Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden bu kadar bencilim! :((

Collapse
This topic is closed.
X
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden bu kadar bencilim! :((

404 not found!
    Last edited by kalbe düşünce; 13-04-2012, 08:30 PM.

hiç bir şey için kendini suçlamaya değmez... hayat tecrübeyse bu tecrübeyi gelecek için iyi değerlendir daha 18'indesin...

KuzuZade
    Derdest etti gönlümü serabınla gelen nazarın, n'ola ki aslına rücu etse suret-i nigarın..BeyZade
    BEYNİNİZİ değiştirin , HAYATINIZ değişsin... ( Dr. Daniel G. Amen )
    Psikiyatrik rahatsızlığı olan bu kitabı okusun etkili çözüm bulacaksınız. !

Yorum

arkadaşlar bu shady'dir e psikoloji forumdada aynı nickle bu başlığın aynısını açtı inanmayın!

bakınn: http://e-psikoloji.com/forum/showthr...158#post109158

Yorum

Orjinal yazı sahibi: "ahenk"
        teşekkürler...
        baktığımız zaman diğer saçmalıklarına göre daha samimi ve inandırıcı olmuş.sen uyarmasan inanmıştık!
        sorun değil.. insanları aptal yerine koyarak egosunu tatmin etmeye çalışıyor işte
        ona bu imkanı vermeyelim

Yorum

kimseyi kafaya aldığım yok. andurilin iftiralarına inanmak isteyen insansın. benim gerçek bir yardıma ihtiyacım var. tartışmaya değil.

Yorum

Aklıma takılmış saplantile bir soru!

Meraba arkadaşlar. Uzun bir süredir aklıma takılmış beni rahat bırakmamış, bir gün ansızın çekip gitmiş fakat gene de zamanında saldığı merak beni cevabını bulmaya itmiş; ilk görüşte son derece sevimli, tatlı, Allah bağışlasın sözü ettirse de biraz yakından tanındığında aslında son derece sinsi vesvekar olduğu fark edilen bir sorum var benim.

Sonsuzluk düşünün. Bu sonsuzluk bir irade. Bu iradenin bilgisi de sonsuz. Peki sizce bilgisi sonsuz bu irade kendini bilecek kadar sonsuz bilgiye sahipse sonsuz olan kendini de bilebir pek tabi değil mi? o halde kendini bildiği an sonsuz olamaz. zira bilmek için önce sınırları keşfetmiş olmak gerekir. sonsuzluğun sınırları keşfedilemez.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kalbe düşünce View Post
              Meraba arkadaşlar. Uzun bir süredir aklıma takılmış beni rahat bırakmamış, bir gün ansızın çekip gitmiş fakat gene de zamanında saldığı merak beni cevabını bulmaya itmiş; ilk görüşte son derece sevimli, tatlı, Allah bağışlasın sözü ettirse de biraz yakından tanındığında aslında son derece sinsi vesvekar olduğu fark edilen bir sorum var benim.

Sonsuzluk düşünün. Bu sonsuzluk bir irade. Bu iradenin bilgisi de sonsuz. Peki sizce bilgisi sonsuz bu irade kendini bilecek kadar sonsuz bilgiye sahipse sonsuz olan kendini de bilebir pek tabi değil mi? o halde kendini bildiği an sonsuz olamaz. zira bilmek için önce sınırları keşfetmiş olmak gerekir. sonsuzluğun sınırları keşfedilemez.
              abi şu soruyu biraz sadeleştirsen?.. daha doğrusu bize tercüme etsen?)
              Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

bir nevi paradoks adamım. bilimle dinin paradoksu. ya da cevabı olan bir soru.

Yorum

sonsuzluk ve kalıcı olan hiç birşey yoktur bu evrende....

Yorum

bir nevi paradoks adamım. bilimle dinin paradoksu. ya da cevabı olan bir soru.
                    inan ki hâlâ neyi sorduğunu anlamadım...
                    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

sonsuz olan tek şey zaman mı yani?

Yorum

bu gezegeninde bir ömrü vardır...zaman kavramı uydurmadır insanlar icat etmiştir ay yıl gün saat evreni düzenlemek için icat etmişlerdir....

Yorum

ben zamanın da sınırsız ve sonsuz olmadığını düşünüyorum... bize "sınırsızmış" gibi geliyor.. çünkü bizim bu tür afaki kavramları kavrayabilme KAPASİTEMİZ sınırlı...
                          Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Felsefe okuyosun galiba böyle konulara çok kafa yorma bence...
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

felsefe okumuyorum. bilgiye tapmıyorum. sadece paradoksinel bir soruyla münakaşalardayım.

Yorum

İşleniyor...
                              X