Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşım yok

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vitamin61
    adlı üyemiz arkadaşım yok konusunu başlattı

arkadaşım yok

üniversite son sınıftayım. üniversite yıllarım boyunca kendime doğru düzgün arkadaş edinemedim. 2 sene önce bir arkadaş grubuna girdim. ama onlar eskiden beri arkadaş oldukları için sürekli birbirlerini övüyorlar, birbirlerini arıyorlar. beni de sadece doğum günlerinde vb hatırlıyorlar. onlara doğum günü yaparken beni de davet ediyorlar. neden ben bir türlü arkadaş edinemiyorum anlamıyorum. kötü birisi değilim iyi geçinirim insanlarla. benle de muhabbet ediyorlar. ama aramaya sıra geldi mi beni kimse aramıyor. ilkokuldan da samimi iki kız arkadaşım vardı. onları da hep ben arıyorum. bi tanesi banka sınavlarını kazanmış ötekisini arayınca duydum. kimse beni arayıp haber vermeye layık görmüyor. neden ben hep arkadaşsızım ne suçum var çok üzülüyorum(

• shondes
    replied
    Orjinal yazı sahibi: teknik literatür View Post
    benim sıkıntılarımın temelinde sanırım kalabalık içinde yalnız kalmak yani sevilmemek sevgi eksikliği var bunu farkediyorum ,istem dışı hayalini kurduğum şeyler bana bu sonucu gösterdi.sevgisizlik ve yalnızlık hissi herşeyi bozuyor.nekadar arkadaşının yada çevrenin olduğu önemli değil kalabalıktada yalnızlık oluyor
    Kalabalıkta yalnızlık insanın psikolojisini en ok bozan etmenlerden biri bence,kendi yalnızlığımı kalabalıktaki yalnızlığa tercih ederim..

Leave a comment:

• Lymo
    replied
    Orjinal yazı sahibi: tek_sayı View Post
    Gel beraber intihar edelim. Hayat klozet suyunda kulaç atmak gibidir.Karşına her yıl başka pislik sunar.Bu pislikler bitmez.
    ^^ Çözmüşsün işi kardeşim =)

Leave a comment:

• enerji528
    replied
    Benim de bir tane bile arkadaşım yok. Yaz geliyor herkes parklara, bahçelere oturmuş sohbet ediyor tek başıma gitsem olmuyor o kalabalığın içinde yalnızlık daha ağır geliyor.

Leave a comment:

• Metin06
    replied
    al benden de o kadar.. naapcaz yaa. bu yalnızlık çoğu zaman kötü..

Leave a comment:

• teknik literatür
    replied
    benim sıkıntılarımın temelinde sanırım kalabalık içinde yalnız kalmak yani sevilmemek sevgi eksikliği var bunu farkediyorum ,istem dışı hayalini kurduğum şeyler bana bu sonucu gösterdi.sevgisizlik ve yalnızlık hissi herşeyi bozuyor.nekadar arkadaşının yada çevrenin olduğu önemli değil kalabalıktada yalnızlık oluyor

Leave a comment:

• vitamin61
    replied
    başka arkadaş bulamıyorum malesef...

Leave a comment:

• Olric
    replied
    Ah yalnızlık ah! Belki de birçoğumuzun ifade etmekten utandığı bir konu...birçoğumuzun hastalığının temelinde de yalnızlık yatıyor sanırım...

Leave a comment:

• paxera
    replied
    Gel beraber intihar edelim. Hayat klozet suyunda kulaç atmak gibidir.Karşına her yıl başka pislik sunar.Bu pislikler bitmez.
    Sıkıyor maalesef.yoksa şu anda bunu yazamazdın.
    intihar düşüncesini bu sebeple aklından çıkarman gerek.çünkü yapamıyorsun ve bahsettiğin insanları da üzüyorsun.Zamanını boşa harcıyorsun,hayatını bitiriyorsun intihar edeceğim diyerek.

Leave a comment:

• paxera
    replied
    başka arkadaşlar bulmaya çalışsan...
    Last edited by paxera; 03-04-2012, 09:25 PM.

Leave a comment:

• hodmaynssmoyh
    replied
    güzel kardeşim neden sürekli intihardan bahsediyon intihar çözüm değil konulara yazıp durma.

Leave a comment:

• tek_sayı
    replied

Leave a comment:

• shondes
    replied
    Bendede benzer bir durum var, üniversiteden özellikle bölümden pek arkadaşım yok, ama kimse kimseyi sevmek zorunda değil...

Leave a comment:

İşleniyor...
X