkisini bir arada yürüt, kısa bir süre sonucta tabiki çok istikrarlı calışman gerekiyor.

Yorum

vicdan azabı diye yazdımda aslında mesele şu kararsız olmam.üzülüyorum

Yorum

murat konu ,sorun belli yapabileceklerinde belli. Secenekler şunlar: işi bırakacaksın, işi bırakıp dediğin sınava hazırlanacaksın, idare ediyorum nasılsa düzelir deyip devam edeceksin ya da işi bırakmıcaksın aynı zmnda dersini çalışacaksın. Bunlardan birine mutlaka daha yakın hissediyorsun kendini bir karar ver doğru yada yanlış arkana bakıp durma

Yorum

İşleniyor...
                        X