Doktor çok önemli ve senin içinde öyle olmuş anlaşılan ama kendine yeni bir doktor bulursun o kadar uçta düşünme lütfen daha iyi olman dileğiyle....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Collapse
X
-
Merhaba paxera;
Öncelikle başın sağolsun..
Öylece dibe vurduktan sonraki bu yükselişin umarım herkese ilham olur. Senin adına çok sevindim..
Üniversiteyi sakın bırakma, yaş farkının inan hiç mi hiç önemi yok. Senin gibi çeşitli nedenlerle ara veren başka insanlar da var. İnsanlık hali, başımıza türlü sıkıntılar gelebiliyor.. Bu ayıp değil.
Doktoruna gelince, bu durumu ben de yaşamıştım. Berbat bi ortada kalmışlık hissi değil mi?En büyük derdin bu olsun arkadaşım. Yeni bi doktora gider ve onunla devam eder hatta ona bağlanırsın..
Seni takdir ediyorum ve iyi haberlerinin devamını bekliyorum..
Sağlıcakla....
Yorum
-
Okul dönemi boyunca birkaç kez girdim siteye, bir şeyler yazayım ,durum güncellemesi yapayım diye...Aklıma yazacak bir şey gelmedi.. Şimdi de gelmiyor ama borçlu hissediyorum kendimi.
Diplomamı aldım arkadaşlar.Artık mezunum. Önümüzde ki günlerde de askere başvuracağım.
Çok şey olup bitti bu zaman içinde irili ufaklı. Dediğiniz gibi hiç zorlanmadım yaş konusunda, daha doğrusu hiç umursamadım. Zaten bu işin anahtarı(benim gibiler için) umursamamak.
Hayatı hala yaşanabilir görmüyorum, ama düşünmüyorum artık hayatın felsefesini. Aklıma gelmesine bile izin vermiyorum, kaptırmıyorum kendimi o kuyuya. Herşeyimi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum.
Farklıyım normal insanlardan, onların isteklerini, düşüncelerini, amaçlarını paylaşmıyorum. Eskiden umursardım ama artık dediğim gibi umursamıyorum. Yapay bir amaç oluşturdum kendime ilk başlarda biraz zorlamayla, elektroniği öğrenmek, uygulamak, bir şeyler yapmak. Sonra kaptırdım kendimi buna. Evet artık bir motivasyonum var yaşamak için.
Doktor aramadım son olaydan sonra, 40mg paxil devam ediyorum kendi kendime. Sigortasız olmamın da etkisi var bunda tabi.
Ailem de destek oldu sağolsunlar. Bakalım neler olacak sonrasında....
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: paxera View PostOkul dönemi boyunca birkaç kez girdim siteye, bir şeyler yazayım ,durum güncellemesi yapayım diye...Aklıma yazacak bir şey gelmedi.. Şimdi de gelmiyor ama borçlu hissediyorum kendimi.
Diplomamı aldım arkadaşlar.Artık mezunum. Önümüzde ki günlerde de askere başvuracağım.
Çok şey olup bitti bu zaman içinde irili ufaklı. Dediğiniz gibi hiç zorlanmadım yaş konusunda, daha doğrusu hiç umursamadım. Zaten bu işin anahtarı(benim gibiler için) umursamamak.
Hayatı hala yaşanabilir görmüyorum, ama düşünmüyorum artık hayatın felsefesini. Aklıma gelmesine bile izin vermiyorum, kaptırmıyorum kendimi o kuyuya. Herşeyimi olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum.
Farklıyım normal insanlardan, onların isteklerini, düşüncelerini, amaçlarını paylaşmıyorum. Eskiden umursardım ama artık dediğim gibi umursamıyorum. Yapay bir amaç oluşturdum kendime ilk başlarda biraz zorlamayla, elektroniği öğrenmek, uygulamak, bir şeyler yapmak. Sonra kaptırdım kendimi buna. Evet artık bir motivasyonum var yaşamak için.
Doktor aramadım son olaydan sonra, 40mg paxil devam ediyorum kendi kendime. Sigortasız olmamın da etkisi var bunda tabi.
Ailem de destek oldu sağolsunlar. Bakalım neler olacak sonrasında....
Normal insanlardan farklı olduğunu düşünüp bunun farkında olman güç motivasyon açısından en doğru düşünce
Olumsuz düşüncelere kapılmadan boşvermen, umursamaman ve bir amaçla hayata devam etmen en anahtar noktalar.
Diğer arkadaşlarda bu noktalarda aramalı çözüm yolunu, olumsuz düşünlerden kurtulmanın kilit noktalarına değinmişin gerçekten.
Yorum
Yorum